Şimdi Ara

Takaslanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum içi Denizmax ile takas yapılmıştır.

Merhaba arkadaşlar,

XBOX One'a geçiş amacı ile 2016 Ocak ayına kadar(18.01.2016) Sony Türkiye garantisi devam eden PS4 cihazımı satmak istiyorum.

Cihaz kutulu, faturalı ilk alındığı günkü şekildedir.Bütün aksesuarları,kutu içeriği hatta naylon torbaları dahi eksiksiz bulunmaktadır.

2 Adet DS4 bulunmaktadır. DS4 'ün biri beyaz ve kutuludur.

Yeni NesilPS4 Camera kutulu olarak verilecektir.

Bana ait olan içerisinde BF4, Diablo 3, Fifa 2015 ve Bloodborne oyunlarının bulunduğu hesapta verilecektir.

Ürün çizilmemesi için Skin ile kaplanmıştır.Fotoğraflarda cihaza ait detayları görebilirsiniz.

İstanbul içi elden, görerek karşılıklı güven çerçevesinde satış işlemini yapmak tercihimdir.

İsmim Mehmet, 0532 661 12 23 numaralı telefondan istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz.

Fiyat 1.300 tl'dir.

Not: Lütfen şu kadara olur mu bu kadara olur mu diye sormayınız.Çok makul bir fiyat yazdığımı düşünüyorum.Yanında verdiklerimi çıkartırsanız, garantili makineyi 1.000 TL'ye satmış oluyorum.Tamamen keyfi değişiklik yapmak amacı ile satıyorum.Cihazın bugüne kadar herhangi bir sıkıntısı olmamıştır.

Sadece aynı ayarda çiziksiz garantili Xbox One ile takas olur.

Teşekkürler

Herkese iyi forumlar

Takaslanmıştır
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/534972/98f650a8-a0f1-45cc-93f3-30db4c969c85.jpg
     Takaslanmıştır
     Takaslanmıştır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiken -- 28 Temmuz 2015; 17:28:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.