Bildirim
SAÜ ! Bu notlarla geçiyormuyuz ? Sistemi Net Bilen Varmı ( FİNAL İÇERİR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
finalden 50 altı alan kalir diye bise yok nolmalde hoca öle bi kosul kostuysa ayri. gecme notuda 40 tir buyuk ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: telebreathe
quote:
Orijinalden alıntı: Kangal3454
quote:
bende saüdeyim.çan olsa bile geçme notu 40-50 oluyor.anketi doldurup harf notuna baksana.mavi tıkın orda
doldurdum hocam, yukarıda gördügün gib arkadaşta dedi doldur diye bişey çıkmadı tik kalktı FF-DD v.s bişey çıkmadı boş kaldı orası.
Orayı hocalar doldurur bu hafta bitmeden.Şey dicem böyle sıkıntılı derslerinin hocalarına mail at işte ders ortalamam şöyle diye, siz geçme notunu kaç ayarladınız gibisinden
hocanın bi mailine bakıyım atarım . sene başında daha başka bi hocaya mail attım adam hala dönmedi mesela. 12de finalim var gidicem okula hocayı bulurum sorarım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bende saüdeyim.çan olsa bile geçme notu 40-50 oluyor.anketi doldurup harf notuna baksana.mavi tıkın orda
doldurdum hocam, yukarıda gördügün gib arkadaşta dedi doldur diye bişey çıkmadı tik kalktı FF-DD v.s bişey çıkmadı boş kaldı orası.
Orayı hocalar doldurur bu hafta bitmeden.Şey dicem böyle sıkıntılı derslerinin hocalarına mail at işte ders ortalamam şöyle diye, siz geçme notunu kaç ayarladınız gibisinden
hocanın bi mailine bakıyım atarım . sene başında daha başka bi hocaya mail attım adam hala dönmedi mesela. 12de finalim var gidicem okula hocayı bulurum sorarım.
Maile dönmezse yüzyüze görüşürsün dediğin gibi.Yalnız naçizane bir tavsiye vereyim bu derslerinden geçsen bile koşullu geçiyorsun.Eğer ortalamada herhangi bi problem olursa bu dersleri yani dc dd olabilecek dersleri de tekrardan almak zorunda kalabilirsin.
Ff olan dersi her halükarda tekrar alacaksın ama dd ve dcdi aldığın dersleri de ortalamanın yetmediği zamanlarda tekrar almak durumuna düşebilirsin
bugun görüştm hocam. 40 üstü ortalaması olan herkes igeçicircem dedi. bnm ortalamam 42 ve 44 onun girdigi derslerde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X