Şimdi Ara

Satılık&Takaslık 50 günlük Sony Xperia S 32 GB - Sıfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar.

Herhangi bir çiziği, problemi, vuruğu, kırığı olmayan, ekranındaki jelatinini dün çıkardığım Xperia S cihazım satılıktır. Bu bağlamda diyebilirim ki cihaz 50 gün önce alınmıştır, 50 günlük değil

Faturası, tüm belgeleri, kulaklığı, HDMI kablosu, kutusu, smart tagleri, şarj aleti ile mağazadan ne alıyorsanız aynısı ama daha ucuzunu alacaksınız. Ve garantili olduğundan herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız.

Telefonun fotoğrafını çekemiyorum, fotoğraf makinemi telefonu aldıktan sonra bilirkişilik yapan ve olay mahallinin fotoğrafını çekmesi gereken arkadaşıma verdim. Bu da bir nebze telefona övgü olsun, 12 mp kamerası cidden canavar, video kalitesi de öyle. Fotoğrafı yok ama önceden sattığım ürünler gibi, sıfır gibidir.

Sadece nakite satılık değil, takasa da açıktır. Takas olarak Blackberry 9900 Bold, Galaxy Note ya da HTC One X düşünebilirim. Onun dışında hiçbir model ile takas düşünmüyorum. Blackberry'nin üzerine alacağım miktar eğer Blackberry cihazınız da bu kadar yeni, garantili, sorunsuz, her şeyiyle eksiksiz ise 200 TL'dir. Galaxy Note ve HTC One X'in durumuna göre konuşabiliriz.

Telefon siyah modeldir ve şunu da eklemek isterim ki alacak arkadaşın memnuniyeti sağlansın, kimi cihazlarda olan ısınınca ya da yoğun kullanımda beliren sararma benim telefonumda bulunmuyor. Denedim, test ettim.

Tekrar ediyorum, yalanla aldatmacayla işim olmaz, benim telefonumla sıfırı arasında hiçbir fark yoktur. Üst model telefon alacaksanız öncelikle bu şartı karşılıyor mu diye dikkat edersiniz zaten. Satış sebebim de daha önceden de çok memnun olduğum ama pek doyamadığım Blackberry'i biraz daha kurcalamak ya da diğer saydığım modelleri tecrübe etmektir. Nakite satarsam yine bu telefonlardan birini yine forumdan almayı düşünüyorum.

Fiyat: 1250 TL'dir. Kargo ve güven problemi yaşamayız, Adalet Bakanlığı'nda görev yapmaktayım.

Ekleme: Bu telefonun inceleme linki:http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Xperia-S-modelinin-kuresel-capta-dagitimina-basladi.htm
    Bu da birkaç fotoğraf;

Bir de teknik özelliklerini kopyala yapıştır yapayım tembel forum bünyeleri için;

Dörtband GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi desteği
    HSPA alt yapısı desteği (HSDPA: 14.4 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps)
    1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8260 platformu
    1 GB RAM
    Adreno 220 grafik birimi
    4.3-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran (Bravia Engine)
    32 GB dahili depolama kapasitesi
    Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi (İleride Android 4.0 Ice Cream Sandwich'e güncellenecek)
    12 megapiksel kamera, otomatik odaklama, LED flaş, 3D Sweep panaroma modu
    Full HD video kaydı
    1.3 megapiksel ön kamera
    Wi-Fi 802.11n, Bluetooth, GPS (Glonass)
    HDMI portu
    1750 mAh batarya

Umarım alıp satacak değil de kullanacak birine gider, çünkü ben de eskitemedim telefonu ama çok memnunum. Teknoloji merakı kötü bir şey, doyumsuzluğa yol açıyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 7 Haziran 2012; 20:21:18 >

• takip.
    bulunsun bakalım
  • blackberry 9790 vodafonedan alınma 15 günlük takas düşünür müsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar pm attım görüşmek üzere.
  • @zanaks; hayır, Blackberry'nin sadece 9900 Bold modelini düşünüyorum. Daha bir ay önce kullanıyordum sıfır aldığım cihazı, zaten yine ayın bu dönemlerinde alacaktım. Özellikle yukarıda saydığım cihazları arıyorum. Yoksa üzerine 500 lira da alacak olsam IPhone 4s ile takas yapmam mesela, prensip meselesi.

@gursuogr; pm'inizi yanıtladım.
  • peki ama 9790 9900dan daha güzel değil mi ?

