Şimdi Ara

Satış rakamları bulabilen lütfen (model bazında ) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar marka - model bazında ay ay 2008 otomobil satış rakamlarını nerden öğrenebiliriz....
    en azından ağustos verileri falan da olsa olur aradım hiç bulamadım...

türkiyede yeni d segmenti araçların ve avrupada satışlarını merak ediyorum..

http://www.marklines.com/en/numproduct/sales/numpro1.jsp

şöyle birşey buldum ama sitenin üyeliği için şirket v.s. kastırıyorlar mail kabul etmiyor normal....beceremedim..

teşekkür ederimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 28 Eylül 2008; 18:57:26 >

• _____________________________
  • link için sağolun...
    google da bende ararken rastladım bu siteye ancak malesef şubat tan sonra eklenmiş bir bilgi yok
    odd nin sitesinde var galiba bazı bilgiler zaten o linkteki pdf lerde odd nin verileri ancak ordada ya linke tıklanmıyor yada üyelik istiyor ve nasıl üye olunacağı yok....galiba direk üyelik istiyorlar verilere ulaşmak için...şirket v.s.

Orjinalden alıntı: kürsad

hocam bulursan forumda paylaş bizde faydalanalım. biraz parazitsel bir söz gibimi oldu benim söz nedir

zaten forumda bir değerlendirme yaparız c5 yeni laguna v.s. yeni çıkan araçlar için diye özellikle arıyorum inş buluruz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.