Açıklama:
Cihazın içerisinde 50 oyun vardır. Üç adet orjinal joy conu(oyun kolu) vardır. (Yanında vereceğim adaptörle ps4, xbox gibi oyun kollarını da nintendoya bağlayıp 4 kişi oynayabilirsiniz.) Kutuludur. Kutu içeriği tamdır. Vaktim olmadığı için cihaz çok az ve temiz kullanılmıştır. Ek ücret ile oyun keyfini arttırmak adına aldığım ekipmanlar da fiyata dahildir. Ekipmanların ve içerisinde yüklü oyunların listesini aşağıda bulabilirsiniz. (Oyun kurması çok basit. İçerisinde kurulu tinfoil isimli bir uygulama var. Ona girip istediğiniz oyunu aratıp indirebiliyorsunuz.)
Jailbreakten Anlayanlar İçin Açıklama:
Custom firmware olarak Atmosphere kuruludur. Official firmware 10.0.2 iken güncellemesini yaptım. Güncel oyunların hepsini indirip oynayabilirsiniz. Sistemi harici diske emuNAND olarak kurdum. Nintendo sunucularına bağlanmaması için incognito DNS kurulumunu da yaptım. Bu sebeple cihaz banlı değildir. Sistem dosyaları temizdir. Dilediğiniz tadkirde cihazı orjinal yazılımında da başlatıp online olarak oynayabilirsiniz.
Aşağıda belirttiğim harici ekipmanların fiyatı toplam 2425 TL'dir. Şu anda sıfır nintendo switchin satış fiyatı 3500 TL'dir. Toplam maliyeti 5925 TL yapıyor. Üstelik yeni aldığınız cihazlarda kırma işlemi yapamazsınız. Sadece belirli seri kodlarına sahip, az sayıda bulunan, eski üretimli cihazlara bu işlem yapılabilir. Bu sebeple kırılabilen nintendo switchler az sayıdadır ve daha değerlidir.
Ekipmanlar:
Sandisk Ultra 400 GB Hafıza Kartı (100 Mb/s) - 450 TL
(Yüksek kapasiteli hafıza kartı. Hali hazırda 50 oyun yüklü.)
Ekstra Nintendo Switch Kol - 550 TL
(Üçüncü bir kol. Üç arkadaş doyasıya oyun oynayabilirsiniz.)
Zelda Taşıma Çantası - 450 TL
(Cihazı darbelere karşı korumak için yolculuk esnasında bu çantada taşıyabilirsiniz. Lisanslı üründür.)
8 Bitdo Gamepad Adaptör - 250 TL
(Oyun kolu dönüştürücüdür. Bu minik usb aygıt sayesinde nintendonuzu PS4, Xbox One gibi oyun kollarıyla oynayabilirsiniz.)
GuliKit NS07 Pro Bluetooth Adaptörü ve Mikrofon - 300 TL
(Nintendonun kablosuz cihazlara bağlanma gibi bir özelliği ve mikrofonu yok. Bu ürün sayesinde nintendonuzu harici bir bluetooth hoparlöre veyahut kulaklığa bağlayabilir online oyunlar için mikrofonu kullanabilirsiniz. Ben airpods pro ile kullanıyordum.)
RCM Loader Jig - 150 TL
(Cihazın şarjı bittiğinde tekrar korsan oyunların yüklü olduğu yazılımı açmak istiyorsanız bu aparata ihtiyacınız var. Bu aparatı kullanmadan güç tuşuna basıp cihazı açtığınızda orjinal sistem açılır. Korsan oyunları göremezsiniz. Sadece başlatırken takmanız yeterli. Sonrasında çıkarıyorsunuz.)
Dobe Ayak Standı - 55 TL
(Elinizde tutmaktan yorulduğunuzda bu stand üzerine koyup oyun keyfinize devam edebilirsiniz.)
SD Kart Okuyucu- 20 TL
(Hafıza kartını bilgisayara takıp bilgisayardan yükleme yapmak için kullanabilirsiniz.)
Kırılmaz Ekran - 20 TL
Mat Siyah Silikon Kap - 50 TL
Pikachu Plastik Kap - 80 TL
Mat Siyah Analog Silikon - 30 TL
Zelda Analog Silikon - 20 TL
Oyunlar (Bazıları):
Zelda
Witcher III
Diablo III
Mortal Kombat 11
NBA 2K21
Fifa 21
Luigi's Mansion
Hades
Fire Emblem Three Houses
Ori and the Blind Forest
The Walking Dead
Bioshock
Metro 2033
What Remains of Edith Finch
Super Mario Odyssey
Super Smash Bros
Mario Kart Deluxe
Immortal Fenyx Rising
Crash
Little Nightmares
1 2 Switch







Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.