Şimdi Ara

SATIŞ ÖNCESİ VW VS. SEAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugun vw golf ve seat leon araçlarını araştırayım dedim. Malum yıl sonu geliyor ve araba almanın avantajlı olacağını düşündüğümüz bir periyod...

öncelikle vw golf 1.4 tsi 122 bg highline sorayım dedim vw satan bayilere. Adana , Ankara ( üç adet bayi), Mersin ve Diyarbakır bayilerini aradım.Hepsi aynı çalışılmış tiyatroyu oynadılar.Burunlarından kıl aldırmadan aracın bulunmadığını, liste fiyatı üzerinden en fazla yüzde bir indirim yapacaklarını aracı ise ancak üç buçuk dört ay arası teslim edebileceklerini söylediler.

Hadi dedim sinir olsam da gideyim bir deneyim şu 122 bg lik golf 7 yi diyarbakırda dedim. Aradım yetkili bayiyi gayet lakayt bir şekilde aracın bu versiyonunun olmadığı ancak 1.6 dizel versiyonu olduğunu onuda gelirsem deneme ihtimalinin olduğunu söyledi. Ha bu arada Ankara Doğuş oto do sekiz saat oldu hala araç var mı yok mu geri dönecek :)
    Ya biz milletçe salağız fiyatlar artınca hücum edip araba modellerini bitiriyoruz , sonra da bir tane alabilmek için bu gibi satış servislerine kul köle oluyoruz ; ya da bunların güvendii bir şey var???

Neyse sonra şu seat a bakayım sinirim geçince dedim.Aradıum yetkili bayii . hemen insani bir şekilde test sürüsü önerdiler ve leonun istediğim versiyonunu test edebileceğimi almak istersemde ellerinde mevcut olduğunu söylediler. Gayet olumlu şekilde bilgi almak ve çay kahvelerini içmek için beklediklerini tekrar arayıp belirttiler.

Şimdi sonuç olarak TÜRKİYE'DE durumu siz değerlendirin ...
    Bazen düşünüyorum golf fiyatına tata satsan üstüne fırça atsan bu millet yine koşa koşa alır...

----------------------------
    yönetici notu:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=81451074

3 konu açmış arkadaş. o yüzden kilitliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Son cümle dışında haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    üzülmemek elde değil , para zor kazanılmıyor üstüne zor kazanılan para ile rezil olmak insanın ağrına gidiyor...
  • Ne yazikki durum boyle. Bu sebeplede çoğu kişi düşman oldu vw ye. Işlerinde profesyonel olsalar bu şekilde davranmazlar. Ben sabah 10 da gittim tüm satış elemanları boştu hoşgeldiniz bile demediler.

• Araç için kriterleriniz nedir ?
    Yılda kaç km yaparsınız ?
    Manuel-otomatik şartı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Araç için kriterleriniz nedir ?
    Yılda kaç km yaparsınız ?
    Manuel-otomatik şartı var mı ?
    şuan 0 vw alan kişinin durumu

SATIŞ ÖNCESİ VW VS. SEAT
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    eskiden boylemiydi , ilk defa araba almıyorum. renault aldıgımda mini aldıgımda bu gibi bir muameleye maruz kalmadım. çok üzücü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almış olanlar acaba buna benzer şeyler yaşayıp yine aldı mı diye düşünüyor insan ? aldılarsa demekki çok sabırlılar?!
    bir önceki aracım mini cooper full donanımlıydı ondan öncekide bmw 3 20 (e46) .almak istediğim araç mini kadar küçük olmayan mümkünse en küçük c segmenti olan , manuel otomatik farketmez benzin diezel fark etmez , beni iç donanım ve kalite olarak memnun edebilecek , iki üç sene sonrada rahat satabileceğim bir araç olması gerekiyor. şu ana kadar laguna mı cooper ı mı ve bmw mi cok rahat sattım cünkü temiz binmeye ve aracıma dikkatli kullanmaya çalışan biriyim. bütçem maksimum 60 000 .ilginize teşekkürler
    yılda ortalama 15 000
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoin

