Şimdi Ara

SATIŞ İPTAL!> SONY SDM-E96D 19' LCD MONiTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU GÜZELİM MONİTÖRÜ SATMAYA KIYAMADIM VE SATIŞI İPTAL EDİYORUM... SAPPHIRE HD 4870x2 EKRAN KARTIMI TEKRAR SATIŞA KOYMAKTAYIM. SAPPHIRE HD 4890 + PARA şeklinde takas ya da SADECE PARA ŞEKLİNDE SATIŞA KONULMUŞTUR...

Başlıkta görüldüğü gibi SONY SDM-E96D 19" LCD (KARE 1280x1024) monitörümü satmaktayım.

Ürün orjinal kutusundadır ve kutu içeriği tamdır.

Metro Elektronik güvencesiyle garanti kapsamındadır www.metroelektronik.com.tr

Üzerinde en ufak bir çizik, leke vb bulunmamaktadır. Sıfırdan farksızdır...

Hiçbir şekilde ölü pixeli bulunmamaktadır.

Monitör Çift girişe sahiptir. DVI ve D-Sub (ANALOG)

Aynı anda 2 PC bağlanabilmesine olanak sağlar. Makinalar arasında geçişi tek bir düğmeye basarak sağlayabilirsiniz. Makinalardan birisi kapatıldığında hiçbir tuşa basmanıza gerek kalmaksızın otomatik olarak açık olan makinanın görüntüsünü ekrana aktarır. Aynı anda 2 PC kullanımına olanak sağlayan en güzel modellerden birisidir.

Sadece bir parmağınızı kullanarak ileri itme ve geri çeke hareketleri ile monitörün duruş açısını çok rahat bir şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ürünün diğer özelliklerini araştırıp bakabilirsiniz. Tek söyleyeceğim söz; gerek verdiği görüntü, gerekse kendi estetik görüntüsü yönünden kesinlikle aşık olacağınız bir monitör...

SAPPHIRE 4870x2 ekran kartımın hakkını vermek(1920x1200 çözünürlükle ) istediğimden dolayı 1280x1024 monitörümü satmaktayım

Takas seçeneği sadece Samsung T240 24" (1920x1200) monitor ile olabilir. Onun harici takas seçeneklerini düşünmüyorum.

Ürünün fiyatı 600 TL'dır. Fiyatı olması gerektiği gibidir(Yorum yapacaklara şimdiden duyurulur. Yazacaklarına göre o güzel cevaplarımı kendilerinden hiç esirgemeyeceğimi özellikle belirtirim)!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 24 Nisan 2009; 1:02:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam Arkadaşım;
    Sattığın monitör Gerçekten güzel, aslında ben samsung almak istiyordum ama param yetmediği için senin sattığın gibi biraz daha kalitesi düşük bir monitör almaya karar verdim, sende bu kare monitörün dikdörtgen olanlarından varmı onu merak ediyorum?(vaydsikrin)
    Varsa görüşelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetabim

Selam Arkadaşım;
    Sattığın monitör Gerçekten güzel, aslında ben samsung almak istiyordum ama param yetmediği için senin sattığın gibi biraz daha kalitesi düşük bir monitör almaya karar verdim, sende bu kare monitörün dikdörtgen olanlarından varmı onu merak ediyorum?(vaydsikrin)
    Varsa görüşelim.

a.s.

Ürününn satışı durduruldu zaten. Satmaya kıyamadım Bahsettiğiniz monitörler de Widescreen diye geçer. Şuan için elimde satılık bir WS monitör bulunmamakta. Kalitesi düşük demişsiniz kalitesi düşük olsa bu MARKA ve fiyat olmazdı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Uydu alıcısını buna nasıl bağlayabilirim? Fikri olan var mı?

Uydu alıcının ekran ayarından TV Standardı bölümüne 720p/50 denedim olmadı, 576p denedim ama olmadı.

Out Of Range Hatası alıyorum sürekli. Bunu TV yapmak istiyorum. Var mı önerisi olan. Ekran kalitesi mükemmel hala, 75HZ'ye çıkabiliyor windows üzerinden ama uydu alıcıdan nedende beceremedim.

Elimde de 2 tane dönüştürücü var; HDMI-DVI_D ve HDMI-VGA bunlarla da denedim ama Out Of Range hatasından kurtulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.