Şimdi Ara

Satılık tunçmatik 1200va ups (REVİZE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hmm.. anlasınlan " komiks" arkadas dh de geçmişi olan biri yanlız kafamı hala kurcalayan bi kacç sey var her iki kişiyide tanımam sadece bi yorum yapmak istedim bi arkadas 2-3 tane seçenek sunmus bu secenekler en basta benimde aklıma geldi nedense bu seçeneklerden sonra "lumedi" arkadas cvp yazmamıs şimdi ürünün PTT kargoda bende sıkıntı yaşasamda bu hale gelmesi emin olun imkansız heleki o kablonun şimdi gelelim benim kafamdakilere

1 - KOMİKS ürünü tahrip olmus bi şekilde gönderdi sağlam felan dediği herşey yalandı

2 - LUMEDİ arkadasda bu ürünün tahrip olmusu vardı fakat yenisini almak için komiks arkadasa pm attı ve ürünü aldı kendi bozuk ürünün fotolarını çekti ve dh foruma verdi

3 - ürün sağlamdı ve sağlam bi şekilde ulaştı fakat lumedi arkadas ürünü tahrip edip fotolarını çekti ve dh ye koydu

en son ki gözümdeki hem en küçük hemde en saçma ihtimal PTT kargonun hatası olması bu ürünün bu hale gelmesi PTT kargoyla alakalı bi olay olmayacagını sanıyorum cidden bole düşünüyorum saygılar. yazdıklarım sadece bu konu hakkındaki fikirlerimdir 2 arkadasıda tanımam olayda haklı olana geçmiş olsun haksız olanıda allaha havale ediyoruz....
    -dragonstory(12 Aylık Xbox360 Gold üyelik Alındı),-furkan0707(Xbox360 Arcade(sıfır)+20Gb Xbox360 Hdd+Xbox360 Wirelles Gamepad+Xbox360 Wirelles Kulaklık+Fifa09+Cod5+Geow1+Geow2+Resident Evil 5+Army Of Two+Battlefield 2:Modern Combat+Midnight Club:Los Angeles Alındı),-cemblack(Bioshock Alındı Fifa09 Satıldı),-BeyazBüyü(Cod 4 Alındı),-Sivridis(Batman A.A Alındı),-FStarter(NFS:Shift Alındı),-tzobu(Fifa10 Alındı),darkraider(Dante's İnferno Alındı),furkan0707(Midnigt Club:Los Angeles Satıldı),Ercani(Geow1
    Geow2+Batman A.A+Cod4+Cod5+Dante's İnferno+Bioshock+Army Of Two+Resident Evil 5+Need For Speed:Shift+Battlefield 2 :Modern Combat Satıldı), süsse(Battlefield: Bad Company 2 Alındı

• Merhaba uğur bey ve diğer arkadaslar , ilk olarak sunu belirteyim uğur bey para iadesini yapmıstır.

quote:

Orijinalden alıntı: komiks

TEKRAR EDİYORUM BEN SİZE SAĞLAM SORUNSUZ ÜRÜN GÖNDERDİM. ama siz yinede hata sizde diyorsanız paranızı yatırayım lütfen benim içinde ürünü çöpe atıverin. ALIŞVERİŞİN BAŞINDA BİLE SİZE BELİRTMİŞTİM KESİNLİKLE PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM... ISRAR EDİNCE YOLLADIM

[PM de gecen konusma]

lumedi:
    akülerini yeni değistirdim demissiniz! benim sıkıntım tam yükte elektrik kesintisinde pc yi hic beslemeden hemen kapanan UPS ler sıfır bile almıstım bana 20 dk korur denmisti 10 gün sonra sorun cıkarmaya basladı , söylediğinize güveniyorum fakat eğer bilginiz varsa istanbul'a en ucuz kargo masrafı ne olur ve sizin istediğiniz fiyat son ne olur? makul gelirse almayı düsünüyorum

komiks:
    msn var ise ekleyin detaylı konuşalım .......................

