Şimdi Ara

SATILIK SIFIR SIMFREE IPHONE 4 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yurt dışından bu sabah geldim ve elimde jelatininde sıfır simfree iphone 4 var.Bütün hatlarla çalışır.Alan arkadaşla beraber herşeyini kontrol edebiliriz.
    Pasaport kaydı satın alıcak kişiye aittir.

FİYAT: 1450TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebay -- 14 Nisan 2011; 0:01:08 >

• 16 GB' lık mı yoksa 32 Gb?
  • Fiyata bakılırsa 32 herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire
    Fiyata bakılırsa 32 herhalde.

Alem adamsin eren guldurdun beni sabah sabah :))
  • yazmayı unutmuşum 16GB
  • pm
  • Fiyat biraz abartı olmuş bence.100 TL'ye de pasaport kaydı için harcansa 1600 TL'ye geliyor.300 TL daha verip sıfır TR garantili alınır.Fiyatta revize yaparsanız ancak satılabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendezvous -- 13 Nisan 2011; 23:21:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu pasaport kaydı ucuz birşey değil mi niye 100 lira deniyor? Hatta bedava diye biliyordum yani herhangi bir ülkeye yurtdışına gitmişsek kendimiz yapamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595
    Ya bu pasaport kaydı ucuz birşey değil mi niye 100 lira deniyor? Hatta bedava diye biliyordum yani herhangi bir ülkeye yurtdışına gitmişsek kendimiz yapamıyor muyuz?

Onemli olan pasaport bulabilmek.Pasaport bulamiyorsan, 100 tl'ye satanlardan aliyorsun.Yoksa kayit ucreti en son 5 Tl idi..
  • Yapabiliyorsunuz ama herkes yurtdışına gidip gelen insanlar değil. Herkesin pasaportu yok. Bu yüzden de olanlar 100 liradan satıyor.
  • Forumda bir başkası 1450 tl den kayıtsız peynir ekmek gibi satıyor. 1450 gayet normal fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Forumda bir başkası 1450 tl den kayıtsız peynir ekmek gibi satıyor. 1450 gayet normal fiyat.

Bahsi geçen bu ilandaki de zaten kayıtsız arkadaşım.1450 TL'den peynir ekmek gibi satıyor ve senin için normal fiyatsa hemen al o zaman bekletme arkadaşı.1250 TL civarında satanlar aptal o zaman forumda.Bende o fiyata aldım ben de denyoyum o zaman.
  • 1250 ye simkilitsiz sifir satan varsa herkes ordan alsin. Bos bos konusmayin, kanit gosterin once.
  • quote:

1250 ye simkilitsiz sifir satan varsa herkes ordan alsin. Bos bos konusmayin, kanit gosterin once.

Varsa hemen 3 adet alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvous

quote:

Forumda bir başkası 1450 tl den kayıtsız peynir ekmek gibi satıyor. 1450 gayet normal fiyat.

Bahsi geçen bu ilandaki de zaten kayıtsız arkadaşım.1450 TL'den peynir ekmek gibi satıyor ve senin için normal fiyatsa hemen al o zaman bekletme arkadaşı.1250 TL civarında satanlar aptal o zaman forumda.Bende o fiyata aldım ben de denyoyum o zaman.

Nerde 1250 TL ye simfree ? Hemen alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: rendezvous

quote:

Nerde 1250 TL ye simfree ? Hemen alayım

Simlocklu AT&T iPhone 4 ü 1250 tl ye gördü diye hepsini o fiyat zanneden zihniyetin arkasına dönüp bakmadan kaçtığı anlaşılıyor burdan ;)

• 1275 TL'ye 1 hafta önce coldfire3'ten aldım.İsteyen üşenmeden sorabilir.Kutusu açılmış ancak kullanılmamış sıfırdan farksız ve gevey sim kart ile beraber alındı.Elinde varsa soralım aynı fiyattan 3 tane alabilme kapasitesine sahip arkadaşlar varmış madem,şarküteriden peynir alır misali.Bu arada ilk yazdığım mesajı da iyi okuyun sim free diye birşey yazmışmıyım ona göre atıp tutun. Ayrıca simfree olunca ne oluyorsa sanki birkaç aya kalmaz yazılımsal unlockta çıkar. Nedir yani simfree olunca fiyat yüksek mi olması gerekiyor? Hatta 01.59.00, 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00 basebandlarda ios 4.3.1 için bile ultrasnow ile yazılımsal unlock şu anda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendezvous -- 14 Nisan 2011; 23:09:55 >
  • Gevey farkli,simfree farkli hocam..ikisinin maliyetide farkli, sen fazla para vermissin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Gevey farkli,simfree farkli hocam..ikisinin maliyetide farkli, sen fazla para vermissin..

Gevey ile simfree nin farkını burada tartışacak değilim zaten.Cihazı görsen böyle konuşmazdın.Sen olsan ne kadar verirdin acaba,madem bana diyorsun fazla vermişsin diye?
  • 1.050-1.150 arasi sifir ip 4 alip, 65 lirayda gevey alirsin ucuza gelmis olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.