Şimdi Ara

Satılık 'zırhlı başbakan makam aracı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç güzelde renk ofsayt
  • heee evet devlet bir gecede o hale geldi

Arkadan kırbaçlanınca hoşumuza gidiyor herhalde ne zaman arkamızı!!! batıya dönsek pek bir mutlu oluyoruz Hele bir de eğilince değmeyin keyfimize

dipnot: Bende bayılmazdım lakin bugünkü düzeni görünce (tüketim çılgınlığı, emperyalizm neferi ) Kendisine saygı duyuyorum. . Çok daha dirayetliydi bu düzene karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 1 Kasım 2012; 13:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Rahmetli Kartala binmiyomuydu

hayırdır kartalın neyi var?
  • bu aracı satın alan dert ve sıkıntı satın almış olur

4000cc V8... masrafı parçası ... yaşı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Rahmetli Kartala binmiyomuydu

hayırdır kartalın neyi var?

Ne demek neyi var? İlla biseyimi olmasi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt20 -- 1 Kasım 2012; 16:00:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen tanıyanlar ecevıt ı cok dusurt ve vatansever bılır.ama gel gör kı sıyaset işleri içinde eriyip gitti.
    herseyın bır son kullanma zamanı oldugu gıbı kendılerınınde oldu.
    hiçbiri edebi ile çekilmedi zamp gibi yapıştılar mıllettinde canına tak ettı ve netıcelerını göruyoruz.nerde o eskıler şimdi...
  • zeki sezer şu anda a8 ze biniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

alacak olan lanetlenmekten korkuyordur.
    Memleketin köküne kibrit suyu döktüler bir gecede malumunuz.

Senin politikacalarin simdi ufacik ulkelere eyvallah cekerken ecevit butun dunyanin cikartma yapmayacaksiniz dediginde dinlemeyerek cikartma yapmisti. Bana masal okuma bilmisligin alemi yok. Ataturkcu dusunce cok farkli bir olay bunu siyasete katmanin alemi yok. Siz once faili mechul cinayetlerin hesabini verin. Nerede susurlugun devami nerede ugur mumcunun katilleri ? Siz once kendinize bakin sonra eceviti sorgularsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

benim politikacım olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum ama kıbrısın bugünkü halinin sorumlusu ecevittir.
    Birinci operasyon için bm den onay alınmış,ikincisinde ise onaysız girilmiştir.
    Bugün kıbrısı dünyanın hiç bir ülkesi tanımıyorsa bu ecevit iktidarının yaptıklarının sonucudur.
    Ayriyeten malum vatandaşların susurluk veya herhangi bir gizli örgütlenmeye ihtiyacı yoktu.
    Bir gecede bankalarımızı batırıp doları 2ye faizi 5e katlayarak birilerini zengin edip en büyük örgütlenmeye kendileri imza attılar.
    Ecevitin insanlığına laf etmem de siyasetçiliği hele ki son dönemde tam bir yüz karasıydı.
  • quote:

quote:

alacak olan lanetlenmekten korkuyordur.
    Memleketin köküne kibrit suyu döktüler bir gecede malumunuz.

Senin politikacalarin simdi ufacik ulkelere eyvallah cekerken ecevit butun dunyanin cikartma yapmayacaksiniz dediginde dinlemeyerek cikartma yapmisti. Bana masal okuma bilmisligin alemi yok. Ataturkcu dusunce cok farkli bir olay bunu siyasete katmanin alemi yok. Siz once faili mechul cinayetlerin hesabini verin. Nerede susurlugun devami nerede ugur mumcunun katilleri ? Siz once kendinize bakin sonra eceviti sorgularsiniz

kıbrıs harekatını dıyorsun galıba
    onu ecevıt tek basına yapmadı erbakan ıle ortak hukumet de ıdıler.kaldı kı kıbrısı baslatan erbakan ve adanın tamamını alalım dıye ecevıt ın kafasını yıyen de erbakan dır.ben canlı harekata katılanlar ıle konustugumda 4-5 saat daha surse ıdı adanın tamamı bızım yanı turkıye nın olmustu.ecevıt ın herzaman kı pısırıklıgından oturu yarım kaldı.erbakan a mucaıt demelerının sebebı bu dur.turkıye nın o zaman neler becerebılecegını herkes görmustur hem sanayı hem askerı bakımdan...

