Şimdi Ara

SATILMIYOR işte zorlamayın! favori ilanlarımın sadece birkaçı. Sizde yollayın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/2-el-hizla-dusuyor--147993867#147994748

Bu başlığı üstte duran linkteki konumun devamı niteliğinde düşünebilirsiniz. Kimse piyasada sert düşüşler olduğunu düşünmüyordu. Bende kanıtlamak adına bir kaç tane atma kararı aldım. Sizde ilan sahibinin ve ilan numarasını gizleyerek paylaşım yapabilirsiniz. Ben başlıyorum :)

NOT: Buradaki amaç artık 2. el araçlara talep oranının çok fazla düştüğünü ve bunun sonuçlarını göstermektir. Sadece sabır edin almayın aldırmayın.

SATILMIYOR  işte zorlamayın! favori ilanlarımın sadece birkaçı. Sizde yollayın :)
    SATILMIYOR  işte zorlamayın! favori ilanlarımın sadece birkaçı. Sizde yollayın :)

• Hocam favorilerinde öyle araçlar varki bedava verseler sahsen ben almam. :) o yüzden pek sıra dışı durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ölçüt değil ki,piyasa hızlı olsa bile bu araçlar zor satılır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkık ve ötesi araçları paylaşmışınız hocam bunlar ne böyle

• Diğer cevap yazan arkadaşlara katılıyorum...

Bu piyasada bunların satılmaması olay değil,
    Asıl bu arabalar satılırsa olay olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 27 Şubat 2021; 22:45:20 >
  • Bu arabalar piyasa hızlıyken peynir ekmek gibi satılıyor muydu sanki

Alayı son sahibi olunacak araçlar

• nasıl bir favorilerin varsa çorba gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • algi nasil yaratilir adli calisma olmus

fiyati dustu, satilmiyor dedigi araba 26 yasinda, 314 bin kmde SATILMIYOR  işte zorlamayın! favori ilanlarımın sadece birkaçı. Sizde yollayın :) 

yakitini, mtvsini soylemeyim bile

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fiyat-dustu-hafiza-plusderi-plusisitma-plussunroof-full-874862649/detay

• Madem diğer konunun devamı gibi düşüneceğiz, o zaman niye yeni başlık açtınız??

o başlıktan devam edelim...SATILMIYOR  işte zorlamayın! favori ilanlarımın sadece birkaçı. Sizde yollayın :) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.