Şimdi Ara

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.285
Cevap
5
Favori
27.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

solcular israil ajanı demişin ne demek bu ülkeyi kuran,kurtaran adamları ajan yaptın

Mustafa Kemal Ve İsmet İnönü solcu filan değildi, bilakis sağcıydı.
    CHP sola, ecevit döneminde kaydı.

Güler geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Ne demek istediğnizi anlayamadım hocam pardon.

Mourinho'nun ünlü bir capsi var. Google'a yaz anlarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Key

Savcimiz berkin denilen tek kaş için elinden geleni yapan bir adam olmasına karşin rehin alinarak öldürülüyor?

Berkin veledi yüzünden kaç insan ölüyor bu nasil iş? Masum insanlari neden öldürüyorlar hemde berkin denilen kişinin savunmasımı bir örgüt nasil yapiyor? Hani masumdu bu cocuk ne işi var dhkpcnin bu veletle?

Şimdi ben gitsem İzmir'de öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun intikamını alıyorum diye masum bir kürt vatandaşı öldürsem bunu Fırat ile nasıl bağdaştıracaksın ? O zaman da bakın Fırat'ı savunanlar masum bir kürt vatandaşı öldürdü mü diyeceksin ? Fırat zaten tipsiz bi veletti onu allah yaratmadı ben "yaratılanı severim yaratılandan ötürü" düşüncesine karşıyım mı diyeceksin? Yoksa Berkin'i de savcıyı da öldürenler katildir deyip masum insanlar öldü diye arkadasından üzülecek misin? Azıcık vicdanlı olun. Azıcık İNSAN olun.

eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

quote:

Savcimiz berkin denilen tek kaş için elinden geleni yapan bir adam olmasına karşin rehin alinarak öldürülüyor?

Berkin veledi yüzünden kaç insan ölüyor bu nasil iş? Masum insanlari neden öldürüyorlar hemde berkin denilen kişinin savunmasımı bir örgüt nasil yapiyor? Hani masumdu bu cocuk ne işi var dhkpcnin bu veletle?

Şimdi ben gitsem İzmir'de öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun intikamını alıyorum diye masum bir kürt vatandaşı öldürsem bunu Fırat ile nasıl bağdaştıracaksın ?

Sesi buraya kadar geldi.

Neyin sesi anlayamadim açarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi ben gitsem İzmir'de öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun intikamını alıyorum diye masum bir kürt vatandaşı öldürsem bunu Fırat ile nasıl bağdaştıracaksın ?

Sesi buraya kadar geldi.

Beni boş ver. Sen kapa, ceyran yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sesi buraya kadar geldi.

Beni boş ver. Sen kapa, ceyran yapıyor.

Tamam sen açik bırakmaki ceyran yapmasın sana biri yine

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Yok canım öyle demeyin. Bu ateistler sütten çıkmış ak kasiktir. Onlarda asla terörist olmaz. Dhkp-c yi bide PKK yi birde TİKKO yu birde her türlü komünist örgütleri saymazsak tabiki.

Birde utanmadan sucu MİT e atıyorlar.

Sizden ala terörist mi var lan din adı altında yemediğiniz nane kalmadı.Dini kalkan olarak kullanıyonuz.Terörist sadece eline silah alıp halkın can güvenliğini tehlikeye atan değildir.Terörist bu ülkenin topraklarını parsel parsel rant için zengin iş adamlarına satandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 2 Nisan 2015; 0:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

Evet halk kılıçdaroğlunu savcı ölümünde sorumlu görüyor.
     Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun

siz şehrin ortasında 100 tane çıplak adamın başörtülü kadının üstüne işediğine inanmış adamlarsınız buna da hayli hayli inanırsınız. Allah biliyor kim katil kim değil. Allah elbette er yada geç hesabını soracaktır.

Biz sizin yaptığınız pisliklerin hepsini biliyoruz.1 adım önünüzdeyiz merak etme.Allah'ın büyüklüğünü bizde iyi biliriz.

Allah'ın yolsuzlukları da gördüğünün farkındasındır umarım?

bu nickle tartışılırmı sence ?

• Berkininde ötesinin de berisinin de lan ülkede savci adliyede rehin alinmis allah rahmet eylesin sehit oldu,emniyet müdürlüğüne saldiri olmus siz hala hükümetle ilgili olduğunı tavizin taviz doğurduğunu bunlarin bu ülkeyi kaosa sürüklediğini düşünemeyen hala 51lik kısımda olan arkadaşlara yemin ediyorum cok üzülüyorum kuran kitap aşkına üzülüyorum yazik lan size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertgrlzfr -- 2 Nisan 2015; 1:00:36 >
  • Ergenekon iş başında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sesi buraya kadar geldi.

