Şimdi Ara

[SATILIK SKINLER, KEYLER(7,75)]Sürekli Güncellenen Satis listesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
13
Favori
34.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk parayı ben yolladım 20 tl lik alışveriş yaptım yolladığım anda silahımı yolladı. Güvenilir arkadaşımızdır. Bir daha alışveriş yapacağım ileride.
  • Acil ucuz key alabileceğim bir yer arıyorum lütfen yardım.
  • M4A1-S | Cyrex (Field-Tested) x2 takas yoluyla @lcax1 adlı arkadasımıza verilmiştir.
  • Liste ve fiyatlar güncellenmiştir.
  • AK-47 | Wasteland Rebel (Minimal Wear) sadece 59,99 TL ve itemlerin cogu %70 in altına satılmaktadır.
  • 2 Adet AWP | Asiimov (Field-Tested) ve 1 csgo gift forum dısına satılmıştır.Stok yarın güncellenecektir.
  • 1 tane AK-47 | Akuamarin İntikam FT
    1 tane AK-47 | Vulkan FT
    1 tane M4A1-S | Cyrex MW
    1 tane M4A1-S | Hiper Canavar WW

tarafımca alınmıştır.
  • 1 adet AK-47 | Case Hardened (Minimal Wear) @fantomex adlı arkadasımıza satılmıştır kendisine teşekkür ediyorum.
  • 1 Adet AWP | Asiimov (Field-Tested) ve 3 adet chroma2 anahtarı @ayekaa adlı arkadasımıza satılmıştır.
  • BluT adlı arkadaşımızdan 2 awp asiimov field tested 1 tane Cs GO 1 tanede Key alınmıştır.
  • ★ Bayonet | Ultraviolet (Field-Tested) alınmıştır.Güvenilir ve çok ilgili birisidir kendisi gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz :)
  • Hocam clash of clans oynuyorsaniz skin karsiligi cok iyi bir car verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazar Angel0v

Hocam clash of clans oynuyorsaniz skin karsiligi cok iyi bir car verebilirim

Malesef hocam sadece türk lirasi hesabıyla satiyorum ama olurda bir gün böyle oyun hesaplarıyla falan takas yaparsam konuda yazmıs olurum iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLuT91

quote:

Orijinalden alıntı: Lazar Angel0v

Hocam clash of clans oynuyorsaniz skin karsiligi cok iyi bir car verebilirim

Malesef hocam sadece türk lirasi hesabıyla satiyorum ama olurda bir gün böyle oyun hesaplarıyla falan takas yaparsam konuda yazmıs olurum iyi forumlar.

Tamam hocam iyi forumlar hayirli satislar

• Liste ve fiyatlar güncellenmiştir.Bıçaklar şok indirimler devam ediyor.
  • M9 bayonet kuzey ormanı var az aşınmış. Takas yaparmıyız eşit bi flipe hayır demek imkansız :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Egozotik

M9 bayonet kuzey ormanı var az aşınmış. Takas yaparmıyız eşit bi flipe hayır demek imkansız :))

Hocam yukarıda da yazdıgım üzere takas yapmıyorum paypal kullanmıyorum lol hesabı takası düsünmüyorum sadece türk lirasi ile satış yapmaya calisiyorum yine de ilginiz için teşekkür ederim :)
  • 5 Adet key @keyndo adli arkadasımıza satılmıştır.
  • Hayatımın en hızlı alışverişini yaptım. Arkadaşı tebrik ediyorum :) kesinlikle güvenilirdir. Sıkıntı yaşamazsınız.
  • 15 adet anahtar @redfever adlı arkadasımıza satılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.