Bildirim
Satlık Teknosa Hediye Çeki 2500 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fiyat ? -
Sıfır mesajlı satıcı!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanıcı adı da pek bir manidarmış -
quote:
Orijinalden alıntı: siirlerefendisi
kullanıcı adı da pek bir manidarmış
Hocam donanım haber sitesini hep takip ederim ama hiç mesaj atmamıştım doğrudur. İlk defa bir mesaj yazayım dedim, kullanıcı adıma taktınız :) Neyse :) Fiyatı ne olur. 2300 olur.
Orijinalden alıntı: cingozcemal
Hocam donanım haber sitesini hep takip ederim ama hiç mesaj atmamıştım doğrudur. İlk defa bir mesaj yazayım dedim, kullanıcı adıma taktınız :) Neyse :)Fiyatı ne olur. 2300 olur.
çeklerin hepsini birlikte mi satıyorsun ? 2500 tl lik çek için de 2300 tl istiyorsun. zaten teknosada her şey pahalı dışardan alacağın bir tv bile 200-300 daha ucuz oluyor...
sıfır referans vede 3 mesaj. :) çok zor işin.. -
Resim var mi hocam nerden alindi ve teknosa 100 liralik cek verir 250 liralik cekler gormedim hic. Bi resim koyarsan merakim gider en azindan...;)
Hocam Ülker firmasının verdiği çekler, merak etmeyin sağlam yani. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Arkadaşlar Teknosa ya sordum çeklerin hepsi turuncu renkli yani cumartesi günleri olan turuncu indirimde de kulanabilir. Ayrıca diğer arkadaştada 10 adet daha var toplamda 250 TL lik 10 arlı 2 koçan çek. 5000 lira yapıyor. Her 250 Tl lik çeki 230 a veririm. ______________________________
-
Ayrıca hepsini tek alışverişte de kullanabilir mişiniz. Yani 2500 Tl lik bir ürünü hiç para vermeden alabilirsiniz. Hem Cumartesi alırsanız hemde bu çeklerden kazanırsınız... ______________________________
-
Arkadaşlar çeki 2100 tl ye konyadan bir arkadaş almıştır hayırlı olsun. ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X