Şimdi Ara

SAÜ ! Bu notlarla geçiyormuyuz ? Sistemi Net Bilen Varmı ( FİNAL İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VARMI YARDIM EDEBİLİCEK. SAÜDE MALİYEDEYİM. BİRİ 40 GEÇER DI, BİRİ 50 DİO, KİMİ FİNALDEN 50 ALMADIGIN SÜRECE KAÇ OLURSA ORTALAMAN KALIRSIN DİYOR. VARM INET BİLGİSİ OLAN ? ÖĞRENCİ İŞLERİ BİLE İLGİSİZ BİRŞEY BİLDİGİ YOK.

• finalden 50 altı alan kalir diye bise yok nolmalde hoca öle bi kosul kostuysa ayri. gecme notuda 40 tir buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

bende saüdeyim.çan olsa bile geçme notu 40-50 oluyor.anketi doldurup harf notuna baksana.mavi tıkın orda

doldurdum hocam, yukarıda gördügün gib arkadaşta dedi doldur diye bişey çıkmadı tik kalktı FF-DD v.s bişey çıkmadı boş kaldı orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 12 Ocak 2016; 8:34:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

bende saüdeyim.çan olsa bile geçme notu 40-50 oluyor.anketi doldurup harf notuna baksana.mavi tıkın orda

doldurdum hocam, yukarıda gördügün gib arkadaşta dedi doldur diye bişey çıkmadı tik kalktı FF-DD v.s bişey çıkmadı boş kaldı orası.

Orayı hocalar doldurur bu hafta bitmeden.Şey dicem böyle sıkıntılı derslerinin hocalarına mail at işte ders ortalamam şöyle diye, siz geçme notunu kaç ayarladınız gibisinden

hocanın bi mailine bakıyım atarım . sene başında daha başka bi hocaya mail attım adam hala dönmedi mesela. 12de finalim var gidicem okula hocayı bulurum sorarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orayı hocalar doldurur bu hafta bitmeden.Şey dicem böyle sıkıntılı derslerinin hocalarına mail at işte ders ortalamam şöyle diye, siz geçme notunu kaç ayarladınız gibisinden

hocanın bi mailine bakıyım atarım . sene başında daha başka bi hocaya mail attım adam hala dönmedi mesela. 12de finalim var gidicem okula hocayı bulurum sorarım.

Maile dönmezse yüzyüze görüşürsün dediğin gibi.Yalnız naçizane bir tavsiye vereyim bu derslerinden geçsen bile koşullu geçiyorsun.Eğer ortalamada herhangi bi problem olursa bu dersleri yani dc dd olabilecek dersleri de tekrardan almak zorunda kalabilirsin.

Ff olan dersi her halükarda tekrar alacaksın ama dd ve dcdi aldığın dersleri de ortalamanın yetmediği zamanlarda tekrar almak durumuna düşebilirsin

bugun görüştm hocam. 40 üstü ortalaması olan herkes igeçicircem dedi. bnm ortalamam 42 ve 44 onun girdigi derslerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.