Şimdi Ara

İphone 5 16 gb - TURKCELL Garantili Kutulu 1350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar İphone 5 16 Gb siyah 18 Ocak 2013 tarihinde TURKCELL den alındı.

Full kutusu , kulaklı , şarj aleti vb...Faturası herşeyiyle tamdır. Adıma faturalıdır !

Cihazda iki köşede resimde görülen çizik mevcut. ekranda kılcal çizik YOKTUR. fotoğraflarda görüldüğü gibidir.

Bireysel ve Kurumsal iki telefonumu General Mobile Discover da birleştirdiğim için satıyorum.

telefonda belirttiğimin dışında kusur bulana 500 tl indirim yapacağımı buradan taahhüt ediyorum. fiyatının uygun olması sizi tereddüte düşürmesin.Sattığım ürünün arkasındayım.Önceki satışlarımdan hassasiyetimi anlayabilirsiniz. Neden bu kadar açıklama yaptım.çünkü arkadaşlarımız fiyatı uygun gördüklerinden cihazda sorun olduğunu düşünüyorlar.

Fiyat 1350 TL dir. ( 16 ağustos 2013 Cuma Yarın saat 16:00 ya kadar satılıktır. Sonrasında Telefoncu arkadaşıma satması için , kutusu aparatlarıyla teslim edeceğim.)

Sanal Pazar vb satış sitelerinde satış yapmıyorum. TAKAS YOKTUR.

Yalnızca NAKİT SATILIKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokdeniz26 -- 9 Kasım 2013; 14:16:01 >

• Hocam son resimde çizik değil bildiğin kırık var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kırık değil darbeden dolayı yamuk var en ufak darbede dahi oluşan şeyler bunlar iPhone 5'lerde.Ama satıcınında bilgisine çizik değil darbedir onlar siyah kenarlarda da boya atması var.Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

Hocam son resimde çizik değil bildiğin kırık var...

önceki ilanlarımda belirttim arabanın kapısına sürttüm köşesini.Darbe budur yalnızca. diğer iki bölümde soyulma mevcut. o nedenle fiyatı uygun yazdım.
    saygılar
  • KIRIK YOK. EZİLME MEVCUT. FOTODA GÖREBİLİYORSUNUZ !
  • Almayacaklar ilani baltalamasin. Goren gorur zaten resimde ne oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Blackberry Q10 uzerıne 250TL versem sıze uyarmı kolay gelsın hayırlı satıslar arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_83718409/f_//tm.htm#83718409 bu ilan ile takas düşünürmüsünüz
  • Arkadaşlar Yalnızca iphone 5s ile takas düşünüyorum.
    çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.