Şimdi Ara

SATILIK> SONY SDM-E96D 19' KARE 1280x1024 (BU FİYATA KAÇMAZ!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da görüldüğü gibi SONY SDM-E96D 19" LCD (KARE, GERÇEK 1280x1024) monitörümü satmaktayım.

Ürün orjinal kutusundadır ve kutu içeriği tamdır.

Üzerinde en ufak bir çizik, leke vb bulunmamaktadır. Sıfırdan farksızdır...

Hiçbir şekilde ölü pixeli bulunmamaktadır.

Monitör Çift girişe sahiptir. DVI ve D-Sub (ANALOG)

Aynı anda 2 PC bağlanabilmesine olanak sağlar. Makinalar arasında geçişi tek bir düğmeye basarak sağlayabilirsiniz. Makinalardan birisi kapatıldığında hiçbir tuşa basmanıza gerek kalmaksızın otomatik olarak açık olan makinanın görüntüsünü ekrana aktarır. Aynı anda 2 PC kullanımına olanak sağlayan en güzel modellerden birisidir.

Sadece bir parmağınızı kullanarak ileri itme ve geri çeke hareketleri ile monitörün duruş açısını çok rahat bir şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ürünün diğer özelliklerini araştırıp bakabilirsiniz. Tek söyleyeceğim söz; gerek verdiği görüntü, gerekse kendi estetik görüntüsü yönünden kesinlikle aşık olacağınız bir monitör...

24" monitöre geçeceğim için bu güzel monitörümü satmaktayım

Takas seçeneği sadece Samsung BX2450 monitor ile olabilir. Onun haricinde takas düşünmüyorum.

Ürünün fiyatı 430>360>330>303 TL'dır. SON FİYAT!!! (Kıyaslama yapmadan önce markaya ve kare oluşuna dikkat ediniz, bilindiği gibi kare monitörler WS (Geniş Ekran) monitörlere göre oldukça pahalı olan monitörlerdir + sıfır fiyatı aşağıdaki linkte )

860 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 30 Mart 2011; 16:13:53 >

• Güzel Monütör Güzel Fiyat HayıLı satışLar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cambaz_007

Güzel Monütör Güzel Fiyat HayıLı satışLar

Teşekkürler
  • WS monitöre alışan birisi için kare monitör artık traşa bağlamıştır gibime geliyor.. Bana öyle oldu açıkcası.. Ama ne hikmetse CRT monitörde aynı problemi yaşamıyorum bana normal geliyor.. Sony olması kalite tabi , ama bu fiyata hemde nakit satılırmı bilemiyorum.. yinede hayırlı satışlar.. bu arada o dediğin geçiş özellği benim samseng de de var.. bundan öncekinde de vardı , bu özellik varsa bile alınacak monitördür diyebilirim.. çok rahatlık sağlıyor..

( İlanı kirlettim mi , yücelttim mi anlamadımya neyse :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: xolo

WS monitöre alışan birisi için kare monitör artık traşa bağlamıştır gibime geliyor.. Bana öyle oldu açıkcası.. Ama ne hikmetse CRT monitörde aynı problemi yaşamıyorum bana normal geliyor.. Sony olması kalite tabi , ama bu fiyata hemde nakit satılırmı bilemiyorum.. yinede hayırlı satışlar.. bu arada o dediğin geçiş özellği benim samseng de de var.. bundan öncekinde de vardı , bu özellik varsa bile alınacak monitördür diyebilirim.. çok rahatlık sağlıyor..

( İlanı kirlettim mi , yücelttim mi anlamadımya neyse :D )

Dürüst yorumlara her zaman açık Teşekkürler

• iş, ofis kullanımı için ilaç gibi monütördür photoshop içinde fena değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz
    iş, ofis kullanımı için ilaç gibi monütördür photoshop içinde fena değildir..