• Dış görünüş olarak benim için Xperia S daha güzeldir mesela yukarıda takas yapmak istediğim üç telefondan da. Ama takas yapmak istiyorum :)

Donanım olarak da bence 9900 daha iyidir, dış görünüş olarak da daha iyidir 9790'dan. BB 9900'de var mı bilmediğim için boyutları haricinde 9790'ın eğer 9900'de yoksa tek artısı LED flaş olsa gerek. Yoksa ekran boyutu ve işlemcide 9900 daha iyidir. Bir de benim 9900'ü beğenmem var tabiî.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 9790 i yeğenime aldım çok ince kullanışlı bi telefon. Tarzım değil yoksa Ben kullanacağım.

• Evet, 9900 biraz daha kalın ama yine de dert edilecek kadar değil. Ebatlar önemliyse 9790 tercih edilebilir tabiî.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evet, 9900 biraz daha kalın ama yine de dert edilecek kadar değil. Ebatlar önemliyse 9790 tercih edilebilir tabiî.

hocam cihaz yurtdışı mı yurtiçi mi anlamadım tam olarak. faturası var yazmıssınız ama yurtdışı faturası mıdır?

alıcı değilim ama s3 alırken cok içim gitti su seffaf tuş olayına ondan dikkatimi cekiyo xperia s ilanları.

hayırlı satışlar. :)
  • Ehheh, evet kusura bakmayın haklısınız, belirtmemişim. Cihaz Türkiye'den alınma, KVK garantisi mevcut. Faturası da Türkiye faturalı.

S3'ü pek inceleyemedim, bana biraz büyük geldi ondan ilgimi çekmedi ama bu kulvarda ben de diğer telefonları incelediğimden Xperia S genel olarak, hani ecnebinin "overall" dediği şekilde en iyisi diyebilirim. Kamera, işlemci, ram, ekran boyutu, ekran kalitesi, tasarım, Android, uygulamalar, kullanılabilirlik, dış kapak kalitesi, şarj, kapasite gibi konularda bir başka telefondan net olarak fark yemiyor, bazı konularda azıcık geride kalabiliyor ama bir konuda bir başka telefon daha iyiyse beş konuda aynı telefondan daha iyi oluyor Xperia S. Bu seviyedeki telefonların Xperia S'e karşı net bir galibiyeti bulunmuyor. IPhone 4S, S2, LG Prada, HTC Sensation serisi gibi.
  • pm
  • Yanıtladım.

Dün akşam telefondaki widget'ları incelerken bir ara satıp satmama konusunda gidip geldim, vazgeçebilirim belki satıştan. Zaten almak isteyenler de sarı ekran probleminden çekiniyor, ben sattığımda bir iki ay sonra tekrar alacağım için sarı ekransız model arayışına başlamak istemiyorum.

Bu bağlamda ayak yapma olarak anlamazsanız eğer, sarı ekransız ve sıfır gibi bir ürün alıp tepe tepe kullanmak istiyorsanız gönül rahatlığıyla kullandığım telefona talip olabilirsiniz :)
  • takip :)
  • Özel mesajınıza yanıt yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Özel mesajınıza yanıt yazdım.

Teşekkür ederim, Fiyat takibi yapıyorum
  • Siz ne kadara düşünüyorsunuz hocam? Telefonum 2 aylık, 1 aylık telefonlar da bu fiyata gidiyor ama benim telefonum hem sıfırının aynısı, hem Türkiye garantili, hem kutulu faturalı eksiksiz hem de sarı ekran ya da şarj problemi bulunmamakta. Bu yüzden pek fiyatta oynama düşünmüyorum.

Genelde ilân açarken bir şey satıyorsam eğer "Ben olsam bu cihazı aldıktan sonra kafam rahat olacak şekilde ne kadara alırdım?" sorusunu kendime sorarak fiyat belirliyorum. Telefonu aldıktan sonra beni rahatsız edecek konular olacağına 1250 TL'yi bu telefon için rahatlıkla verirdim.
  • Telefon medevilfb mahlaslı meslektaşıma satılmıştır. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler (İlgilenmeyenlere teşekkür yok).

Böyle insanları arıyoruz ikinci el bölümünde; sözüne sadık, dürüst, güvenilir ve hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Temmuz 2012; 15:27:19 >
  • hiç kullanılmamış iphone 4 32 gb cihazımı HTC One X 32gb ile aynı şekilde bire bir TAKAS yapmak istiyorum ilgilenenler cevap yazsın lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.