komiks:
    sanırım msn eklemek istemiyorsunuz. sorun değil burdan açıklayayım. her sistemin kendisine öz kullanması gereken bir enerjisi vardır. sizin aldığınız ups sanırım giriş seviye yani düşük değere sahip bir ups; bunun amacı elektrik gittiğinde bilgisayarda yaptığınız işi o an kaydedip kapatmanız içindir. ki; o şekilde bir ups'de tek akü mevcuttur. buda kısa bir zaman sonra biteceğini belirtir. elimde bulunan ürünün elbette aküsü bitiyor bitmemesi zaten saçmalık olur. 2 adet akü kullandığı için her akü elektrikten ziyade kendisini ve yanındakini besliyor bu durumda akülerin bitme süresi daha'da uzamış oluyor yani yüksek güce sahip bir ups'de kesinlikle sisteminiz ne kadar çok elektrik çekiyorsa çeksin "en düşük tutma süresi 15dk.dır " sayın... 100 tl olarak fiyat belirledim ama bir arkadaşa 75tl'ye verecektim sonra vazgeçti 75 tl kargo sizden kabul ederseniz gönderebilirim. normal kargoda sanırım ağırlığa göre fiyat veriliyor ama ucuz olsun derseniz ptt kargo daha uygun olacaktır...

quote:

Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum karşı tarafa sorunsuz ürün gönderdim ürün tamamen PTT kargonun hatasından dolayı bu şekli almıştır

Diyelimki PTT calısanı paketi 10 metreden yere düsürdü ön kısım kırıldı, aküler desarj oldu, alttaki denge plastiklerinden biri ezildi kayboldu, kablo basınctan dolayı yırtıldı , kargo calısanı kutuyu actı gerekli onarımları yaptı elektrik bantınıda sardı peki bu soruma yanıt verin lütfen;
    koliyi siz yollarken 1 kat cekilen PTT logolu yapıstırıcı bant hic kesilmeden, sadece bir yöne acılan kutu kapağı üzerine denk getirilen yapıskanlı alıcı gönderici bilgisayar cıktısı etiketi hic yırtılmadan bu koliyi nasıl acıp o kabloya bantı nasıl sardılar?

size asla iftira atmıyorum haddim değil, ilana msj yazan her klavye sahibinin yazdıkları elestirel olsada aynı zamanda vicdan sahibi olduklarına iyi niyetle yorum yaptıklarına inanıyorum , sadece üzgünüm deyin uğur bey inanın D.H. de size olan güven yine devam edecektir
    herkese tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumedi -- 4 Haziran 2010; 3:00:50 >

• söylediklerinize nazaran ısrarla sorunsuz sağlam ürün gönderdiğimi halen savunuyorum. savunmayada devam edeceğimden şüpheniz olmasın... üzgün olduğumu belirtecek bir durum söz konusu olmadığı için maalesef bu isteğinizi yerine getiremeyeceğim. dh'nin bana olan güveni konusunda inanın en ufak şüphem yok bunu bilmenizi isterim. sadece ürün geldiğinde bana söylemiş olmanıza rağmen neden ptt kargo hakkında işlem yaptırmayıp böyle bir şey yapma gereği duyduğunuza anlam veremedim. Ne kadar konuşsak, yazsak'da olan oldu, biten bitti. siz dilediğinizi düşünün bense dilediğimi. SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ "ALLAH" BİLSİN...

KONU BENİM İÇİN BURADA KAPANMIŞTIR...

Orijinalden alıntı: BasCuDa

Valla bu ilanı uzun süre önce gormustum ve boyle seyler olacagını tahmın etmıstım. Ins kımse zarar gormeden sonjclanır bu durum.

NASIL TAHMIN ETTIN ANLAT BAKALIM
    KURBAN OLDUGUM YARABBIM SEN SABIR VER ....:)

BAŞLIGI OKUMAMIŞ
    İÇİNDEKİLERİ HİÇ OKUMAMIŞSIN
    LÜTFEN FORUMDAN KENDINI UZAKLAŞTIR ARKADAŞIM

ÖRNEKTİR
    BİR KAÇ GÜN ÖNCE Kİ YORUMUMDA ARKADAŞTAN BAHSETMİŞTİM
    BUGÜN GELDİ :)

