Şimdi Ara

satılık siemensler bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siemens ST 60 7 aylık cihaz.sadece günlük kullanımdan kaynaklanan cizikler var.temiz telefon.faturasını kaybettim.ama yenisini çıkarabiliriz.garantisi devam.130 ytl istiyorum.biraz pazarlık payı vardır.

siemens ST 60

siemens A 65 faturalı garantili 7 ay oldu alalı.çok temiz. yanında camerasıda var harici.kutusuyla birlikte vericem. buna fiyat belirlemedim.makul fiyat verene vericem.
    kendim halen kullanıyorum.ticari amaçlı bi satış değildir! pc alacağım için nakite ihtiyacım var.teklifler PM den lütfen

siemens A65

• quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

siemens ST 60 7 aylık cihaz.sadece günlük kullanımdan kaynaklanan cizikler var.temiz telefon.faturasını kaybettim.ama yenisini çıkarabiliriz.garantisi devam.130 ytl istiyorum.biraz pazarlık payı vardır.

siemens ST 60

siemens A 65 faturalı garantili 7 ay oldu alalı.çok temiz. yanında camerasıda var harici.kutusuyla birlikte vericem. buna fiyat belirlemedim.makul fiyat verene vericem.
    kendim halen kullanıyorum.ticari amaçlı bi satış değildir! pc alacağım için nakite ihtiyacım var.teklifler PM den lütfen

siemens A65

2.EL FORUM KURALLARI

[2.3] 2.elde fiyat bildirmek mecburidir. Açık arttırma yasaktır. Açık arttırma sitelerine verilen ilanlar silinecektir. Aynı ilanı forumumuzda açarak paralel satış şansınızı deneyebilirsiniz. Ama "fiyatını siz belirleyin, en yüksek verene satacağım, vs." gibi yönlendirmeler yasaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.