Şimdi Ara

Satılık Takaslık Z170X Gaming 3 + G4560

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    FORUMDAN ALDIĞIM ANAKARTI VE SIFIR ALDIĞIM İŞLEMCİ ŞU ANDA AKTİF OLARAK KULLANMAKTAYIM RYZEN SİSTEME GEÇMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN SATIŞA ÇIKARDIM.
    ANAKART FULL KUTULU TERTEMİZ GARANTİSİ VAR 1 SENEYE YAKIN GARANTİSİ BULUNMAKTA
    İŞLEMCİMİ ALALI 1 SENE OLMADI 5-6 AYLIK KUTULU STOK FANI HİÇ KULLANILMADI
    ABUK SUBUK TEKLİFLER YAPMAYIN PM ATARSANIZ DÖNÜŞ YAPARIM İSTEYENE WHATSAPPTAN GÖRÜNTÜLÜ ŞEKİLDE SİSTEMİ AKTİF OLARAK KULLANDIĞIM VE KASAMIN İÇİNİ GÖSTEREBİLİRİM ESKİ FOTOĞRAFLARI MEVCUT OLDUĞUNDAN FOTOĞRAF YÜKLEMEDİM.
    FİYAT OLARAK ikisi birlikte 650 tl düşünmekteyim ayrı satış yoktur.
    ŞU ANDA SAKARYADA İKAMETGAH ETMEKTEYİM SAKARYA İÇİ ELDEN EVİME GELİP TEST İLE SATARIM VEYA ÖNCE HAVALE SONRA İSTENİLEN KARGO FİRMASI İLE ÜRÜNÜ YOLLARIM.
    TAKAS OLARAK AMD RYZEN ANAKART VE İŞLEMCİ İLE TAKAS DÜŞÜNÜRÜM ÜSTÜNE PARA VERİCEĞİM TAKASLARDA OLABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodThread -- 2 Ocak 2018; 23:27:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ö.m
  • Çok güzel fiyatlar. Bir de DDR4 şu kadar pahalı olmasaydı keşke. Ama bunu alacak olan arkadaşa 8gb yeterli olacaktır.
  • molenis kullanıcısına yanıt
    aynen fiyatlar uygun bakalım satılmazsa işlemci upgrade yapıp kullanmaya devam ederim

• Önce para sonra kargo olayına kesinlikle karşıyım arkadaşlar. Benim bir kez dilim yandı ve 150 tl'm gitti. Başka ilde oturuyorsanız ve ille de almak istiyorsanız üstüne biraz da koyup GET ile sahibinden.com'a koydurun. Sonra ben sebep olmayım.
  • nanokatalog güvenilir olmayan bir yer mi?

havale ile bu iki ürün 899 lira diyor. yani ikinci elde %60-%70 lerde olması lazım 130 lira için neden kim ikinci el alsın? bilemiyorum...
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    nanokatalog ilk defa duyuyorum ama forumu dolaşıp bi fiyat belirledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

nanokatalog güvenilir olmayan bir yer mi?

havale ile bu iki ürün 899 lira diyor. yani ikinci elde %60-%70 lerde olması lazım 130 lira için neden kim ikinci el alsın? bilemiyorum...

+1

Yorumlarda Fiyat İyi Diyenler Olmuş Ama Sıfır Fiyat Verilmiş Neredeyse.

2.El G4560 Forumda 200TL'den Alıcı Buluyor ki İlanlar Mevcut Hali Hazırda.

Anakartta Sıfır Zaten 500/550TL'ye Bulunabiliyor Sitelerden. (Bence Temiz Garantili Ortalama 2.El Fiyatı 400TL)

Alıcısı Değilim Ama Ben Bu Fiyattan Tercih Etmezdim.

Ama Satıcı Hangi Rakamdan Satmak İsterse Satabilir.

Fiyatına Diyecek Birşeyim Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 27 Aralık 2017; 10:39:27 >
  • fiyat revize+ fotoğrafları ö.mesajdan numaranızı atarak yollayabilirm

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.