Köpeğimin ismi kral. bütün aşıları tam. elimde 3 ad kangal olduğu kralı BAKABİLECEK olan birine satmak yahut takaslamak istiyorum. hayvanı hiçbir zaman karanlık ortama hapsetmedim. aşıları gününde yapıldı. mama yemediği için ALLAH ne verdiyse besledik. veterinerimizin şimdiden normal kangaldan daha büyük, ilerde devasa olacak zaptedemezsiniz demesinden dolayı kralı elden çıkartmaya karar verdim. benimsediği yeri asla yabancılarla paylaşmaz. yemek yerken kimseyi tanımaz. işyerimizin bahçesinde yetiştirdik. sürekli insanlarla olmasından dolayı insanlara karşı sıkıntı yapmıyor ama başka bir köpek gördüğünde cüssesine aldırmadan atlıyor üstüne. özgüveni çok fazla. almak isteyen istediği veterinere sordurabilir. biz hayvanı dövmedik. vahşileşsin diye işkence etmeye niyeti olanlar aramasında sormasın da. öylelerine verilecek çöpüm dahi yok.bekçi köpeği isteyen bahçesi müsait olanlar ve kangal arayanlar için idealdir.konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. fiyat olarak 650 tl düşünüyorum.
resimleri 1,5 aylıkken :
bunlarda son resimleri:
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
maşşallah çok tatlı veletler inşallah iyi bakacak birilerine gider
süper hayvan ya
KRAL gerçekten adını hakeden bir hayvan. ilerde iyice büyüdüğünde zaptetmekten korkum olmasa asla elden çıkartmayı düşünmem. 4 aylık diğer kangallarla karşılaştırıldığında aradaki fark açık açık ortaya çıkıyor. inşaallah bakabilecek birisine nasip olur.