Şimdi Ara

Satılık sapphire rx 580 nitro+ 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben sapphire rx 580 nitro+ aldım 02.11.2018 tarihli hepsiburada faturalı ondan sonra bende mini atx bir kasa var ona sıgmadı icin 7 ile 10 gün arası calıstıramadım sıgmadıgı icin yeni kasa aldım sırf bu ekran kartı yüzünden bu sefer pcye taktım hersey hazır oyuna girdim bir sevincle bir baktım pc reset attı vs 550 güc kaynagım vardı benim 2.5 3 sene olmus artık üzerindeki gücü verememeye baslamıs sonra yine kullanamadım yeni bir güc kaynagı aldım 1 haftada kullanamadım güc kaynagı olaraktada seasonic m12ii 750wat modeli aldım taktım oh be dedim artık oyunlar sorunsuz oynadım sükür dedim sonra oyunlarda ara sahnelerde bir baktım 700 800 1000 fps bolümlerde pcden zııı ince bir ses oluyordu dedim bu güc kaynagından geliyor dedim sonra anladım ekran kartından geliyormus internetten baktigima coil whine sorunuymus konularıma bakabilirsiniz bende yalan yoktur sonra aradan 1 1.5 hafta gecti güc kaynagı calısmıyordu cıkarttım tek denedim güc kaynagı calısmıyordu vs 550 yi taktım pc acıldı hemen iade ettim iade kabul edildi paramı geri aldım ve ekran kartını kutusunda bekliyor yalanım varsa allah belamı versin hic bir sekilde mining felan yapmadım size yemin ederim hepsiburadadan 1219 tlye almıstım alan olursa 1200 tlye bırakırım daha kokusu üstünde alta bırakıyorum konularımı isteyen bakabilir daha ürün 2020 :11:02 tarihine kadar garantili.

https://forum.donanimhaber.com/seasonic-guc-kaynagim-calismiyor--136074097-1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Satılık sapphire rx 580 nitro+ 4gb Satılık sapphire rx 580 nitro+ 4gb [ Satılık sapphire rx 580 nitro+ 4gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 15 Ocak 2019; 17:33:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Up?

• 900-1000 tl aralığında 8 gb rx580 modelleri satılıyor fiyati revize etmenizi öneririm

• Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar mining yapılmıs kartlar birde garantisi varsa bile 1 kac ay vardır

• Up Yukarı

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.