Şimdi Ara

Satış Elemanı Ayakkabı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ürün mağzasında satış pozisyonunda çalışıyorum, uzun mesayiden ayakkalarımda ağrı ve terleme problemi var.
    Bununla ilgili spor ayakkabı arıyorum,araştırdığımda ayakkabı tabanı ve hava tahliye özellikeri ön planda olan bir mode arayışına girdim. Normalde bu kadar bütce ayıramazdım ama çok problem yaşadıgım için 600-700 kadar çıkabilirim.

Bu konu hakkında bilgisi, tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ? Konu ciddidir Teşekkürler

Benim bulduğum ayakkabılar

Nike Air Zoom Pegasus 35 450 tl

Asics Gel Kayano 25 650 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusi_42 -- 11 Ağustos 2019; 21:12:22 >

• Bu ayakkabılara bu kadar para versem rahat yürüyemem istediği kadar rahat olsun Bence ederinin ayakkabıları değil.

Not: hiç birini kullanmadım şahsi görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Bu ayakkabılara bu kadar para versem rahat yürüyemem istediği kadar rahat olsun Bence ederinin ayakkabıları değil.

Not: hiç birini kullanmadım şahsi görüşüm.
    bende aynı şeyi düşünürdüm ama akşam ayaklar pert durumda geliyorum :)

quote:

Arkadaşlar merhaba ürün mağzasında satış pozisyonunda çalışıyorum, uzun mesayiden ayakkalarımda ağrı ve terleme problemi var.
    Bununla ilgili spor ayakkabı arıyorum,araştırdığımda ayakkabı tabanı ve hava tahliye özellikeri ön planda olan bir mode arayışına girdim. Normalde bu kadar bütce ayıramazdım ama çok problem yaşadıgım için 600-700 kadar çıkabilirim.

Bu konu hakkında bilgisi, tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ? Konu ciddidir Teşekkürler

Benim bulduğum ayakkabılar
    Nike Air Zoom Pegasus 35https://www.yalispor.com.tr/nike-air-zoom-pegasus-35-erkek-spor-ayakkabi-siyah
    Asics Gel Kayano 25https://www.yalispor.com.tr/asics-gel-kayano-25-erkek-spor-ayakkabi-siyah

Adidas Ultra boost serisinede baktım fakat onlarda çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusi_42 -- 11 Ağustos 2019; 15:23:20 >

• Pegasus iyidir. Eski bir nike çalışanı olarak söylüyorum. Aynısını ben mağazada kullandım. Gayet iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skechers koşu ayakkabısı alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Pegasus iyidir. Eski bir nike çalışanı olarak söylüyorum. Aynısını ben mağazada kullandım. Gayet iyiydi

Yarın deneyecegim, Öneriniz için teşekkürler Hocam.

quote:

Skechers koşu ayakkabısı alın.

Hocam Skechers biliyorum ama fazla bilgi edinemedim, sitesinde tane koşu modeli bulunuyor, Öneriniz için teşekkürler
  • Skechers air cooled foam olanlara bakın. Farklı modelleri mevcut. Crocs vs giymez misiniz? Açık yumuşak bir şey daha çok rahat ettirir düşüncesindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ayakkabı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Skechers air cooled foam olanlara bakın. Farklı modelleri mevcut. Crocs vs giymez misiniz? Açık yumuşak bir şey daha çok rahat ettirir düşüncesindeyim.

Öneriniz için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba Nike Zoom Pegasus 35 aldım.
    Satış Elemanı Ayakkabı Önerisi

Nike denediklerim (nike react, nike winflo 5,Nike Air VaporMax ,nike runallday) arasında en yumuşak tabanlı bana göre pegasus35 oldu.
    Asıcs (gel cumulus , gel excite 4) modellerini deneyebildim.

Adidas'da ultraboost modelini beğendim , uygun numara bulamadım ve fiyat yüksek. tam kıyas yapamıyorum
    Skechers, hiçbir modelini bulamadım.
    Araştıdığım ayakkabı modellerinin bazılarını bulamadım, numara bulma ve model bulma sıkıntısı var yada bazı modelleri fiyatları çok yüksek(ultraboost gibi) indirim beklemek gerekiyor.

Ayakkabıyı denedikten sonra sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusi_42 -- 13 Ağustos 2019; 22:29:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.