Şimdi Ara

SATILIK ~ TAKASLIK ~ NOKIA N96 16GB 3G&TV&WLAN&GPS+Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOKIA N96 16GB Nseries

WLAN & GPS & 3G & MobilTV

$ = 1.80 , €=2.30 ama bizde fiyat düştüüü..!...Son fırsatları değerlendirin

Telefon hemen hemen 2-3 aylık olup İngiltere'den getirilmiştir. Kayıt ve garanti sorunu yoktur. Piyasada satılan sorunlu cihazlardan farklı olduğuna her türlü garanti ederim. Beni bilen zaten bilir. Bu zamana kadar şükürki sorunlu hiçbir alışverişim olmamıştır.Resimler telefonun kendi resimleridir. Şu anda yarın gece yarısına kadar devam eden bir açık arttırması mevcut olarak devam etmekte...

İsteyenler buradan( . . . T I K L A . . . ) takip edebilirler...

NAKIT = 920 tL
    Kredi kartı tek çekim ve taksit koşulları sağlanabilir.

Takas pek düşünmemekle beraber cazip teklifler olursa neden olmasın diyebilirim(Üste nakit para alabileceğim şekilde)

Bu resimde ne görüyorsanız aynısına sahip olacaksınız.Eksik-gedik olmaksızın..!
    Birbirimizi kandırmadan, dürüst ticaret için elele lütfen...Gereksiz yorumlardan kaçınalım..!

Hediyesi: DERİ TAŞIMA KILIFI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 8 Mart 2009; 1:53:46 >

• Sıfır ve KVK garantilisi 1250TL'ye satılırken, yurtdışı ve kullanılmış bir cihaz için 950TL biraz fazla değilmi? Teşekkürler,

İyi Satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esnafim35

Sıfır ve KVK garantilisi 1250TL'ye satılırken, yurtdışı ve kullanılmış bir cihaz için 950TL biraz fazla değilmi? Teşekkürler,

İyi Satışlar...

850-900 den fazla etmez bence de..
  • ilanda yazmış olduğum
    quote:

Birbirimizi kandırmadan, dürüst ticaret için elele lütfen...Gereksiz yorumlardan kaçınalım..!
    son cümlelerden bir tanesini yorum yapanların hiçbirinin dikkatini çekmemiş heralde...35punto olsaydı onunla yapacaktım ama malesef yok...Neyse...
    İlgilenenlerle görüşelim lütfen ve ilanı kirletmeyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 25 Şubat 2009; 0:52:20 >
  • Bunlar gereksiz yorumlar değil ki. Sitede ilanlara bakarsanız 950 TL'ye verebilecek 3 adet ilan görebilirsiniz, 3'üde KVK garantili kutulu, faturalı ve çiziksiz çok temiz üstelik,ilanlarda böyle yazıyor :)
  • Canım o kadarda değil yani dediğimizde...Eğer koşullar nakit olarak gerçekleşirse ikramlarımız olacaktır tabikide...
  • Hehe Trust ABİİİ Herkez benım dedıgımı yazmıs bıde bana yuh muh bişeyler dıyodun ;)) :D zuhahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel cihaz hayirli satislar. fiyat o kadarda abartili degil. herkesin fiyati kendi belirledigi icin bizler sadece teklif yapabiliriz diye dusunuyorum ben. gerisi saticida biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

güzel cihaz hayirli satislar. fiyat o kadarda abartili degil. herkesin fiyati kendi belirledigi icin bizler sadece teklif yapabiliriz diye dusunuyorum ben. gerisi saticida biter

Tşkrler bilinçli yorumlarınız için...dier yorum ypmaya çalışan arkadaşlarımıza örnk olacağını diliyor ve umut ediyorum...
  • fiyat pahalı bencede.
  •  SATILIK ~ TAKASLIK ~ NOKIA N96 16GB 3G&TV&WLAN&GPS+Hediyeli

bu resmi hangi makineyle cektin cok merak ediyorum soylermisin=?
  • @garuda

abi arkadşta manyak bi canon DSLR makina var...en düşük çözünürlükte fln çektik işte...fotoculukla ilgili arkadaşta brz...makineyi tavsiye ederim ama 1000den aşa değiller..
  • Bencede fiyatı birdaha gözden geçir.Yoksa cihazı ömür boyu kullanabilrsin:D:D
    2.el kvk'lı cihazı 850 tl gbi rakamlara almak varken.3.4. ay kullanılmıs yurtdısı cihazı 900 950 tl gbi rakamlara almak pekte mantıklı olmaz.
  • doların 1.80 olduğunu kim söylemiş al sana güncell dolar
    http://www.doviz.com/
  • İlanımdakı N81 Ile takas dusunursenız Pm yollayın
  • piyasada bu alet 900 - 950 tlye kvk lı varken neden ingiltereden gelen hemde garantisi olmayan bir mala bu kadar para versin genede hayırlı satışlar
  • @hidayetkurnaz

Dostum sana pm atamıyoruz ki..!
  • Ürünün fotoğraflarına bende dikkat ettim, güzel çekilmiş gerçekten.

Fiyat konusundada, 50 lira falan düşerse kelepir bile denebilir. 800 eder diyenler, ceplerinde 800 lirası bile olmayanlardır merak etme.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LprMrtKck

Ürünün fotoğraflarına bende dikkat ettim, güzel çekilmiş gerçekten.

Fiyat konusundada, 50 lira falan düşerse kelepir bile denebilir. 800 eder diyenler, ceplerinde 800 lirası bile olmayanlardır merak etme.

Hayırlı satışlar.

Doğru diyorsunuz hcm...Sonunda hak veren gerçek bilgeli bir insanoğlu çıktı...Saolun yorumlarınız için...Dediğim gibi fiyatta karşılıklı esneklikten sonra problem yaratmaz o kadar...Konuşulur, anlaşılır yani sonuçta...
  • Dolar 1.57 TL, Euro 2.12 TL şu an itibariyle, başlığı güncellemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.