almış olanlar acaba buna benzer şeyler yaşayıp yine aldı mı diye düşünüyor insan ? aldılarsa demekki çok sabırlılar?!
    Hadı taraflı olucam dıyorum ama arac aldıgımız bayılerın dısında bazen forumdan arkadaslara yardım etmek ıcın arıyorum 1 tanesı bana boyle davranmaya kalktı aracı benmı sıze satıcam sızmı bana dedım baska satıs temsılcısıne baglayın benı dedım ve baskası gayet nazık bır sekılde ılgılendı ve bu forumdan bır arkadasa golf 1.6 tdı dsg aldık yok demelerıne ragmen nasıl olduysa sekerpınarda bulduk neyse

Ancak dogus maslak seat dan cok ama cok memnunum benı sureklı ararlar yenı cupra geldıgınde sızın ıcın hazırladık aracı buyrun test edın dedıler vs vs sırf bu yuzden leon cupra r cıktıgı gıbı alıcam cunku sadece 1 arac almama ragmen cok ılgılıler
  • quote:

yılda ortalama 15 000
    Bilmediğimiz birşey söyleyin
  • O zaman dizel almaya kesinlikle değmez.
    55.000'e Seat Leon 1.4 TSI 140 HP FR + Plus Paket (LED farlar, LED stoplar, LED gündüz farı Sunroof) alabilirsiniz. Tasarımı ve performansı mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Hadı taraflı olucam dıyorum ama arac aldıgımız bayılerın dısında bazen forumdan arkadaslara yardım etmek ıcın arıyorum 1 tanesı bana boyle davranmaya kalktı aracı benmı sıze satıcam sızmı bana dedım baska satıs temsılcısıne baglayın benı dedım ve baskası gayet nazık bır sekılde ılgılendı ve bu forumdan bır arkadasa golf 1.6 tdı dsg aldık yok demelerıne ragmen nasıl olduysa sekerpınarda bulduk neyse

Ancak dogus maslak seat dan cok ama cok memnunum benı sureklı ararlar yenı cupra geldıgınde sızın ıcın hazırladık aracı buyrun test edın dedıler vs vs sırf bu yuzden leon cupra r cıktıgı gıbı alıcam cunku sadece 1 arac almama ragmen cok ılgılıler

Alfa 4C iptal mi hocam ?

• yeni öğrendim üzücü şekilde:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Alfa 4C iptal mi hocam ?

yok 4c yı pert z4 um yuzunden alıyorum zaten elımdekı cupra ıle leon cupra alıcam yeterkı gelsın

bayi bana fr fiyatını 52 800 olarak verdi ellerinde beyazı mevcutmuş ne kadara alınır , led far eklentisi bu modele eklenir mi? ikisinin piyasa da alınacak en iyi fiyatı nedir saygılar
  • quote:

bayi bana fr fiyatını 52 800 olarak verdi ellerinde beyazı mevcutmuş ne kadara alınır , led far eklentisi bu modele eklenir mi? ikisinin piyasa da alınacak en iyi fiyatı nedir saygılar

Opsıyon eklersen ellerınde yoksa sıparıs gecılır 3 ay ıcınde alırsın aracını tabı bu sure ıcınde gelıcek olan zam aracın fıyatına yansır leon ıcın suan ıcın %3 uyguluyorlarmıs
  • quote:

Araç şu an hazırsa LED ekleyemezsiniz.
    O şekilde sipariş verebilirsiniz.
    Plus paket ile birlikte sunuluyor LED farlar ve sunroof. Bu paketin fiyatı 3.400 lira.
    52.800 + 3.400 = 56.200 ediyor liste fiyatı.
    55'e bırakırlar bu şekilde.

• o zaman 2014 unu beklemek uygun olmaz mı sızce ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.