Şimdi Ara

[SATILIK SKINLER, KEYLER(7,75)]Sürekli Güncellenen Satis listesi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
13
Favori
34.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 adet key tarafımca alınmıştır.Güvenilir satıcı.
  • ST Glock Dragon Tattoo FN tarafımca alınmıştır. adamın dibi dibi
  • 4 key + redline aldım hızlı ve güvenilir
  • P2000 | Fire Elemental (Factory New) forum disina satilmistir. ve ufak bir key stogu gelmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuT91 -- 2 Eylül 2015; 12:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listen güncellenmiştir , satışlar tekrardan başlamıştır.
  • kendisinden 400 tl değerinde hyper beast - 2x cyrex - akuamarin ve asimov aldım saniyesinde itemler verdi güvenilir. güleryüzlü ve hızlı satışından dolayı kendisine teşekkur ediyorum
  • M4A1-S | Hyper Beast (Field-Tested) , M4A1-S | Cyrex (Factory New) , M4A1-S | Cyrex (Minimal Wear) , AK-47 | Aquamarine Revenge (Field-Tested) @bthnkrt123 adlı arkadasımıza satıldı kendisine teşekkür ederim.Yeni stoklar gelicektir.CS go gift eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuT91 -- 4 Eylül 2015; 11:45:39 >
  • BLuT91 kullanıcısına yanıt
    ++ asiimov ft alinmistir
  • AK-47 | Vulcan (Field-Tested) x 3 adet ve AK-47 | Vulcan (Well-Worn) 1 adet @dgndgn2 adlı arkadasımıza satılmıştır kendisine teşekkür ettim.
  • Yeni skinler gelmiştir , liste güncellenmiştir.Kampanya olarak ; her 200 TL lik alışveriş için 1 Anahtar hediye edilcektir.

(05.09.2015 - 06.09.2015 tarihleri için geçerlidir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuT91 -- 5 Eylül 2015; 4:42:32 >
  • AK-47 | Vulcan (Minimal Wear) indirime girmiştir Market fiyatının sadece %62 fiyatina
  • AK-47 | Jaguar (Field-Tested) ve USP-S | Orion (Minimal Wear) @Fantomex adlı kullanıcıya satılmıştır.
  • AK-47 Jaguar FT ve USP-S Orion MW alınmıştır. Hızlı ve güvenilir
  • AK-47 Vulkan MW, M4a1-s Cyrex MW ve AWP Asiimov WW alınmıştır. Hızlı ve sorunsuz alışveriş için teşekkürler

Ekleme: Hediyemizi aldığımızı söylemeyi unutmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 5 Eylül 2015; 20:07:01 >
  • vulkan mw tarafımdan alındı toplamda 500 tl civarı alışverişim oldu güvenilir :)
  • Kendisinden aldığım aquamarine revenge FT nin lookunu beğenmeyince güzel looklu temin edip ücretsiz değiştirerek gönlümü kazanmış satıcıdır kendisine teşekkür ederim güvenle alışveriş yapabilirsiniz güvenilir satıcı +ref
  • Liste güncellenmiştir.
  • 100 lira değerinde item alınmıştır, güvenilirdir.
  • Adamdan referans akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.