Şimdi Ara

SATILIK SERVİSTEN ÇIKMA İMEİ NUMARALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2000 ADET İMEİ NUMARASINDAN BAHSEDİYORUZ. TAMAMEN KASALARDAN HURDALARDAN ALINMIŞ 2000 ADET NOKİA İMEİ NUMARALARIDIR. TEK TEK KONTROL EDİLMİŞTİR. İMEİ BAŞINA TEKLİF YAPARSANIZ VEYA ADETLİ ALIRSANIZ LÜTFEN PM İLE TEKLİFLERİNİZİ YAPINIZ. TÜM LİSTENİN TEK ÖRNEĞİ VAR VE SİZE GÖNDERİLİR GÖNDERİLMEZ SİLİNECEKTİR. SAYGILAR...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kesinlikle klonlanmayacağını ve benzeri bir sorun yaşanmayacağınız nasıl bilebiliriz, hayırlı satışlar.
  • Arkadaşlar benim işim telefonculuk imei atma gibi işler benim işlerimin tanımına girmiyor farklı bir iş tanımım var diyelim. Nasıl bir güven istiyorsanız size verebilirim. Bu imei numaraları benim bir işime yaramıyor zaten öyle olsa buraya koymazdım. Siz nasıl bir güven istiyorsanız öyle yaparım ki elimde bu adetlerden daha çok var excel e geçiricem daha. Dilerseniz tekirdağ da yım uğrayın dükkanımı görün iki laflayalım zaten tüccarsanız benim nasıl bir adam olduğumu hemen anlarsınız. saygılar.

• Merhaba, ustad bana 20 ye yakın emei lazım.. Ama tek sıkıntı onların sonradan tekrar kullanılıp kullanılmayacgi sorunu.. Yerinize gelip kontrol edemeyeceğim göre nasıl olacak bu iş.. 20.adet için fiyatınız ne olur tane başı... Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 den asağı paket vermem dostum, 2,5 lira olur tanesi... Dediğim gibi buradan sürekli satmak istiyorum o yüzden aldıktan sonra buradan teşekkür edersen 10 tanede ben hediye edicem... Garantilidir senedim sözümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.