Şimdi Ara

SATILIK UCS Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK UCS Pro
    Arkadaşlar,

Elimdeki geçen hafta almış olduğum sorunsuz,sıkıntısız UCS Pro işlemciyi sistem değişikliği (Audison Bit One aldım) nedeniyle satıyorum..

Ürün için aldığım fiyat olan 525 TL istiyorum. Komisyon eklemek kaydı ile gittigidiyor, üzerinden satış açabilirim.

Orjinal ana ünite veya diğer marka ana üniteler ile kullanmak için üretilmiş en ileri ayarlara sahip işlemcidir.Zaten caraudioturkey de UCS ile ilgili konular mevcut .

Aktif veya pasif farketmeden sistemi en ince ayrıntılarına kadar kontrol edebilmeyi sağlar.

2.elini bulmak imkansıza yakın !! (ben 6 aydır arıyordum )

İletişim ; 0 532 364 15 63 Özgür

Saygılar Sevgiler
    Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: tuning07

Arkadaşlar,

Elimdeki geçen hafta almış olduğum sorunsuz,sıkıntısız UCS Pro işlemciyi sistem değişikliği (Audison Bit One aldım) nedeniyle satıyorum..

Ürün için aldığım fiyat olan 525 TL istiyorum. Komisyon eklemek kaydı ile gittigidiyor, üzerinden satış açabilirim.

Orjinal ana ünite veya diğer marka ana üniteler ile kullanmak için üretilmiş en ileri ayarlara sahip işlemcidir.Tüm ayarlar r32 bağlantı kablosu ile bilgisayardan özel editor programı aracılığı ile yapılmaktadır.

Zaten net de UCS ile ilgili Türkçe konular mevcut .

Aktif veya pasif farketmeden sistemi en ince ayrıntılarına kadar kontrol edebilmeyi sağlar.

Alto Mobıle ; dsp( dijital ses işlemci ) pazarında önemli bir yere sahip olan köklü bir firmadır. firma açıkhava seslendirme sistemlerinde ve car audıo pazarında dsp üretimi ve uygulaması yapmaktadır.

UCS PRO ‘ nun bazı özellikleri ;

compresor/lımıter( compresor: düşük seviyeli sesler ile yüksek seviyeli sesleri dengeleyici , lımıter: çıkış genliği sınırlayıcı.) her kanalda ayrı ayrı kontrol edilebilir 6 adet içerir.eşik değerleri 0.2db adımlarla +7.8db -58db arasında kontrol edilebir. tepki süresi ve zayıflatma kazancı ayarlanabilir..

delay/tıme: 8 adet gecikme devresi içerir.çıkışta ayrı olarak 6 adet. girişde ayrı olarak 2 adet bulunur.(hoparlörler veya ampliler arasında zaman farklılığını gidermek için kullanılır.)

phase shıft: periyod başına 5 derecelik açılarla 180 dereceye kadar faz kaydırma kontrolü. çıkışta 6 adet içerir.her kanal bağımsızdır. (sistemdeki olası faz hatalarının giderilmesinde kullanılır.)

5 band parametrik equalızer. 15.6hz ile 16khz arasında frekans kontrolü yapar. +15db ile -15db arasında kazanç kabiliyeti vardır.
    0.05 ile 3 oktav arasında 0.05 oktav hassasiyetle q factor ( kazanç eğrisi) ayarlanabilir. 8 adet bağımsızdır

noıse gate: sistemin taban gürültüsünü engelleyici eşik değeri ayarlanabilir. girişte bağımsız kontrollü 2 adet bulunur. -80db e kadar eşik değeri ayarlanabilir.

Baglantı:ayarları bilgisayar ekranında grafik olarak goruntuleme. bağlantı icin cihazda rs-232 (9 pin) bağlantı mevcuttur. rs-232/usb veya rs-232/bluetooth çeviriciler rahatlıkla sorunsuz kullanılabilir.

low-pass, band-pass, hıgh-pass, through crossover:6 adet bağımsızdır.butter, bessel, lınk-riley köprü tipleri içerir.her biri için -6db, -12db, -24db, -48db kazanç kontrollü mevcuttur. 15.6hz ile 16khz arasında filtre frekans kontrolü yapar.

gaın control: 8 adet bağımsız. +6db ile -30db arasında 0.5db adımlarla kontrollü edilebilir.

64 adet hafıza bulunmaktadır.

İletişim ; 0 532 364 15 63 Özgür

Saygılar Sevgiler

satıldımı ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 4 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.