Şimdi Ara

Satılık-Takaslık 1gb DDR2 667MHz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adettiler biri gitti biri kaldı. AENEON çipli HI-LEVEL marka kendinden soğutuculu rami satıyorum. Çipler Vitesta'nın da kullanmış olduğu çiplerdendir. OC denemedim ama daha yüksek frekanslara çıkabilmesi muhtemeldir. Ram için istediğim fiyat 140ytl'dir. Cevap ve takas tekliflerinizi pmden bekliyorum. Sadece ekran kartı ile takas düşünüyorum.

Ürünün 0 linkinin gösterilmesi veya fiyata yorum yapılası beni rahatsız etmez. Düşünenlere kolay gelsin. Buyrun...

Herkese güvenli alışverişler.

Şimdiye kadar alışveriş yaptıklarım: Java, Yılmazeest, Samuray_, treach, kalpakci, Resident, hercul, Arbiter, hasli, GÖKAY, xtrmBarbar, LtPowell, Daywalkerr, delibash2002, coyotes, pSyCo, emre_yilmaz, Speedbuster07, Descountry, m134, kashgar, RuleaLL, sanyo, someone74, iori_yagami, rabesantrata, peacemaker, colossol, jacktheripper, yurt, Rottweiler, HaRdWaReMaNiaC, Dinçer, Viredox, rialto, nucro, enderc, Fistan, operaciumut, Zafer666, Albatros, bitkinjön, ALPelektronic, SlyAllen, Martin Mystere, TAG Heuer, mus_efe, SkyStar37,sbasol1981, teme, çaresiz, **cleverboy**, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, bdalkiran, cowboy, serqanz, ahmetdemir, mehmet500, hederahelix, goztepeli_TR ....
    !!!Benimle alışverişi olan arkadaşlar tıklasınlar lütfen:"Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim"!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.