Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar kartın ilk sahibiyim.takıldığı günden beri hiç kasadan çıkarmadım.herhangi fiziksel hasarı kesinlikle mevcut değil.zaten dediğim gibi kasadan çıkarmadım.

hali hazırdaki tüm oyunları yüksek detaylarda çoğu oyunu full detay da çalıştırabilen bir karttır.zaten kendini ıspatlamış bir karttır.fazla anlatmaya gerek yok.satmayı düşünmüyordum ama 24 inç mönitöre geçtim.

Garantisi bitti.Kutusunu ne yazıkki saklamadım.yanında driver cd si veDVI-HDMI DVI VGA dönüştürücüleri verilecektir. şehir dışına satışlarda kargo ücreti alıcıya aittir.önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılır.

FİYAT:95 TL.

NOT:LÜTFEN ABUK SABUK TAKAS TEKLİFLERİNDE BULUNMAYIN.ÜRÜN TAKASA KAPALIDIR.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 9 Ağustos 2011; 22:14:06 >

• PM ATTIM
  • cevapladım
  • hayırlı satışlar kart 512 mb mı?
  • evet 8800gt ler 512 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 27 Temmuz 2011; 0:28:33 >
  • usta bu kaç bit ? ve kaçlık psu gerektiriyor ?
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    6 yıl önce açıldı
    Satılmıştır.
    14 yıl önce açıldı
    Takaslanmıştır
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

usta bu kaç bit ? ve kaçlık psu gerektiriyor ?

8800gt ler 256bit ---- 400-450 watt sağlam bir güç kaynağı yeterli arkadaşım.

hayırlı satışlar güzel ürün,fiyatını hak eden bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

usta bu kaç bit ? ve kaçlık psu gerektiriyor ?

8800gt ler 256bit ---- 400-450 watt sağlam bir güç kaynağı yeterli arkadaşım.

hayırlı satışlar güzel ürün,fiyatını hak eden bir kart

bilgi için teşekkürler.bende gerekli açıklamayı yapmıştım arkadaşa ama başka biriyle anlaşmış.sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 4 Ağustos 2011; 17:36:53 >

• güzel ürün, güzel fiyat,
    bende de aynı ürünün asus markası mevcut maşallah tık demedi bütün oyunları halen daha Dx10 olarak oynatabiliyor.
    hayırlı satışlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukfar

güzel ürün, güzel fiyat,
    bende de aynı ürünün asus markası mevcut maşallah tık demedi bütün oyunları halen daha Dx10 olarak oynatabiliyor.
    hayırlı satışlar,

teşekkürler yorumunuz için.gerçekten satılmayacak bir kart fakat işte mönitörü büyütünce mecbur kaldım.

• Tarafımdan alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.