Şimdi Ara

Satılık Sony NWZ-A845 mp3-mp4 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam arkadaşlar;
    20.02.2011 tarihinde Kanyon Sony mağazasından satın aldığım ve aldığım andan itibaren silikon kılıfı ve ekran koruyucusuyla birlikte kullandığım Sony 16GB NWZ-A845 mp3-mp4 playerımı satıyorum. Satma sebebim sadece hevesimin geçmesi. Bunun dışında bir sebebi yok. Ürünü sıfır alsanız silikonuna siz koyardınız ve ekran koruyucusunu siz yapıştırırdınız. Tek fark bu. Cihazın üzerinde kılcal çizik dahi gören olursa yol parası da benden. Üzerinde orijinal kulaklığı vardır. Kutu içeriği eksiksizdir. Tüm kulak içi silikonları temiz. Kendi kullandıklarımı da antibakteriyel spreyle temizleyip vereceğim.Takas Düşünmüyorum İstanbul dışıdan alacak arkadaşlar varsa ürünüme sonuna kadar güveniyorum. Gerekirse kargo parasını ödeyip geri bile alırım. Sesini merak eden ciddi alıcılar varsa bi şekilde dinletebilirim. Dinlemek isterseniz pmden ulaşabilirsiniz.

Ürünün resmi sitesi ve özellikleri:http://www.sony.com.tr/product/nws-a-series/nwz-a845
    Bağımsız incelemeler ve puanlar:http://www.techradar.com/reviews/gadgets/ipods-and-portable-audio/ipod-and-mp3-players/sony-walkman-nwz-a845-690116/review

Fiyat: 300 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 10 Haziran 2011; 22:48:33 >

• 150 lira veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDiamond

150 lira veririm.

• şaka yapıyor bu arkadaş herhalde :) madem alamıyosun a845 i bari boşuna yazıpta foruma kirletme ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaughter06

şaka yapıyor bu arkadaş herhalde :) madem alamıyosun a845 i bari boşuna yazıpta foruma kirletme ban

Arkadaşı da yakınen tanırım kendisi beni sinirlendirmeye çalışmış aklınca =)
  • p.m.
  • p.m atıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

p.m atıldı.

p.m. cevaplandı.
  • pm
  • Pm cevaplandı.
  • @helsloot senin Sony'i alıcam diyodu, vaz mı geçti? Bu arada resimlerde ürün pek hoş görünmüyo kardeş, bence daha iyi bi makinayla fotoğrafını çekip, ilanını biraz süslersen daha kolay satarsın.

örnek ;

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

@helsloot senin Sony'i alıcam diyodu, vaz mı geçti? Bu arada resimlerde ürün pek hoş görünmüyo kardeş, bence daha iyi bi makinayla fotoğrafını çekip, ilanını biraz süslersen daha kolay satarsın.

helsloot'la iletişimde sıkıntılar yaşıyoruz. En son telefonumu istedi ama aramadı. Fotoğraflara gelirsek son derece haklısın ama elimde kaliteli fotoğraf çekebilecek bir makine yok. Ayrıca bu makineyi alacak adam - sen de biliyorsun ki - görüntüsü için değil sesi için alır. Yani zaten cihazı bilen biliyor. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 22 Temmuz 2011; 17:05:47 >
  • Öncelikle hayırlı satışlar.
    Bende de bu üründen var. Şarjı kaç saat gidiyor söyleyebilir misin acaba? Sitesinde 30 saat yazmasına rağmen benimki az gidiyor acaba problem mi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Öncelikle hayırlı satışlar.
    Bende de bu üründen var. Şarjı kaç saat gidiyor söyleyebilir misin acaba? Sitesinde 30 saat yazmasına rağmen benimki az gidiyor acaba problem mi var.

Dostum bahsedilen 30 saat tüm ses kalitesini destekleyen yazılımlar kapalıyken ve ses de muhemelen 10. seviyede falanken alınan değerdir. Yoksa ben hep noise cancelling acık ve sesi 15-20 arası dinliyorken 10 saat kadar gidiyor.
  • Arkadaşlar ürün opeth_hur nickli arkadaşımıza satılmıştır. Alışverişi elden yaptık. Umarım sorunsuz bir şekilde, uzun bir süre kullanır. Hayırlı olsun.
  • Ürün sıfırdan farksız. Arkadaşa teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opeth_hur -- 7 Ağustos 2011; 18:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Selam arkadaşlar;
    20.02.2011 tarihinde Kanyon Sony mağazasından satın aldığım ve aldığım andan itibaren silikon kılıfı ve ekran koruyucusuyla birlikte kullandığım Sony 16GB NWZ-A845 mp3-mp4 playerımı satıyorum. Satma sebebim sadece hevesimin geçmesi. Bunun dışında bir sebebi yok. Ürünü sıfır alsanız silikonuna siz koyardınız ve ekran koruyucusunu siz yapıştırırdınız. Tek fark bu. Cihazın üzerinde kılcal çizik dahi gören olursa yol parası da benden. Üzerinde orijinal kulaklığı vardır. Kutu içeriği eksiksizdir. Tüm kulak içi silikonları temiz. Kendi kullandıklarımı da antibakteriyel spreyle temizleyip vereceğim.Takas Düşünmüyorum İstanbul dışıdan alacak arkadaşlar varsa ürünüme sonuna kadar güveniyorum. Gerekirse kargo parasını ödeyip geri bile alırım. Sesini merak eden ciddi alıcılar varsa bi şekilde dinletebilirim. Dinlemek isterseniz pmden ulaşabilirsiniz.

Ürünün resmi sitesi ve özellikleri:http://www.sony.com.tr/product/nws-a-series/nwz-a845
    Bağımsız incelemeler ve puanlar:http://www.techradar.com/reviews/gadgets/ipods-and-portable-audio/ipod-and-mp3-players/sony-walkman-nwz-a845-690116/review

Fiyat: 300 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadsım bende A845 alıcam ama hıc bır sony magazasında bulamadım bakırkoy sony, marmara forum sony, karakoy sony ama kımse bu modelı bıle bılmiyor nerdeyse. Kanyondan aldgınızı belırtmıssnz acaba hala varmıdır son olarak oraya gtmeyı dusunuyorum bılgilendırırseniz sevınırim .))

• Kardeşim google'dan kanyon sony mağazasını bi arattır bakalım bi telefon falan bişey bulursun bence.
  • Telefonla ogrenmek mantıklı tesekkur ederım :)
  • ya şimdi konuyu hortlatmak gibi olmasında heralde ürün satilmadi pm attım kardesim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.