• quote:

quote:

benim politikacım olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum ama kıbrısın bugünkü halinin sorumlusu ecevittir.
    Birinci operasyon için bm den onay alınmış,ikincisinde ise onaysız girilmiştir.
    Bugün kıbrısı dünyanın hiç bir ülkesi tanımıyorsa bu ecevit iktidarının yaptıklarının sonucudur.
    Ayriyeten malum vatandaşların susurluk veya herhangi bir gizli örgütlenmeye ihtiyacı yoktu.
    Bir gecede bankalarımızı batırıp doları 2ye faizi 5e katlayarak birilerini zengin edip en büyük örgütlenmeye kendileri imza attılar.
    Ecevitin insanlığına laf etmem de siyasetçiliği hele ki son dönemde tam bir yüz karasıydı.

Kibris harekati 1974'de yapildi,ondan sonraki TUM iktidarlarin sorumlulugu var..
    ugruna Israil ile papaz oldugumuz Filistin bile rum tezlerini destekliyorsa...

http://www.ntvmsnbc.com/id/24982352/

• Bm onay verdigi sadace barissal acidan bir cikartma hareketiydi o gun tsk nin butun agir silahlari kibrisa sevk edilmisti ecevit pisirik bir adam degildi sadece akilliydi. Yerinde ve dogru kararlar onemliydi. Bu yuzden kibris baris harakatinda hukumet ici fikir ayriligina dusmemek icin muhalif partileri arkasina aldi. Yoksa erbakan ve ecevit ayni fikirde dusunulemez bile. Birlesmis milletlerin verdigi karar turkiyenin degil kendilerinin kibrisa bariscil harekat duzenlemesi yonundeydi ecevit akilli demistim simdi bunu anlayabiliriz ki bm in yerine turk ordusu sevk edildi. O yillar bm ne kadar onay vermis gibi gozuksede aslinda tam tersi oldu. Ha ecevitin yanlislari olmadimi tabiki olmustur ama bu onu bu kadar kotu bir siyasetci yapmaz. En azindan hataya top mermisi dustugu zaman veya gemimiz basildigi zaman bunu sozle degil icraatla yerine getirirdi

• Sanki şimdi refah, bolluk içinde yaşıyoruz da millet Ecevit'e giydirmiş.

''Ecevit'in sözüm ona vatanperver devletçi politikaları sayesinde memleketin tüm hortumcuları zengin oldu.''

Amip gibi çoğalan sakallı zenginlerle ilgili de bir açıklaman var mı Bay Shadow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Sanki şimdi refah, bolluk içinde yaşıyoruz da millet Ecevit'e giydirmiş.

''Ecevit'in sözüm ona vatanperver devletçi politikaları sayesinde memleketin tüm hortumcuları zengin oldu.''

Amip gibi çoğalan sakallı zenginlerle ilgili de bir açıklaman var mı Bay Shadow.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

bu aracı satın alan dert ve sıkıntı satın almış olur

540i ler 4.4 lt dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

5 ton yavaş hantal muhtemelen kilometrede 1 lira yakan bir araç ve en üst sınıf vergiside cabası

Allah alanada satanada kolaylık versin

Son sahibi olmus diyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

5 ton yavaş hantal muhtemelen kilometrede 1 lira yakan bir araç ve en üst sınıf vergiside cabası

Allah alanada satanada kolaylık versin

Son sahibi olmus diyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: infinite

bu aracı satın alan dert ve sıkıntı satın almış olur

540i ler 4.4 lt dir

evet 4398cc (X5'lerden tanıyoruz 2000'lerin başında)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.