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun

• Başsavcılık, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katledildiği saldırıyla ilgili haberleri nedeniyle Bugün, Cumhuriyet, Posta ve Hürriyet gazeteleri hakkında ''Terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan soruşturma başlattı.

31 Mart salı günü İstanbul Çağlayan adliyesindeki savcı Mehmet Selim Kiraz'ın iki DHKP-C üyesi tarafından rehin alınması ve öldürülmesiyle ilgili bazı yayınlar yargıya taşındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, olayla ilgili haberleri ve kullandıkları fotoğraflar nedeniyle Bugün, Cumhuriyet, Posta ve Hürriyet gazeteleri hakkında res'en soruşturma başlattı.

Soruşturma ''terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçu kapsamında başlatıldı.

Savcılık kaynakları, gazetelerin bugünkü nüshalarında savcı Kiraz'ın rehin alındığı fotoğrafların yayınlandığını, bu yayınlarda DHKP-C'nin propagandasının yapıldığını belirtti.

Operasyon sırasında öldürülen iki örgüt üyesi, savcıyı rehin aldıktan sonra savcının silahla tehdit edildiği fotoğrafları internet üzerinden paylaşmış, bazı internet siteleri ve gazeteler de bunları yayınlamıştı.

Başbakan'dan medyaya eleştiri

Rehin alma krizi sırasında televizyonlar ve internet sitelerine yönelik olarak Başbakanlık tarafından yayın yasağı kararı alınmış, operasyonun ardından yasak kaldırılmıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu da, bugün düzenlediği basın toplantısında, savcının ailesinin nasıl etkileneceğinin düşünülmediğine dikkat çekti. Yayın yasağını ihlal eden kurumlarla ilgili şunları söyledi:

"Bu evlat sabahleyin gazetede bu resmi gördüğünde ne hissetti? O gazeteye, o resmi basanlar bir baba olarak, bir dede olarak, bir amca olarak, bir teyze olarak, hangi yaşlardaysa... Patronlarına da söylüyorum. Çok açık söylüyorum. Bakın 7 aylık hükumetimiz var. Ben de başbakanım 7 aydır. Her türlü eleştiriyi bize yaptılar. Tek bir yerde bile basına dönük herhangi bir ifadede bulunmadım. Bu kapsamda bir akreditasyona gitmedim, devlet güvenliği gerektiren haller dışında. Biz yayın yasağı getirmişiz. Niye getiriyoruz o yayın yasağını? Dünyanın her yerinde gelir. Aslında yayın yasağına ihtiyaç bile yoktur. Biraz ülke aidiyet bilinciyle hareket eden, şu an bile insani duyarlılıkta, 'Şu an bunu yapmam teröristlere yarar, şu anda bunu yapmam propagandanın parçası haline beni getirir, şu anda bunu yapmam, yürüyen bir süreç, iletişim varsa bunu etkiler' deyip, herkesin kendisinin bunu yapması lazımken, yapılmadığını görünce yayın yasağı getirdik."

Başbakan Davutoğlu, operasyon bitince yayın yasağını kaldırdıklarını ifade ederek, "Tamam ama yayın yasağı kalkınca yürekteki yasak kalkar mı? Yani bu resmi, şakağına silah dayanmış bir onurlu savcımızın bu resmini yayınlamak, hangi basın ahlakıyla izah edilebilir" değerlendirmesinde bulundu.
    Başbakan Davutoğlu, savcının o durumdaki fotoğraflarını yayınlayan basın kuruluşlarının da cenaze törenine alınmaması talimatını kendisinin verdiğini söyledi. "O basın organlarının muhabirlerinin bu cenazeye gelme hakları yoktur. Bu ailenin karşısına çıkma hakları yoktur." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senator_TR -- 2 Nisan 2015; 1:03:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husocan11

Ergenekon iş başında

aynı balyoz gibi değil mi? cami bombalayacaklardı, savcısıydı uzun, sonuç? KOCA BİR İFTİRA VE ALINMIŞ BİNLERCE AH!!!

Allah hesabını soracak elbet!
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    CHP de bunu yapacak ne kabiliyet var nede cesaret o yüzden bende saçma buluyorum chp yaptı diyenleri
  • Her ne olursa olsun Ölümün karşılığı Ölüm değildir. İnsan canını katleden herkez teröristtir. Katildir !!

