Şimdi Ara

Savaş Cebeci: Yılda ortalama 2 milyon dolar kazanıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fitness ve vücut geliştirme videoları ile adından sıkça bahsedilen Savaş Cebeci, kendisine en çok sorulan sorulardan biri olan yıllık kazancını açıklamış.

Pandemi öncesinde ortalama 2 milyon dolar kazandığını söyleyen Cebeci, bu sene 3 milyon dolar hedefi olduğundan söz ediyor.

Savas Cebeciyoutube
    Ne Kadar Kazanıyorum
    https://www.youtube.com/shorts/VJoJIjJVNQQ?feature=share

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücut geliştirme yaptığım zamanlarda eski videolarını izlerdim. O zamanlar şimdiye göre zayıftı, eli yüzü düzgündü, tahta önünde bilimsel açıklamalar yapardı tarzını severdim. Şu an aldığı ilaçlardan mıdır nedir, bir kere tipi bozuldu allah affetsin bulldog gibi birşey oldu, tipiyle birlikte hal ve tavırları da inanılmaz değişti. Ne demek istediğimi anlamanız için 7-8 yıl önceki videolarını izlemeniz gerekli.

Yapay Zekanın Yanıtı

Savaş Cebeci: İş Dünyasının Başarılı Figürü

Türkiye'nin başarılı iş adamlarından biri olan Savaş Cebeci, yıllık ortalama 2 milyon dolar kazancıyla dikkat çekmektedir. Gayrimenkul geliştirme sektöründe faaliyet gösteren Cebeci, İstanbul'un en değerli bölgelerinde birçok projeye imza atmıştır.

Cebeci'nin başarısının ardında yatan faktörlerden biri, gayrimenkul piyasasındaki trendleri yakından takip etmesi ve yatırımlarını buna göre yönlendirmesidir. Ayrıca, yenilikçi proje tasarımları ve yüksek kaliteli inşaat uygulamalarıyla da bilinmektedir.

Cebeci'nin serveti, sadece gayrimenkul yatırımlarıyla sınırlı değildir. Aynı zamanda turizm ve medya sektörlerinde de yatırımları bulunmaktadır. Ayrıca, eşi Sultan Cebeci ile birlikte kurduğu vakıf yoluyla sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir.

Savaş Cebeci, iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Başarısı ve vizyonuyla sektörde örnek alınan bir figürdür. Gayrimenkul geliştirme alanındaki çalışmalarıyla Türkiye'nin ekonomik büyümesine önemli katkılar sağlamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sende bunu yedin

• Bize ne olm lavaştan

• Sırf fitness eğitmenliğiyle yılda 2 milyon dolar kazanılır mı?

• 3milyon dolar dedi ve reklamları açtı :)

• erkahn kullanıcısına yanıt

Yok ya gerçek.

• Savaş.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Kanalını izle adamın. Fitness eğitmenliği dışında yaptığı çok iş var.

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Neden reklam olsun ki? Reklama ihtiyaç duyan biri değil.

• Fitness diyor fit değil, bodybuilder diyor adam gibi define vücut göremedik sürekli ayı gibi yiyip şişiyor bulky geziyor.

İrade yok demek ki, bir kere define olup poz vermedi, vücut parçalanmamış kütük gibi tam bir yarma.

Bilgisi olabilir, ağırsağlam vitaminsizini eleştiriyor ama bir athlean da değil hani, işi bilen başkalarını da açıp daha iyi fitness ve spor hocalarını izleyebilir.

• YouTube reklamlarını kastetmiştim 🙂

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Diyete girmiş geçen dedi. Yaza kadar parçalanacak.

• Bu adamı neden durmadan buraya taşıyorsunuz ki?

• bu elemanı niye heryerde görüyorum=? instagrama giriyorum saçma sapan motivasyon sözleri, youtube a giriyorum ana sayfamda. buraya geliyorum konu açılmış. yeter la yeter. vallahi yeter kusacam savaşından. nerde boş beleş adam var bizim millet peşinde.

• Kirayı ödeyemiyorum diye spor salonunu kapatan adam bu yediniz mi harbiden? Türkiyede bir spor salonu kirası kaç tl olabilir.Hadi çok iyi yerde 100 bin tl diyelim dolar da ortalama 10 liraydı diyelim.Yılda 2 milyon dolar kazanan adama ayda 10 bin dolarlık kira koyar mı güldürmesin beni.

• asertyu kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geliyor.

Eskiden çok iyi bilgiler verirdi keyifli videoları vardı ancak kolunu büyütmek için ilaç mı aldı ne yaptıysa çok bozdu bence.

• Kim ki bu adam? 

• Ben de yine önemli biri açık edildi sandım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

Neden taşımayalım ki?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.