Satıcı ve yorumcu arkadas ta samimiler kendilerine teşekkür ederim evet büro kullanıcıları için bulunmaz bir ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 yıldan fazladır bu monitörü kullanıyorum.
    Abartısız 2 yılda en az 300-400 monitör satmışımdır her markadan en az 1 er tane denemişimdir, bu monitör kadar güzel kaliteli net ve hatasız
    bir görüntü hiç bir monitörde görmedim (sony monitör kullanan herkez aynısını diyecektir)

Fiyat konusuna gelince o fiyata satılırmı bilemem tabiki artık piyasada 22" çok ucuz monitörler varken
    ama SONY kullanmak isteyenler monitörü 1 kere deneme fırsatı olursa kesinlikle nu fiyatı edeceğini göreceklerdir
    ayrıca yukarıda bir arkadaş photoshop için çok kullanışlı demiş kesinlikle çok haklı ofis uygulamaları için WS monitörler yerine kare monitörler daha kullanışlı oluyor.

vesselam güzel monitör tavsiye ederim

hayırlı satışlar SAYGILAR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death -- 21 Mart 2011; 17:26:39 >
  • Teşekkürler arkadaşlar şanslı alıcısını bekliyor hala monitörüm
  • Bu monitorü 5-6 yıldır kullanıyorum. monitorümün yanına 2. monitörü buldum. 2. bilgisayarıma da bundan başka monitör düşünemedim özellikle arar oldum. Yüksek çözünürlük desteklemiyor olsa da bence mükemmel bir monitor. Ancak fiyat biraz daha uygun olabilir.. almayı planladığım halde biraz düşünmeme sebep oldunuz. Ne kadar süre kullandınız bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdoganAktas

Bu monitorü 5-6 yıldır kullanıyorum. monitorümün yanına 2. monitörü buldum. 2. bilgisayarıma da bundan başka monitör düşünemedim özellikle arar oldum. Yüksek çözünürlük desteklemiyor olsa da bence mükemmel bir monitor. Ancak fiyat biraz daha uygun olabilir.. almayı planladığım halde biraz düşünmeme sebep oldunuz. Ne kadar süre kullandınız bunu?

3 Yıldır kullanıyorum ve hala yeni gibi tertemiz Kolay kolay vazgeçilebilecek bi monitör değil gerçekten ve fiyat da uygun görünüyor 19" kare için zaten gerçek ve yeterli çözünürlüğünde; 1280x1024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 7 Nisan 2011; 15:59:04 >

• bu sony monitörü almak istiyorum
    dediğin gibi sıfır ayarında tek çiziği bile yoksa
    0 533 365 73 98 numaralı telefonla bana ulaş konuşalım görüşelim alayım ödeme ve fiyat konusunu görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmet44

bu sony monitörü almak istiyorum
    dediğin gibi sıfır ayarında tek çiziği bile yoksa
    0 533 365 73 98 numaralı telefonla bana ulaş konuşalım görüşelim alayım ödeme ve fiyat konusunu görüşelim

Satılalı 1 yıl oluyor nerdeyse
  • Aynısından bir adet de bende var. İsteyen ulaşabilir. Kocaeli 0532 --- -- --.
    Edit: SATILDI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkostik -- 19 Ağustos 2020; 9:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkostik

Aynısından bir adet de bende var. İsteyen ulaşabilir. Kocaeli 0532 --- -- --.
    Edit: SATILDI....
    Böyle bir monitöre sahip olduğumu bile unutmuşum, 9 yıl sonra hatırlattığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Böyle bir monitöre sahip olduğumu bile unutmuşum, 9 yıl sonra hatırlattığın için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    :) eyvallah.

ben de sattım bu arada. güzel monitördü...
  • Uydu alıcısını buna nasıl bağlayabilirim? Fikri olan var mı?

Uydu alıcının ekran ayarından TV Standardı bölümüne 720p/50 denedim olmadı, 576p denedim ama olmadı.

Out Of Range Hatası alıyorum sürekli. Bunu TV yapmak istiyorum. Var mı önerisi olan. Ekran kalitesi mükemmel hala, 75HZ'ye çıkabiliyor windows üzerinden ama uydu alıcıdan nedende beceremedim.

Elimde de 2 tane dönüştürücü var; HDMI-DVI_D ve HDMI-VGA bunlarla da denedim ama Out Of Range hatasından kurtulamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.