Şimdi Ara

SATILIK Zotac 9600 GT Synergy 512 MB 256 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Zotac 9600 GT Synergy 512 MB 256 BIT

@verondeniz rumuzlu arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı osun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 17 Aralık 2010; 12:33:10 >

• hayırlı satıslar abı
  • Eyvallah Adem kardeşim, sağ olasın. Bakalım kısmet, bulabilirsek 4850 felan iyi olacak.
  • Biraz önce olsaymış 4850 veridim sana bunuda phisx akrtı oalrak kullnırdım neyse nasip değilmiş ..
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor32

Biraz önce olsaymış 4850 veridim sana bunuda phisx akrtı oalrak kullnırdım neyse nasip değilmiş ..
    hayırlı satışlar.

Başka bir alış veriş olur kısmetse, teşekkür ederim.
  • Estafurullah, o sizin kibarlığınız efendim..
  • Satışa devam. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özel mesaj gönderilmiştir....
  • Cevapladım.
  • Kart satıldı mı?
  • Kart duruyor arkadaşım.
  • Kartın gürültü ve ısınma durumu nasıl?
  • synergy modeli saat hızları kısılmış olandır.yani 9800 gt ile kafa kafaya gelemez.normal 9600 gt den daha yavaştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 13 Aralık 2010; 21:52:50 >
  •  SATILIK Zotac 9600 GT Synergy 512 MB 256 BIT

Resimdeki yeşil ile gösterilen yer, benim sattığım kartın özellikleri ile aynıdır. Baktınızmı ilana, çekirdek/mem/shader hızları tutuyormu. Bakın birde yanında daha düşük olan var resimde. İşte oda ECO modeller için. Konumuz AMP yada SONIC olmadığına göre, çünkü onlar OC li olduğundan haliyle benim verdiğimden daha hızlıdırlar, sattığım kart gayette referans modele uygundur hatta referans modelin yüksek olanıdır. Sonra ben 9800gt den bahsedip kafa kafaya derken saat ve mem hızından bahsettim kalkıp aynı performansı veriyor demedim. Öyle bir iddam da yok. Neticede hız aynı bile olsa CUDA işlemcisi nerdeyse 2 katı 9800gt nin. Bunun dışında GEN farkı var. Falan filan.

Şurdan da synergy neymiş bir bakın bakalım.

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=321&Itemid=617

Bundan sonra kendi işinize bakarsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Aralık 2010; 1:38:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Normal 9800 GT ler ile kafa kafaya çalışıyor hız olarak.

yazma şeklinizde hata var o yüzden, @theblackside

quote:

9800 gt ile kafa kafaya gelemez.

demiş... yani yazımınızdan anlaşılan "aynı saat hızlarına sahiptir" değil....
    "aynı hızdadır (perfonmans)" manasını çıkarttım ben

siz tabi ki de açıklamışsınız sonradan durumu, ama ilk mesajdaki ibarenizi düzeltmeniz şart
    http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9600_GT_Amp_Edition/23.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 14 Aralık 2010; 8:19:42 >

• Peki efendim düzeltelim yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına. Asılnda ben açıklamayı daha çok SYNERGY olayı için yapmıştım. Yoksa eminimki herkes biliyordur 9600 ün 9800 ü geçemeyeceğini.

Ama haklısınız yinede düzeltelim.
  • ben gayet kibar bir dille yanlış anlaşılmayı dile getirdim.o yazıyı okuyan herkes benim anladığımı anlar.synergy nin ne olduğunu bende biliyorum.9600 gt nin daha ekonomik bir versiyonu o kart.saat hızlarından alacak kimseye ne.önemli olan performansı.bilmeyen biri bunun 9600 gt nin overclock lu versiyonu olduğunu zannederek 9800 gt ye yakın bir ayarda olduğunu zanneder.ben bunu dile getirdim

neyse ürün satılmış zaten uzatmanın alemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 14 Aralık 2010; 21:39:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.