ŞİMDİ GELELİM KARALAMA KAMPANYASI YAPAN ÜYELERE
    FORUMDA İŞİ GÜCÜ OLMAYAN DUR Bİ SORUNLU ALIŞVERİŞLER BAŞLIĞINI ZİYARET EDEYİMDE BİRİLERİNİ KARALAYAYIM HEVESİNDE OLANLAR
    YAPMAYIN ALLAHINIZ AŞKINA İNSANLARI TANIMADAN BİLMEDEN YORUMLAR YAPMAYIN
    EĞER BİR SORUN VARSA DÜZELİR YADA DÜZELTİLİR BU KADAR GADDAR OLMAYIN
    SİZLERE SÖYLÜYORUM BANLANSIN ......DİYENLER
    SİZLERE SÖYLÜYORUM DOLANDIRICI ......DİYENLER

• KARALAMAMAK GEREKİR HAKLISNIZ AMA ŞUDA VAR.ALICI MAĞDUR TAMAM.SATICIDA DİYORKİ PARAYI GERİ İADE ETTİM OLDU BİTTİ KAPANDI.HERŞEY PARAMI ALLAH AŞKINA.

SATICI ARKADAŞ PARAYI GÖNDERDİ KAPANDI KONU.AMA DEĞİL.KİM NE DERSE DESİN ARTIK ALIŞVERİŞLERİNİZDE SORU İŞARETİ OLACAKTIR.OLMAMASI EN BÜYÜK DİLEĞİM.AMA GÖNÜL ALINMALIDIR.HAK SAHİBİNE MADDEN OLDUĞU KADAR MANEVİEN DE VERİLMEDİLİR.
  • saçma sapan mesajlar yazıp insanları lekelemekten vazgeçin.Suçu olmayan bir insanı karalama kampanyalarından vazgeçin.Üstelik bu arkadaşın sattığı ürünlere bakın.Referanslarına bakın.Yok ban yok uzaklaştırma.Çocukluk yapmayalım.Bu tür sorunlar herkesin başına gelebilir.Ben kendisiyle alışveriş yaptım.Bilip bilmeden konuya atlayan herkese ufacık bir lafım var..EĞİTİM ŞART (ufacık birsorum daha olacak...alıcı bunlardan bahsediyor...satıcı suçlu alıcı hatasız.. hadi bakalım nerden bilecez o ürünü kimin paspal ettiğini?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 6 Haziran 2010; 19:36:47 >

Orijinalden alıntı: y.alper

ayrıca ben arkadaşı karalamıyorum.sadece gönül alınsın diyorum..

gönlü nasıl alınacak adam resmen kandırıldım diyor.Uğur arkadaşımız ısrarla sorunsuz gönderdim diyor.Zaten 3 5 kuruşa tenezül edecek bir insan değil.Burdaki sorun karşısındaki insan onu kandırmış iç güdüsüyle hareket etmek..Oysa makul şartlarda konuşulup çözülecek bir konuyu buralara kadar taşımak yanlış. Herkes sadece konuya atlayıp 2 -3 mesajda biz yazalım niyetiyle hareket edince ister istemez insanız sinirleniyoruz.Buraya çatıp yazı yazanların çoğu zaten hep gereksiz yorumların içinde bulunan kişiler.Valla internetin yaşı da yok beyin gücü de isteyen istediğini yazıyor ..Alperinde yazdığı gibi
    "makul şartlarda konuşulup çözülecek" bir konu olduğu icin ben 11 gün bekledim! ciddiye alınmadım ve üstelik "konuyu buralara kadar taşımam yanlış" oldu öylemi? isin en acı yanı satıcı arkadas benim sürekli olumlu yaklasımlarıma rağmen birde imzasında bana hakaret ediyor "iftiracı" diyor.
  • ARKADAŞLAR KONU KAPANMIŞTIR YORUM ÜSTÜNE YORUM YAPMAYIN LÜTFEN!!! @sayın lumedi gönlünüz rahat olsun değiştiriyorum imzamı, amacım kimseyi karalamak, küçük düşürmek veya hakaret etmek değildir. bana ait olmayan bir hata yüzünden şahsıma yapılan bu hareketten dolayı mağdur olduğumu bildirmek isterim...

@İnan kardeşim yorumun için teşekkür ederim ama fazla karıştırmaya gerek yok seninde bildiğin gibi bilen biliyor.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 9 Haziran 2010; 1:14:47 >

Orijinalden alıntı: yaramazkedicik

@kyorhan
    Her başlıkta sıçrayacaksın yani:)) Kaç kez mahkeme ile işin oldu? İşinin olduğu yerlerde konuş, işinin olmadığı yerde sus otur. Herkesin bir bildiği vardır, bildiğince konuş. Aklının ermediği konularda sırf sağa sola sıçramak için konuşma.

