Şimdi Ara

VTX HD 4850 DDR5 1 GB 256 BİT PCI-EX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün yerine başka bir ekran kartı alındığından dolayı ihtiyaç fazlası olarak satılıktır. Ürünün özellikleri aşağıdaki gibidir. Sorunsuz ve temizdir lütfen ciddi alıcılar ilgilenirse sevinirim çünkü kart sağlam yeni kart aldım kaynak yaratmak amaçlı satıyorum. cep telefonundan irtibat için akşam 5 ten sonra mesai saatlerinden sonra müsait oluyorum.

FİYATI: 110 TL dir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :

VTX3D HD 4850 1GB GDDR5
    ModelVX4850 1GBD5-HG
    Grafik EngineRADEON HD 4850
    Video Memory1GB GDDR5
    Bellek Interface256bit
    DirectX ® Support10.1
    Otobüs StandardPCI Express 2.0
    Çekirdek Speed625MHz
    Bellek Speed900MHz (3.6Gbps)
    VGA OutputOn Kurulu
    TV Çıkışı ---
    DVI OutputOn Kurulu
    HDMI SupportOn Kurulu
    DisplayPort destekli ---
    Minimum Sistem Güç Requirement450W

Özellikler

HD Oyun yeniden tanımlayın
    Iki kat daha fazla işlem gücü ile, önceki nesil AMD harici grafik kartları, ATI Radeon HD 4800 Serisi grafik kartları sinematik bir oyun deneyimi ve benzeri görülmemiş performans sağlar.

Temel Özellikler

PCI Express ® 2.0 x16 bus arabirimi
    256-bit GDDR5 bellek arayüzü
    MicrosoftR DirectX ® 11 desteği
    1.Dual kanal birbirine CrossFireX için gerekli değildir ve tüm ürün yapılandırmaları dahil olmayabilir.
    2.Some özel kararları kullanıcı yapılandırma gerektirir.
    3.Playing HDCP içerik dahil olmak üzere ek HDCP hazır bileşenler gerektirir ama bir HDCP hazır monitör, Blu-ray veya HD-DVD disk sürücü, multimedya uygulama ve işletim sistemi ile sınırlı değil.
    Dijital haklar yönetimi sınırlamaları 4.Subject desteklenen maksimum ses akışı bant genişliği 6.144 Mbps.
    5.ATI PowerPlay TM teknolojisi, çok sayıda enerji tasarrufu özellikleri oluşur. Tüm ATI Radeon HD 4800 Serisi grafik kartları tüm özellikler mevcut olabilir.
    6.ATI AvivoTM HD yetenekleri belirli ATI Radeon HD GPU tarafından sunulan geniş bir set içeren bir teknoloji platformu. Tüm ürünler tüm özellikleri ve tamamlayıcı ürünler, bazı ATI AvivoTM HD yetenekleri tam etkinleştirme gerekebilir.
     VTX HD 4850 DDR5 1 GB 256 BİT PCI-EX VTX HD 4850 DDR5 1 GB 256 BİT PCI-EX VTX HD 4850 DDR5 1 GB 256 BİT PCI-EX
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madada256 -- 9 Ocak 2014; 8:14:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat düşüşü için takip
  • fiat çok tuzlu dostum en fazla ederi 100 tl gibi rakam eder
  • benim bu konularda pek bilgim yok ben baktım almıştım baya yüksek bi fiyata o zaman fiyatı güncelliyorum ama 100 tl değil 110 a vereceğim.. çünkü kartın çok iyi okduğunu biliyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam cep numaranızı verirseniz arayayım telde göremedim numaranızı Balıkesirdeyim.
    5358944214 benim no

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.