< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 13 Mart 2021; 11:11:9 > |
Savaş Cebeci: Gençler kısa yoldan para kazanmak istiyor!

-
-
Ya birader Savaş Cebeci hayranlığın ilginç cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bodycinin fikirlerinden banane kardeşim. Başka paylaşacak insan mı kalmadı
Bi de bu çıktı başımıza YouTube'da hiç görmediğim videosunu izlemediğim adamla burda tanıştım.
-
hee hepimiz zengin olalım lamborghiniye cadillaca falan binelim istiyoruz. oturduğumuz yerden ağaçtan para toplayalım istiyoruz. dimi gençlerrrrrrrrrr
sıkıldım bu zırvalıklardan.
-
Türkiyede iş tutturamamış, iki günde batmış birisinin Türkiyedeki insanlara iş öğretmeye kalkması çok komik lan :DDDDDDDDDDD
-
Spor ve vücut geliştirme dışında söylediklerini sallayın
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_ShadowTürkiyede iş tutturamamış, iki günde batmış birisinin Türkiyedeki insanlara iş öğretmeye kalkması çok komik lan :DDDDDDDDDDD
110,000 dolar zarar ettim diyordu en son.
-
Her ay bu adamın konularını ne diye başlık olarak açıyorsunuz ? Ne özellilği var bunun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Deadlift yapma fıtık olursun, row yapma sakatlanırsından buralara mı gelmiş savaş cebeci :D
Ayrıca ne yapalım şartlar bu kadar kötüyken, attığın her adım risk altındayken, liyakat düzen kanun nizam yokken ne yapalım herkes kolaya kaçma derdinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 12 Mart 2021; 19:26:43 > -
En ufak eleştiri yapanın mesajını silip kanaldan atıyor. Sonra da eleştiri yapanlara hakaret ederek video çekıyor.
-
Bu adam tam bir Türk ya
Biraz başarı elde etmiş eli para görmüş her şeyi söyleme hakkı olduğunu düşünüyor.
-
Savaş bey güzel konuşmuş. Gençlerimiz masa başı iş yerine buldugu işe girmeli. İş imkanları fazla zaten tabi isteyene. Asgari ücret ile tek başlarına rahat şekilde geçinebilirler.
-
gençler ne yapsın . hayat kısa.
-
Kendisi kısa yoldan para kazanmak istemiyorsa neden Türkiye'de açtığı spor salonunu devam ettirmemiş ya da başka işlere yönelmemiş acaba
-
emeklerimizin karsiligini aldikta kisa yolu kaldi , abd den salla babam salla
kısayı anladık dayı uzun yoldan Amerikaya gitmeden tabi nasıl para kazanacağız peki
-
Doğrusu Savaş Cebeci haklı veya değil bilemem, kendi dalında epey bir şeyler biliyor ama bence bu konuda bir şey diyemez. Kendisi 25 yıldır ABD'de yaşıyor, Türkiye'de doğru düzgün yaşamamış ABD'ye gittiğinden beri. O yüzden bu konu da eleştiri yapmaya hakkı yok bence. Belki de kendi kitlesi buna zorluyor bilemiyorum.
-
ABD’den atıp tutup Türkiye’de 2 ayda batıp ABD’ye dönen ve ekonomiyle bir alakası olmayan bu sporcuyu mu paylaşıyorsun? Peki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Türkiyede iş tutturamamış, iki günde batmış birisinin Türkiyedeki insanlara iş öğretmeye kalkması çok komik lan :DDDDDDDDDDD |
Bu bodycinin fikirlerinden banane kardeşim. Başka paylaşacak insan mı kalmadı
|
Ya birader Savaş Cebeci hayranlığın ilginç cidden.
![]() |
En ufak eleştiri yapanın mesajını silip kanaldan atıyor. Sonra da eleştiri yapanlara hakaret ederek video çekıyor. |
Bu adam tam bir Türk ya Biraz başarı elde etmiş eli para görmüş her şeyi söyleme hakkı olduğunu düşünüyor. |
emeklerimizin karsiligini aldikta kisa yolu kaldi , abd den salla babam salla
|
Kendisi kısa yoldan para kazanmak istemiyorsa neden Türkiye'de açtığı spor salonunu devam ettirmemiş ya da başka işlere yönelmemiş acaba |
110,000 dolar zarar ettim diyordu en son. |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- türev integral kalktı mı
- çürük raporu nasıl alınır
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- dab radyo nedir
- atatürk filmi
- togg kampanya
- dünyanın en büyük uçak kazaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X