Şimdi Ara

Satılmıştır....AMD ATHLON 64 X2 6000 3.1Ghz + ECS A780GM-A BLACK SERİES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD ATHLON 64 X2 6000 940p 3.1Ghz (1.5 Ay Garantili)(CPUt Satılmıştır.)
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103272
    ECS A780GM-A BLACK SERİES (Anakart Satılmıştır.)
    http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=892&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=20&LanID=18

Arkadaşlar 2 ürününde performansını anlamaya gerek yok sanırım.
    Ürünlerin kutu ve kutu içerikleri vardır.
    Üürnler hali hazırda kullanılan sistemdedir.
    Ürünlerin garantisi hakkında hiç bilgim yok.
    Faturaları bulamadım ama garanti varsada bitmmek üzeredir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 20 Kasım 2011; 20:04:08 >

• Normalde satışlara yorum yapmam ama buna yapayım dedim. ECS Black Serisi çok kaliteli ve performanslı bir seridir. Ben de ECS GF8200A nvidia yongasetli olanını kullanıyorum 2 senedir çok memnunum. BIOS tan seçmeli ejiffy özelliği, kullanıcı dostu overclock seçenekleri bulunan bir kart. Bu işlemci ve iyi bir ekran kartıyla en güncel uygulamalar çalıştırılabiliyor ve oyunlar rahatlıkla oynanabiliyor.

Hayırlı satışlar.
  • teşekkür ederim yorumlar içi fiyatta ikram olacakıtr zaten pazarlıksız ürün satıldıgı nerde görülmüş.:)
    dediginiz anakart hakkında pek açıklama yapmayı gerek görmedim.
    zaten bilenler zaten kendini belli ediyor bilmeyenler zaten almasın yazık olur karta :) (şaka tabi)
    bilmeyenler araştırırsa zaten nasıl bir kart oldugunu ögrenecektir.
    ekran kartı olarak pahalı birşey almayada gerek yok aslında ATI Hibrid Grafik Teknolojisi sahip, uyumlu ekran kartı ile anakart üzerindeki ekran kartını crossfire yapabiliyorsunuz.
  • aynı anakart kendi pc'mde var.tümleşik hd3200 ekran kartı ile crysis cod5 gibi oyunları dahi düşük ayarlarda da olsa oynatıyor.ucuza kaliteli sistem isteyenler için güzel seçim olur.isteyene ram takviyesi yapabilirim
  • Anakart ve işlemciyi ayrı ayrı satıyormusunuz ? Gerçi bende tam bilmiyorum ne alıcağımı ama sistemdeki bilgisayarımı işlemci ve ram alarak upgrate etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Anakart ve işlemciyi ayrı ayrı satıyormusunuz ? Gerçi bende tam bilmiyorum ne alıcağımı ama sistemdeki bilgisayarımı işlemci ve ram alarak upgrate etmeyi düşünüyorum.

ilk etapta tektek satmayı düşünmüyorum ama olduki biride anakarta talib olursa konuşabiliriz.
  • Fiyatta her türlü yardımcı olunacaktır.Maksat bayram boş geçmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corny -- 6 Kasım 2011; 1:23:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Amd Ryzen 5 5600 box
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süper işlemci dual core demeyin 3.5 ghz oc ile black ops battlefield 3 oynuyor kuzenim 9800 ile biraz oc yaparsanız athlon x3 hatta x4 bile yakalar 3.7 gibi bir hızla
    saygılar ...
  • pm
  • @Rmutsuru
    Arkdaştan
  • zevklerimiz aynıymış aynı işlemci ve ankartı kullanıyordum bende şuan ikiside boşa çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.