Şimdi Ara

Satilik & takaslik Msi 8800gts 320m (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende his'in kartı var 3870 aradığın model kırmızı soğutuculu

yalnız merak ettiğim cod4 de 1080p goruntude benim kartmı iyi yoksa bu kartmı iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 10 Mart 2010; 1:17:38 >
  • valla bilmiyorum suan a kadar en guclu kullandigim kart bu iki ekran kartinida kullanmis arkadaslar varsa onlardan alicaz artik iyi gunler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan08

quote:

Orijinalden alıntı: ucankedi

yanliz aldiğim yerdeki adam senin anakart sadece ati çipsetli kartlarla çalişir dedi gigabyte udp4 anakarttim var ddr3 lramla çalişandan uyarmi acaba

O bilgisayarcı arkadaşa selam söyle bilmiyorsa bile sallamasın.Belkide işlemci için söylemiş olabilir siz yanlış anlamışsınızdır.
    İki kartta iki sistemde sorunsuz çalışır

böyle birşeyi eğer ben bilgisayarcıyım diyen birisi yapıyorsa harbi sağlam bir kek adammış yahu.

• hala duruyormu kart beklıyorum cvp
  • evet te ?? ve ayrica pm yoluylada ulasabilirsin iyiaksamlar butun donanim haber kullanicilari

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: stillaa

kartin garantisi bitmistir 2007 agustos ayinda vatandan alinma sorunsuz calisiyodur..kutu icerigi tamdir + orj. oyunuyla Company of heroes
    nakit
    150 + karti elinize alinca cok temiz yenisi gibi bir hiz verecek hatta cus karta bak diyenler bile olabilir buyuk kart kullanmadilarsa :)

takas
    3870(ddr4-cıft slotlu fanli).yada .x2 ile olursa + para yapilir
    & 1950 xtx & 4870 1gb ++ yada 4850 x2 ile takas yaparim konusulup anlasilir ..elden takas tercihimdir isanbul ici
    takas sebebi ati kullanmak istegimdir iyi gunler.......

suanda bu karti kullandigim icin satisini yapmak istemiyorum o yuzden suan icin takaslik ..degistigi anda ilave edilecektir gerekli bilgi.. tekrar iyi gunler

Satilik & takaslik Msi 8800gts 320m

Link 8800gts/oc
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

msi ekran kartları 3yıl garantili ve daha 4ay garantisi var fiyatın yüksek hocam 120tl ye forumda 880gt ler satılmazken 150tl fiyat vermen mantıklı değil kusura bakma.en fazla ederi 90tl bana göre

• quote:

msi ekran kartları 3yıl garantili ve daha 4ay garantisi var fiyatın yüksek hocam 120tl ye forumda 880gt ler satılmazken 150tl fiyat vermen mantıklı değil kusura bakma.en fazla ederi 90tl bana göre

katılıyorum. ama 150 tl etmiyeceği kısmına. 90 tl eder kısmına katılmıyorum. en az 100 tl bana göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.