Şimdi Ara

savas cıkacagı ıcın bolca gezıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yaz asırı gezdım yaz okulunu bıle bıraktım,dun gezdım bugun yıne gezıcem cunku savas cıktı cıkacak abd bu ulkeye gırmek ıcın sabırsızlanıyor durum ortada tv de bu ara bol bol konusu gecıyor
    evde oturmayın gezın

• Savaş mavaş yok. Olsa da bizim topraklarımızda olmayacak.

Ya Hindistan karışır ya da İran-Arabistan-İsrail karışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD nin Suriye'ye üsler kurması YPG den kendine ordu kurması..normal şeyler degil

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:18:17 >
  • Geldi yine dis minnakcilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No abede no cry

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GELIN EGLENCELI SEYLER YAPALIM!!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vizeni aldin mi

• 3.dunya savaşçıları yine iş başında

• Arkadaş sadece meraktan soruyorum hadi 3.dünya savaşı çıktı Amerika neden Türkiye'ye birlik göndermek gibi bir şey yapsın? Hadi Türkiye'ye onlarca bölük asker gönderdi diyelim, artık eskisi gibi değil Amerika'yı da yok etmek için uğraşlar var, Türkiye'ye hiç mi destek verilmeyecek?

• Türkiye cumhuriyetine karadan veya havadan savaş açmak kadar ahmakça bir şeyi yapacak ülke olamaz. Zira bu ülke bu şekilde fethedilemez.

İç savaş vb. durumları saymazsak bu ülke hiçbir şekilde alınamaz. Bu düşüncemi vatansever olarak değil, objektif olarak yazıyorum.

• eski nesil işgal savaşlarinin sonu geldi artik. Ekonomisiyle oynarak istedigin kendini bir sey zanneden ulkeyi maymun edebiliyorsun.

Ondan sonra senin dunyaliliderin sari kafayla görüşmek için bi tarafini yirtip ne isterse yapiyor.

• dh asosyalleri hergün bi savaş çıkarıyor
  • savaş hiç bitmediki
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Türkiye cumhuriyetine karadan veya havadan savaş açmak kadar ahmakça bir şeyi yapacak ülke olamaz. Zira bu ülke bu şekilde fethedilemez.

İç savaş vb. durumları saymazsak bu ülke hiçbir şekilde alınamaz. Bu düşüncemi vatansever olarak değil, objektif olarak yazıyorum.
    Bende yazıyorum objektif olarak altı saat içinde ankara düşer.Doldurdular hainleri cemaatçileri orduya senelerce, fetönün temizlendiğine inanmıyorum zaten o gitti yerini menzilci tarikat aldı.Böyle olduğu sürece içeriden çürümeye devam edecek ordu.Zaten son çıkan yasayla ordunun mevcut personeli 200 bin asker kapasitesine düşürüldü ypg terör örgütünün bile 150 bin silahlı gücü olduğunu düşünürsek durum pek iç açıcı görünmüyor ki zaten işgal altındayız yunanlar kıçımızın dibine kadar tüm adaları ele geçirip askerlerini koymuş.Uyanın şu rüyadan artık.

• Ya savaş çıkmazsa, napcan, boşa para harcamış olcan.
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Destek verilcek tabiki ama bu savaşı direk yok etmez.
    rusya istesede istemesede türkiyeyi korumak zorunda ama türkiye şansını zorlarsa hem amerikadan hemde rusyadan bol miktarda füze yiyebilir

• kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt
    gayet normal aynı şeyleri afghanistanda,Irakta libyada filipinde bile yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Eylül 2019; 13:2:41 >
  • İkisinden birden yiyecek hükümet yok, iki tarafında ayağını öper ama bir bardağa kulp bulur. Tabikide en kârlısı İsmet İnönü'nün 2.dünya savaşı için yaptığı idi, o da artık işlemez. 3.dünya savaşı 10 yıl bile sürebilir.

• ABD bin en ufak hamlesine çin üstüne biner, abd devri bitti çin devri başladı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.