Şimdi Ara

Satilik & takaslik Msi 8800gts 320m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartin garantisi bitmistir 2007 agustos ayinda vatandan alinma sorunsuz calisiyodur..kutu icerigi tamdir + orj. oyunuyla Company of heroes
    nakit
    150 + karti elinize alinca cok temiz yenisi gibi bir hiz verecek hatta cus karta bak diyenler bile olabilir buyuk kart kullanmadilarsa :)

takas
    3870(ddr4-cıft slotlu fanli).yada .x2 ile olursa + para yapilir
    & 1950 xtx & 4870 1gb ++ yada 4850 x2 ile takas yaparim konusulup anlasilir ..elden takas tercihimdir isanbul ici
    takas sebebi ati kullanmak istegimdir iyi gunler.......

suanda bu karti kullandigim icin satisini yapmak istemiyorum o yuzden suan icin takaslik ..degistigi anda ilave edilecektir gerekli bilgi.. tekrar iyi gunler

Satilik & takaslik Msi 8800gts 320m

Link 8800gts/oc
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillaa -- 19 Nisan 2010; 22:44:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1950 xt ile dusunursen takas yapalim ?
  • kusura bakma istegim kartrlari yazdim zaten daha ustu olsaydi belki anlasirdik iyi gunler

• kardes bende 3870 var ddr4 olan modeli senin kart amd uyumlu anakartlarda çalişiyormu acaba
  • pci-ex. girisi varsa kartta calisiir hocam da senin kartin orjin resmi var mi ve ne durumda acaba 3870 i kullaniyosan anakartta benimkinide kullanirsin

• kardes kart 4-5 aylik sifir sistem aldim ozaman aldim mavi 3870 lerden sogutucusu mavi olanlardan karttan memnunum aslinda ama online oyun için senin kart bana daha iyi olabilir
    resimlerini atarim sana istersen muhtemelen garantisi devam ediyodur ama ben sistemi toplatiiğim yerden fatura almadim kutusu cd ve kablolari mevcut
  • yanliz aldiğim yerdeki adam senin anakart sadece ati çipsetli kartlarla çalişir dedi gigabyte udp4 anakarttim var ddr3 lramla çalişandan uyarmi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] ASUS RADEON RX 6800
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm hocam sen resimleri at pm den ve tam modeli yazarsan
    benim kartin senin anakartta calisirmi olayida tam bilmiyorum ama 3870 calisiyosa benimkide bi sorun yapmayacaktir kanimca ..acaba hangi online oyunu oynuyosun merak ettim bende rappelz oynuyorum 3 senedir ..suan netim biraz yavas oldugundan oyuna cok nadir giriyorum ...ek olarak suan yurt disindayim 2 ay icin islerimi halledip gelebilirim tr ye yada istanbulda oturan arkadasima yollayabilirim karti tabi buda demek olucak ben 10-15 gun pc siz kalicam

• :d
    hayirlisi olsun ben sana resimlerini aticam kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucankedi

yanliz aldiğim yerdeki adam senin anakart sadece ati çipsetli kartlarla çalişir dedi gigabyte udp4 anakarttim var ddr3 lramla çalişandan uyarmi acaba

O bilgisayarcı arkadaşa selam söyle bilmiyorsa bile sallamasın.Belkide işlemci için söylemiş olabilir siz yanlış anlamışsınızdır.
    İki kartta iki sistemde sorunsuz çalışır
  • eyw yorum icin takas dewam ediyo bilginize

• HD 4850 X2 Düşünürmüsünüz ???
  • pm...
  • Hocam bende de aynı kart var, hala işimi görüyor iyi kötü. Yalnız bir hatırlatma yapmak isterim bu kartın garantisi 24 değil, 36 aydır. Bir kontrol et istersen. Distribütöre göre durum değişmiyorsa kartın garantisi hala devam ediyordur! İyi satışlar...
  • hocam datagate den temin etmis vatan bilgisayar ve 2 yil yaziyo malesef 30.08.2007 den alinma kart

• pm
  • cavaplandi

• PM...
  • KISMETSE TARAFIMDAN ALINDI...
  • suan takas dewam etme kismet olursa yakin bi zamanda satisa cikacak iyi gunler herkeze

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.