Çok oldu çok, ama senin gibi patavatsızlarla değil merak etme

Aklının ermediği konu demen için biraz büyüğüm ben, hatta senin tanıyabileceğinden daha farklı biri bile olduğumu zamanla öğrenebilirsin keza bu işler bol kitap okuyup laf ebeliği yapmakla olmuyor. Millet senin gazına gelip çekeceğine benim fikrime uyup az birşey kurtarsın istedim. Kuyruğunu sıkıştır artık da acısından her mesajıma yorum yazıp durma

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: yaramazkedicik

@kyorhan
    Her başlıkta sıçrayacaksın yani:)) Kaç kez mahkeme ile işin oldu? İşinin olduğu yerlerde konuş, işinin olmadığı yerde sus otur. Herkesin bir bildiği vardır, bildiğince konuş. Aklının ermediği konularda sırf sağa sola sıçramak için konuşma.

Çok oldu çok, ama senin gibi patavatsızlarla değil merak etme

Aklının ermediği konu demen için biraz büyüğüm ben, hatta senin tanıyabileceğinden daha farklı biri bile olduğumu zamanla öğrenebilirsin keza bu işler bol kitap okuyup laf ebeliği yapmakla olmuyor. Millet senin gazına gelip çekeceğine benim fikrime uyup az birşey kurtarsın istedim. Kuyruğunu sıkıştır artık da acısından her mesajıma yorum yazıp durma

İkinci el mesajı: 5951 nasıl post kastığın belli.
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500

• quote:

Karşı tarafın ödemesi gerçekleşmiştir. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum karşı tarafa sorunsuz ürün gönderdim ürün tamamen PTT kargonun hatasından dolayı bu şekli almıştır ayrıca ürünü geri almamamın sebebi uğraşmamak veya kargo parası ödememek için değildir, kargo tarafından bu hale gelen bir ürünün benim adıma çöpe atılmasını istiyorum.

TARTIŞMA YARATMAYA GEREK YOK; BENİ BİLEN BİLİYOR KONU KAPANMIŞTIR...

••• Sağlam olduğunu iddia ettiğin bu cihazın parasını iade ediyorsun ve çöpe atılmasını istiyorsun öylemi?•••

Evet konuyu lastik gibi uzatıyorum cünkü hala hakkın olmadığı halde ki- bunu üstteki kırmızı satır farklı bir acıdan tekrar ispatlıyor! Deliller hep senin aleyhine , böyle "beni bilen biliyor" gibi soyut , hayali kavramlar üzerinden değil somut kanıt üzerinden hicbir detay veremediğine göre!

-> Kara Liste>>>>> @lumedi

Beni hala suclu göstermeye calısan bu satırı kaldırmanı istiyorum!

• sn. @komiks'e

uğur bey bu atın dediğiniz ups i atması icin kuzene vermistim zamanı olmadığından bir kenara koymus bir ara vakit bulup elden gecirmis icindeki aküleri cıkarıp yenileri ile değistirmis bağlantı kabloları icin yeni metal uclar alıp onlarla onarmıs ön kısımdaki catlakları onarmıs sonuc olarak > yeni aküler+ufak masraflar = size 25 TL göndermem gerek. hesap bilgisi lütfen?

Orijinalden alıntı: lumedi

sn. @komiks'e

uğur bey bu atın dediğiniz ups i atması icin kuzene vermistim zamanı olmadığından bir kenara koymus bir ara vakit bulup elden gecirmis icindeki aküleri cıkarıp yenileri ile değistirmis bağlantı kabloları icin yeni metal uclar alıp onlarla onarmıs ön kısımdaki catlakları onarmıs sonuc olarak > yeni aküler+ufak masraflar = size 25 TL göndermem gerek. hesap bilgisi lütfen?

Bu ilan konusu hala günceldir "25 TL" niz hala bendedir iletisim bilgisini gönderdiğiniz anda ödenecektir (göndermediğiniz takdirde kul hakkı baki değildir sahitlere ilan edilir) ve beni haksız yere itham ettiğiniz imzanızdaki nickimin yazılı olduğu kara liste sacmalığına bir son vermenizi istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.