Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Galaxy Tab 10.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık/Takaslık Galaxy Tab 10.1
    Cihan iyi durumdadır. 2011 ortalarında antalyada teknosadan almıştım. Faturası yok ama fatura fotokopisini bulup verebilirim sanırım. Cihazın kutusu durmaktadır. Özel kaliteli kılıfı ve ekran koruyucusuyla kullanılmıştır. Sıfırdan tek farkı, sıfır olmadığını size söylemiş olmamdır emin olabilirsiniz.Zaten kılıfında kullanacağım diye arkasındaki jelatinleri bile sökmemiştim. Resimlerde gayet net gözüküyor. Şarj aleti, kutusu,Kaliteli koruma kılıfı (+100 tl vermiştim), fatura fotokopisi kitapçık..ıvır zıvırlarıyla teslim edilecektir. Yaklaşık 2 aydır hiç kullanmadım. Kaldırdım çekmeceye duruyordu öyle. Şimdi şarja taktım henüz açılmadı. Açılınca ekran açıkken ki resimleride eklerim tabi isteyen olursa. Birde ilk aldığım hafta sim kartı takmayı beceremeyince taktığım sim kart içinde kalmıştı. Çıkartmaları için servise göndermiştim. ama cihaz açılmadı. tek kusur olarak nitelendirilebilecek durumu budur.

Satma sebebim ipad2 veya newipad almak istememdir. Bu cihazlarla takas yapabilirim.

Satış Fiyatım : 950Tl'dir. Resimler ürünün kendi resimleridir.

Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Mayıs 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Cihan iyiyse sorun yok :) iyi satislar :)2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz iyiyse derken? Anlayamadım üstadım. cihazın sıfırdan farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.