Şimdi Ara

Satılık tunçmatik 1200va ups (REVİZE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürünün kutusu durmaktadır hiç bir sorunu yoktur. (aküleri daha yeni sıfır alıp taktım) halen sistem'e bağlı durumdadır. linkte vermiş olduğum ürün'ün beyaz renkli olanıdır.

http://www.hepsiburada.com/tuncmatik-digitech-1200va-1030dk-ups-2pcprinter/ProductDetails.aspx?productId=bd5315&categoryId=36

satış sebebi 1500va geçtiğimden dolayıdır.

fiyat 125>>>>>100 tl ankara içi elden ankara dışı önce ödeme sonra kargo şeklinde satış yapılacaktır.

kargo alıcıya aittir. pazarlık sünnettir makul değerlerde yapılır....

edit:düzenleme
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 30 Nisan 2010; 2:30:49 >

• pm
  • cevaplandı...
    Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • ürün @lumedi arkadaşımıza satılmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumedi

"19 mayıs - 27 mayıs" sayın @komiks PTT ye uğrayacak kadar zaman bulamadınızmı hala? merak ettim

sağlam yolladığım ürünü, ptt kargonun hatası yüzünden hasar görmüş tahriş olmuş, kırılmış halde geri aide almayı kabul ettiğim halde; bana kargo parasını ödettirmek istemenizden dolayı maalesef ptt'ye uğramayı düşünmüyorum.

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks
    sağlam yolladığım ürünü, ptt kargonun hatası yüzünden hasar görmüş tahriş olmuş, kırılmış halde geri aide almayı kabul ettiğim halde; bana kargo parasını ödettirmek istemenizden dolayı maalesef ptt'ye uğramayı düşünmüyorum.

719 mesaj! 11 referans! 2006 kayıt zamanı! <- bu sebebten haftalardır sizi rencide etmemek icin sabrettim sürekli oyaladın zamanım yok! , sehir dısındayım! , pazartesi gönderiyorum! vs. vs.

PTT kargo "hatası" alt 4 plastikten biri eksik!

PTT kargo "tahris" etmis kabloyu kemirmis sonra siyah elektrik bantı ile gizlemis!

PTT kargo ön paneli oldugu gibi "kırmıs" , sonrada beyaz bir yapıstırıcı ile yapıstırmıs!

Sorunlar bunlarla sınırlı değil UPS in aküleri tamamen bitik kendisine MSN de bunu sorduğumda ise bana uzun zamandır kenarda duruyordu desarj olmustur sen 8 saat sarj yap dolar dedi dediğini aynen yaptım sonuc aynı oysa; kendi actığı ilanına bakacak olursak ->@komiks: arkadaşlar ürünün kutusu durmaktadır hiç bir sorunu yoktur. (aküleri daha yeni sıfır alıp taktım) halen sistem'e bağlı durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumedi -- 12 Temmuz 2010; 13:44:53 >

• bu ne ciddiyetsizliktir
  • PTT kargonun bu kadar insafsız ve marifetli olacağına inanmıyorum.Malı satan arkadaş hatasını kabul etmeli bu sorunu düzeltmeli.insanlar hata yapar ama hatayı kabul etmek en büyük erdemliktir eminimki arkadaş yıldızlarının hakkını verecektir.

bu sorunu saygı çercevesinde çözmeniz dileğiyle...

komiks adlı arkadaş 75TL için ayıp etmiş, hatta kendisine duyulan güveni sarsmıştır.

Fotoğraflar her şeyi özetliyor... Bu arkadaş hasarı kendisi yapmış desek komiks "ptt kargoda olmuştur" demek yerine "ürünleri sapasağlam yolladım arkadaş" diye inkar ederdi. Ürünün fotoları PTT kargoda böyle bir hasarın söz konusu olamayacağını gösteriyor.

lumedi arkadaşın söylemi iyi güldürdü vallahi, haklı gerçi başka ne denilebilir..

"PTT kargo "tahris" etmis kabloyu kemirmis sonra siyah elektrik bantı ile gizlemis!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 30 Mayıs 2010; 18:46:37 >
  • bence arkadasın parasını göndersin bu kadar yalan bende görmedim çöp biseyi nasıl hangi yüzle satıyor forumda birde eski bizlere örnek olacak kisi bunları yapiyorsa yuhh.böyle insanları forumdada barındırmamak lazım. farklı düsünen bir insan olsaydi zaten bunları yapmazdı.
    madem yaptın yaptıgın seyi düzelt insanlar ne icin yasiyorki baska.

adminler gerekeni yapsin bence herkes görsün bu konuyu üst konu olsun
  • Kargoda öyle bir hasar için özel çalışma olması lazım:) Ha kargoda elbet hasar olur ama gönderen kişi adam akıllı kolilememişse bunun sorumlularından biridir. Şu an ki durum ise tamamen sahtekarlıktır. Ben alıcı arkadaşın yerinde olsam ilana dair bütün ekran görüntülerini yazıcı çıktılarını alır savcılığa nitelikli dolandırıcılık olarak şikayet ederdim.

"arkadaşlar ürünün kutusu durmaktadır hiç bir sorunu yoktur. (aküleri daha yeni sıfır alıp taktım) halen sistem'e bağlı durumdadır. linkte vermiş olduğum ürün'ün beyaz renkli olanıdır. "

Bu şekilde ilan açıp devamında da müşteriyi yanıltmak ve bozuk ürünü sattıktan sonra müşterinin para iadesini yapmadığı için bence bu bir dolandırıcılıktır.
  • Bundan birkaç gün önce ilanımdaki ürüne bir arkadaş talip olmuş, aynen şöyle pm atmıştı.;ürünü alırım üçgün bende kalır sağlamsa havaleyi yaparım;Sebebide benim referansım olmamasıymış.Mesajını şöyle bitirmiş.;hiç olmassa 2/3 referansınız olsaydı sizin şartlarla alışverişi yapardık.Bu mesajın en kısa açıklaması;sen güvenilmessin;dir.Belkide ben fazla alınganım.
    Bütün iyiniyetli arkadaşlara sorunsuz alışverişler.
  • çok şaşırdım..komiks böyle birisi değildir hesabı falanmı hacklendi acaba. madur arkadaşa çok geçmiş olsun üzücü bir durum

Orijinalden alıntı: jacques1791

bence bu ayıplı malı satan adamın bu forumda yeri olmamalı 75 tl de ben vereyim bir daha bu foruma uğrama lütfen eğer ilgilenirsen pm at hesap numaranı yolla.

+1...
    SYS 1 ** ROG Z790-E Wifi II / 14700KF / Corsair Titanium DDR5 2 x 32GB 6400 C32 - ROG RTX 4080 - WD SN850X 1TB - Crucial P3 PLUS 2TB ( 2X RAID ) - iFi Zen Dac V2 - Alienware AW3423DWF - AX1000 Ttn. - Lian Li V3000+ - Rog Claymore II Wireless - Aquaero CUSTOM Loop ( 2x Nemesis GTS 360 , Aquaero 6 Pro Controller , Aquacomp D5 , Heatkiller IV Pro Nickel , 16/13 Soft Flow )

SYS 2 ** Rog B860i / Core Ultra 7 265KF / 2x 32GB G.SKILL TridentZ 6400 C32/ Quadro T1000 / SF750 Pltnm / 970 Evo Plus 500 GB
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.