Şimdi Ara

Satıştan çekildi silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • satıştan çekildi, silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 28 Ekim 2019; 9:3:44 >



  • Ben sıfırını 445e satıyorum ama referansın var forumda tanınıyorsun diye 2. elinin senden 450ye alınacak olması ne kadar hoş(!)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnkrtkn

    Ben sıfırını 445e satıyorum ama referansın var forumda tanınıyorsun diye 2. elinin senden 450ye alınacak olması ne kadar hoş(!)
    Merhaba,

    Sizin için hangi fiyat uygun? Kaç liraya satayım?
  • Rakavuz kullanıcısına yanıt
    RAM'i temiz kullanmış olsan bile sıfırıyla araya en az 50tl koyman gerekir ki millet seni tercih etsin. Sen ürününü sıfırdan farkı yok olarak görüyor olabilirsin ama alıcı gözünden baktığında 20 lira fazla verim kafam rahat etsin düşüncesi oluyo. Sıfırı dediğim de benim satışım değil. Sitelerdeki satış. Ben sitelerle 30 koymaya çalıştım. Senin için de bence satman gereken fiyat 400
  • Öncelikle aramıza hoş geldin,

    Forumda yeni olduğun için tepkini makul karşılıyorum.
    Bu ve benzeri 2.el süreçlerinde her ürününün satıcı tarafından belirlenen bir fiyatı olur. Satıcı ilanına "Pazarlık yoktur" gibi bir yazı eklerse o fiyattan aşağı düşmek istemediği anlamına gelir.

    Benim ilanımda dikkat ettiysen buna benzer bir yazı yok. Burada çıkarman gereken sonuç sattığım ürün illaki bu fiyattan satılmayabilir ki gerçek alıcı zaten bana kafasındaki fiyatı yazacak yada ne kadar indirim yapacağımı soracaktır. Böylece ürün doğru fiyatını bulmuş olacak ve satılacaktır.

    Tüm bunların dışında hiçbir teklif almazsam zaten ben yanlış bir fiyatlandırma yapmışım demektir ki o noktada zaten indirim veya farklı bir opsiyon düşünürüm.

    Sonuç olarak senin ilanıma yazdığın tepki, yorum vesaire aslında sadece senin kendi ilanını ve insanların sana bakış açısını etkiler ve değiştirir.
    11 yıllık forum tecrübem bana şunu öğretti forumda kalıcı olmak ve referans sahibi olmak istiyorsan "başkalarının ilanları yerine kendi ilanlarına odaklan ve zenginleştir."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 25 Ekim 2019; 12:57:25 >




  • ysnkrtkn Y kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 yıllık bende üyeyim ve yorum sayıma bakılırsa hiçbir ilana giripte yorum yazmam. Kendi ilanlarımla ilgilenirim.
    Anakart bulmaya çalışıyprum bulursam bu ramlere talib olucam ve aklımda zaten bir rakam war kabul eder veya etmez ederse anlaşırız.
    Referansa gelince unuttuğunuz bir nokta var iş sadece referans değildir kendimden özet geçmek istersem özellikle eski üyeliğine bakıyorum bu da bana yaşının ilerlemiş olduğunu gösteriyor ve tercihimi orta yaş üstü için kullanıyorum. Yaşa takılmamın nedeni ise yaşamış olduğum geçmişteki tecrübemdir. Eğer aklımdaki kişi siz olsanız üyelik tarihinizden dolayı siz olmazdınız! lütfen beni yanlış anlamayın diyelimki oldu önce ürün sonra eft şeklinde teklifim olurdu.

    Arkadaşada sizede hayırlı satışlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.