• Yazan AKP yi güzel özet geçmiş

KORUYAMADINIZ!
    Direkte Elektrik'i
    Sokakta ÖZGECAN'ı,
    Kışlada MEHMETÇİK' i,
    Adliye'de SAVCIYI,
    Üniversitede FIRAT'ı,
    Suriye'de SÜLEYMANŞAH'ı,
    Onurumuzu,Namusumuzu,Emanetimizi,
    Adaletimizi,Kardeşimizi,Ecdadımızı...
    İmralıda yatan bebek katilini koruduğunuz kadar KORUYAMADINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 2 Nisan 2015; 1:31:40 >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    bu nasil bir zihniyet ? sizin gibi zihniyette sahip insanlar yüzünden masum insanlar ölüyorlar.berkinde savcida ölmemeliydi 2 çocuk yetim bir anne ve babada evlatsiz kalmamaliydi.
    gezi olaylarinda ölenlerin tamami ülkede iç karisiklik çikartmak icin seçilmiş kişilerdi.zira binanin 1nci katindan panzerin önüne atilan vatandas gibi.suç polise yüklenmek istendi.amaç halki polise karsi cephe aldirmak.bir ülkenin vatandasi polise güvenmezse ne olur ? o ülkede güvenlik saglanamaz darbeye ortam hazirlanir.
    fakat senin gibi bir masum insanin ölmesini " umarimda öldürürler " cümlesiyle basitlestiren birisi bu ülkede iyi insanlarin arasinda yaşamayi sokağa çikmayi merhabalasmayi haketmediğini düsünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

bu nasil bir zihniyet ? sizin gibi zihniyette sahip insanlar yüzünden masum insanlar ölüyorlar.berkinde savcida ölmemeliydi 2 çocuk yetim bir anne ve babada evlatsiz kalmamaliydi.
    gezi olaylarinda ölenlerin tamami ülkede iç karisiklik çikartmak icin seçilmiş kişilerdi.zira binanin 1nci katindan panzerin önüne atilan vatandas gibi.suç polise yüklenmek istendi.amaç halki polise karsi cephe aldirmak.bir ülkenin vatandasi polise güvenmezse ne olur ? o ülkede güvenlik saglanamaz darbeye ortam hazirlanir.
    fakat senin gibi bir masum insanin ölmesini " umarimda öldürürler " cümlesiyle basitlestiren birisi bu ülkede iyi insanlarin arasinda yaşamayi sokağa çikmayi merhabalasmayi haketmediğini düsünüyorum.

Hocam polisleri bize kumpas kurdu diyip tek güvendikleri polisinde adını lekeleyip kendıilerini kurtarıp ülkeyi batırdılar. Polis milleti değil hükümeti koruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

Bu olaylar , ölümler kime yarıyor?
    Kime yariyorsa ona bi sormak lazim sen bu isin neresindesin diye.
    Bence akp ye yariyor...
    1: Akp gezi olaylarinda turk halkini taraf olmaya itti.

2: Akp "bakin bakin din dusmani bunlar camide icki iciyolar kabatasta bas ortulu kadina saldiriyorlar " dedi.

3 : Turk halkini taraf olmaya itti.

4: Akp herhangi bbirtaraf olmadi tam aksine turk halkinin oldugu tarafi secti halk bunu gordu.

5: Halk kendi tarafinda olduguna inandigi kisilere oy verdi.

6: akp secimi kazandi.....!

Sence Akp bu isin tam olarak neresinde hakikaten gezi olaylarini akp nin baslatma ihtimali ne kadar?

Diger soru bu gunlerde halkin dikkati tekrar cekiliyor ortada bir sehidimiz var ustelik bir savci
    Halk tabiki sehidinin yaninda olucak peki akp ne yapiyor caglayan adliyesine sehidimizin adini veriyor...
    Kim olsa akp ye oy verir
    Ben kimse degilim
    Kor hic degilim
    Lafi cok uzattim olumler soguktur... Milyonlarca oy toplamak kolay degil emege saygi oylarinizi akp ye verin onlarda sizin dikkatinizi cekmek icin colugu cocugu askeri savciyi oldurmesinler
    Bu kadar basit.
    Ha yok vermem diyosan sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Yazan AKP yi güzel özet geçmiş

KORUYAMADINIZ!
    Direkte Elektrik'i
    Sokakta ÖZGECAN'ı,
    Kışlada MEHMETÇİK' i,
    Adliye'de SAVCIYI,
    Üniversitede FIRAT'ı,
    Suriye'de SÜLEYMANŞAH'ı,
    Onurumuzu,Namusumuzu,Emanetimizi,
    Adaletimizi,Kardeşimizi,Ecdadımızı...
    İmralıda yatan bebek katilini koruduğunuz kadar KORUYAMADINIZ...

sen bakma bu akit gazetesi okuyanların eksilemesine onların her eksisi senin ne kadar zeki bir insan oğlu insan olduğunu gösterir, her harfine katılıyorum helal olsun hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.