Şimdi Ara

SATILIK XFX HD7850 2GB DDR5 DOUBLE D. FATURALI GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    [SATILDI]

29,09,2012 vatan bilgisayar faturalıdır, yani garantisi devam etmektedir. XFX i bilen bilir çok fazla bahsetmeme gerek yok soğutma teknolojisi ve malzeme kalitesi on numaradır, OC yapılsa bile 60 ı geçiremezsiniz tam yükte.
    Kart temiz kullanılmıştır zaten nasıl kirletilir onu da bilmiyorum. OC lu kullanılmamıştır yani zorlanmamıştır. Diğer markalarla karşılaştırana gülerim :)

FİYAT:350 TL

Faturası belge olarak değil fotoğraf olarak vardır, onuda alan arkadaşa mail atabilirim, bana yaptıkları gibi, kart orjinal kutusuyla yollanacak malzemeleriyle birlikte CF köprüsü vs.

Diğer sorularınızı PM atarak sorabilirsiniz. İyi forumlar.

YAZMAK ZORUNDA BIRAKTILAR: EVET ARKADAŞLAR ÜRÜN REFERANSI BENDEN AZ OLANLAR ÖNCE HAVALE YAPACAK SONRA ÜRÜN KARGOLANACAK. EĞER REFERANSI BENDEN FAZLAYSA ALIŞVERİŞİN NASIL OLACAĞININ BİR ÖNEMİ YOK.

Hır hızanın anasıyla babasıyla da uğraşır olduk arkadaş. şu foruma yaş sınırı getirin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdreams -- 4 Eylül 2013; 17:51:56 >

• takip
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel karttır pişman etmez, az ısınır çok sessizdir...
    Malzeme kalitesi SAPPHIRE 'e göre çok daha kalite
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Güzel karttır pişman etmez, az ısınır çok sessizdir...
    Malzeme kalitesi SAPPHIRE 'e göre çok daha kalite

teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
  • Mevcut bütçem yeterli değil. PSU'da almak gerekiyor. Olmazsa 6950 serisine yöneleceğim.
    En son fiyat değil mi dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Mevcut bütçem yeterli değil. PSU'da almak gerekiyor. Olmazsa 6950 serisine yöneleceğim.
    En son fiyat değil mi dostum?

PSU özelliklerin nedir? ayrıca konuşmayı PM üzerinden yaparsak iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel ürün hayırlı satışlar.
  • hakikatten xfx bi başka... performansı çok iyi ben 6790 kullanıyorum bu kart çok daha iyi hayırlı satışlar
  • 150 lira gibi bir açığım var umarım tamamlarım fakat bir sorum olacak. XFX markasının üretimi durdu mu? Araştırdım fakat hiç sıfır ürüne rastlamadım.
  • vatanda 7870 ve 7950 var ama başka model yok üretimi durmamıştır ama TR'ye gelmiyor olabilir
    bildiğim kadarıyla ABD'nin en çok satan firmalarından biri
  • teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. evet üretimin durduğunu zannetmiyorum sadece gelmiyor olabilir, onun da sebebi muhtemelen fiyatının yüksek olmasıdır, bu gibi markalar kaliteli üretim olduğu için fiyatları da diğer markaların fiyatlarına göre pahalı oluyor. ürünün fiyatını vatandaki 7870 e göre baz alın diyorum kimsenin işine gelmiyor :) oysaki ufak bir oc ile 7870 performansına çıkarabilirsiniz 7850 yi.
  • 2 gün önce vatandan powercolor hd7850 sipariş ettim, eğer sizin ürününüzü görseydim bir saniye düşünmeden alırdım :) hayırlı satışlar gerçekten çok güzel bir ürün
  • sağlık olsun :)
  • 2 gün önce bu kartı almak için kredi kartı başvurusunda bulundum. Bakalım eğer satılmazsa en geç 10 gün içinde alacağım
  • guzel kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

2 gün önce bu kartı almak için kredi kartı başvurusunda bulundum. Bakalım eğer satılmazsa en geç 10 gün içinde alacağım

senin işin zor dostum, tüm bu yazdıklarına baktığımda.
  • pm
  • Ürün tarafımdan alınmıştır.

Kargonun Giresun'dan Bursa'ya 1 güne geleceğini düşünmemiştim, sevindim Kartın hiç bir kusuru yok. Güvenilir arkadaştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.