Şimdi Ara

Savaş Cebeci: Şiddeti meşrulaştırmayalım! (SON AÇIKLAMA!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fitness ve vücut geliştirme videoları ile sosyal medyada fenomen olan Savaş Cebeci, Kaan Kazgan ile yaptığı kavgadan sonra uzun bir süre sessizliği gömülmüştü. İtalya'da tatilde olan Cebeci, kavga ve ardından gelen yorumlar hakkında açıklamalarda bulunmuş.

Kavga sırasında karşı tarafın kendisini tahrik ettiğini, silahlı olduklarını, beklemediği bir anda saldırıya geçtiklerini ve hayati risk içeren bir durumla karşılaştığından bahsetmiş. Bundan sonra da eski videolarındaki formata geri döneceğini, ağırlıklı olarak ders içeriği taşıyan eğitim videolarına devam edeceğinden bahsetmiş.

Kişisel yorumum ise sosyal medyadaki kişilerin yorumlarından çok fazla etkilendi ve konunun anlamsız bir ego yarışına girdiğini anladı. Belki dayak yemesi hoş olmadı ama 2015 öncesi formatının onu kendisi yaptığını anladı. Sanırım bundan sonra eskisi gibi atışmayacak ve kaliteli içerik ürettiği yıllara geri dönecek.

Savas Cebeciyoutube
    ŞİDDETİ MEŞRULAŞTIRMAYALIM (KAVGA KONUSU SON AÇIKLAMAMDIR)
    https://www.youtube.com/watch?si=7LrIcUfUAfyaa5Yy&v=r8drnfNYYWk&feature=youtu.be

• Konu sahibi üye Savaş Cebeci'nin sosyal medya basın sözcüsü gibi çalışıyor yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Eylül 2023; 22:28:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda söyledikleriyle burda söyledikleri birbirine zıt tezatlıklar..

Samimi gelmiyor açıkçası.

Jahrein on Xtwitter
    Kırılgan erkeklik nedir? Altı boş ego insanı nasıl rezil rüsva eder? Savaş Cebeci bu videoda anlatmış.
    https://twitter.com/i/status/1705989506350919773
  • Adam haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt
    Orihime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

sildim mesaji cok polemik cikabilecek konu yavastan tuyeyim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

büyük ihtimal savaşın kendisidir sabah akşam adamın videolarıyla ilgili konu açıyor bana para verse yine açmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Savaş ve Barış
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Herkese bol şans.  

• Savaş cebeci adamdır , sırtlan sürüsünün arasında kalmış. Pusu kurmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.