Şimdi Ara

[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar Sony Xperia Z3 Telefonumu yeni telefon aldığım için satıyorum, yeni telefon alma sebebim tamamen performansla alakalıdır oyun oynadığım için mecbur yükseltmek zorunda kaldım yoksa telefonumu değiştirmeyi düşünmüyordum, herhangi bir arızası yoktur. Orjinal şarj aleti ve üç adet kılıfı ile birlikte kendi kutusunda göndereceğim.

    Telefonda bir kere full parça değişimi yapılmıştır 19.08.2016 tarihli, biliyorsunuz bu telefonlarda anakart değiştiriliyorsa ekran, kasa vb parçaları da yeniliyorlar bir nevi yeni telefon geliyor. Servis belgelerini ve faturasını kutusuna koyacağım gönderirken. Telefonun fatura tarihi 17.09.2015 dir yani garantisi bitti. Telefonun bataryası sıfırdır, yeni değiştirildi yani garantisiz ama sorunsuz bir telefon almış olacak alan arkadaş, oyun oynama gibi bir derdiniz yoksa günümüzde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir donanıma sahiptir. Ben şahsen kamera performansını beğenmedim oldum olası zaten internetteki kullanıcı yorumlarında da rastlayabilirsiniz. Telefonumu kullandığım süre boyunca ön ve arkasında koruyucuları ile birlikte kullandım fotoğraflarda kozmetik durumuna bakabilirsiniz ekranında ve arka kasada çizik yoktur yanlarda ufak tefek vardır kozmetik olarak ikinci el bir cihaza nazaran gerçekten iyi bir cihaz.

    Fiyatı = FORUM DIŞINA SATILDI

    Normalde bilgisayar parçası sattığım zamanlarda referansı benden yüksek kişilere önce gönderim sonra para şeklinde alışveriş yapardım fakat telefonda böyle bir şey söz konusu değildir, lütfen bu şekilde bir alışveriş talep etmeyin, pazarlık yapmıyorum, alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)[SATILDI] Sony Xperia Z3 D6603 Beyaz FİYAT REVİZE[SATILDI)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdreams -- 3 Ağustos 2018; 14:41:10 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.