Şimdi Ara

satırla adam dövme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Imansiz galatasaraylilarda Ankarada masum arkadasimin parmagini koparttiydi sallamayla o aklima geldi bak simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Bende var pm atıyorum

Hocam pm bekleniyor acaba dusundugum videomu benim bildigim kosede bi adami skistiriyolar satirla daliyolar adamin kafasina kafasina koluna bacagina vuruyolar o videomu acimistim la o videodaki adama

• pm yollayın meraklandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Bende var pm atıyorum

Hocam pm bekleniyor acaba dusundugum videomu benim bildigim kosede bi adami skistiriyolar satirla daliyolar adamin kafasina kafasina koluna bacagina vuruyolar o videomu acimistim la o videodaki adama

Turkiyedemi olmustu bu hakkatten acidim la adama

• Videoyu biliyorum ilk önce birileri bekliyor sonra iki araba geliyor diğer bekleyen kişiler kaçıyor birini yakalıyorlar ellerinde satır değil machete var yakaladıkları adama sürekli vuruyorlar adamın kolu falan kopuyordu sonrada oturduğu yerde öylece kalıyordu +25'dir tavsiye etmem
  • pm alayım lütfen. karşılığında bu tarz bi video gönderirim bende
  • Videoyu ben yüklemiştim izleseneye ve dh'ye ama ikisindende kaldırmışlardı izlemenide pek tavsiye etmem zaten
  • İZ-LE-ME-YİN.
  • of hatırladım kan içinde kalmıştım feci bişe

• Pm atın lütfen

• pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Pmleri yolladım ama bence izlemeyin

p.m pls
  • pm
  • Şimdi izledimde ellerindeki satır değil sanırım sopa gibi birşey kolu bacağıda kopmadı kırıldı ama kan içinde kaldı gerçekten.
  • Beyler videoda adam o kadar satır darbesiyle nasıl ölmüyor ya, bence onlar satır gibi görünüyor ama sopa bence. Yoksa bırakın o kadar darbeyi 3-4 satır darbesiyle ölmesi en azından acıdan bayılması lazımdı adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 6 Mart 2014; 16:32:19 >
  • quote:

Bende var pm atıyorum

Hocam banada Atar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa07tr

quote:

Bende var pm atıyorum

Hocam banada Atar mısın

PM
  • Youtube'a bağcılar olayı pala filan yazın çıkar sanırım ondan bahsediyor arkadaş 2 araba 3 kısıyı otopark'ın önünde sıkıştırıyor 1 i kaçıyor biri kaçarken palanın arkasını kafaya yiyor biride motorsikletdemi ney kacamıyor bir anda onu zaten öldürüyorlar palayla döve döve , kim bilir aralarında nasıl bir mevzu vardı çok acımasızca vuruyorlar şerefsizler bildiğin öldürdüler adamı palayla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.