Şimdi Ara

SATIŞTAN VAZGEÇİLMİŞTİR SAMSUNG RF511 İ5 2520M - 6 GB DDR3 RAM - INTEL SSD - 2 GB GT540M - WINDOWS 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Cihaz 10.05.2013 tarihine kadar garantilidir. Hiç tamire gitmedi. Çok temiz kullandım alacak arkadaş gönül rahatlığıyla alabilir. Sürekli masa üzerinde kullanıldığı için cihazın fanında ve havalandırma ızgaralarında toz birikmesi gibi bir durum yok Hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Faturası ve garanti belgesi bulunmaktadır.

- Cihazın garantisinin bitmesine az kalmış diyenler oldu. Cihaza kendim de 3 ay garanti veriyorum. Garantisi bittikten sonra 3 aylık süre içinde kullanıcı kaynaklı olmayan bir arıza meydana gelirse cihazı sorgusuz iade edebilirsiniz. Bu konuda bilgisayarıma güveniyorum. Bilgisayarı alan kişiye her türlü desteği sağlarım. Bunu başka kimse yapmaz sanırım Yani bilgisayarın garantisi 10.08.2013 tarihine kadar geçerlidir

- Resimleri ekledim fotoğraf makinem olmadığından bulanık çıkmış kusura bakmayın. Ama söylediğim gibi cihaz çok temiz 10 üzerinden 9 alır. Klavyesinde,kasasında,ekranında vs. hiçbir deformasyon yoktur.

- Çok sessiz ve serin çalışan bir cihazdır. Çift havalandırma ızgarası mevcuttur. Isınma sorunu yoktur.

- Bataryası yüksek performans modunda normal kullanımda 1 buçuk saat dengeli modda 2 saat 30 dk civarında performans sunuyor. Enerji tasarrufunda 3 saati geçiyor.

- Satma sebebim ultrabook aldım. Artık bu laptoba ihtiyacım kalmadı kullanmıyorum

- Takas temiz cihazlar ile olur

- Yanında 50 lira değerinde targus marka kaliteli laptop çantası ve 40 lira değerinde logitech kablosuz mouse hediyemdir.

- Satış fiyatı: SATIŞTAN VAZGEÇİLMİŞTİR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 20 Nisan 2013; 1:28:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ekran kaç inch? Cihazın 10 üzerinden 9 almasının nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 4 Nisan 2013; 8:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Ekran kaç inch? Cihazın 10 üzerinden 9 almasının nedeni nedir?

PM ile yanıtladım hocam

• p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

p.m

Yanıtladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gold-bilisimden-inwin-mana-super-pc-super-fiyat-121279531/detay/ NE DERSİN 500 YERİNE 160 GB HDD İLE SANA KAFA KAFA YAPACAM 19'' LCD BİDE HDD 160 OLURSA YADA BÖYLE ÜSTE 300 OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweentop

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gold-bilisimden-inwin-mana-super-pc-super-fiyat-121279531/detay/ NE DERSİN 500 YERİNE 160 GB HDD İLE SANA KAFA KAFA YAPACAM 19'' LCD BİDE HDD 160 OLURSA YADA BÖYLE ÜSTE 300 OLUR

Taşınabilir bir cihaz dışında takas düşünmüyorum hocam teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-aspire-5741g-i5-430m-1gb-nvdia-gt320m-8-gb-ram-107020913/detay/ bununla takas düşünürmüsün üstüne az miktar para verebilirim

Ekranında çatlak olmasaydı düşünebilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal Windows 8 Pro 64 bit yüklenmiştir

• SATIŞTAN VAZGEÇİLMİŞTİR KARDEŞİME VERDİM CİHAZI

• sana takas yapalım dedim nazlanıp durdun neyse hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.