8. Weis&Hickman - Ejdarha Mızrağı Destanı 2. Kitap Kış Gecesi Ejdarhaları (17.50 ytl'ye alındı)
9. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 1. Kitap İkizlerin Zamanı (17.50 ytl'ye alındı.)
10. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 2. Kitap İkizlerin Savaşı (17.50 ytl'ye alındı.)
11. Weis&Hickman - Efsaneler Serisi 3. Kitap İkizlerin Sınavı (15 ytl'ye alındı.)
- Yüzüklerin Efendisi tek ciltlik ansiklopedi şeklinde olan romanı aldığım fiyattan 16 ytl aşağıya, 40 ytl'ye satıyorum.
- Diğer her kitabı aldığım fiyattan 5 ytl aşağıya satıyorum. Mesela Stephen King'in romanı Şeffaf'ı 19 ytl'ye almışım, 14 ytl'ye satıyorum. Toplu alımlarda fiyatı indiririz, ayrıca tekli alımlarda bir miktar pazarlık payı da olabilir.
Ayrıca Nietzsche'nin Güç İstenci, Dante'nin İlahi Komedya ve Fahrenheit 451(Okumayanlar için öneririm) kitaplarını da satıyorum.
Kitaplar bunlar. Çoğu kitabın sıfırdan farkı yok, Ejderha Mızrağı serisininde kapaklarda ufak deformeler mevcut olabilir o seri yanımda değil kesin bir şey söyleyemiyorum. Onun dışında ikinci el denilebilecek kitaplar değil, zaten hırpalanmış kitaplarımı işime yaramasa da satışa koymadım. Hepsi arşivlik hepsi orjinal hepsi tertemiz. Ankara içi elden teslim mümkündür, hem daha rahat olur hem de başka masraflar açılmamış olur. Aklınızdaki her soruyu özelden sorabilirsiniz. Bunlardan gelecek parayı oraya buraya harcayacağım, satma sebebim gözüme yeni ilişmeleri oldu. Okumuyorum ve okunacak kitaplarımın sayısı çok olduğundan yerlerinden bile kaldırmamışım.
Takas olarak Shibumi ve Olasılıksız kitaplarını düşünebilirim. Shibumi'yi aldım, Olasılıksız hâlâ takasta düşünebileceğim kitaptır. Olasılıksız'ı da aldım, kitaplardan okumak istediğiniz var ise görüşelim, amaç artık ücret değil, sembolik ücretlere bırakabilirim. Sembolik olsun diye 1 ytl de önermeyin ama.
hocam kara elf serisi sencede normal fiyat degilmi:)
ama bana dunyanın omurgasından sonraki kitabı bulabilirseniz pm atın
Valla bu saatlerde benim iq seviyem ayakkabı numarama tekabül ettiği için normal fiyat ile ne demek istediğini pek anlayamasam da fiyatı yüksek bulduğundan kelli böyle bir şey diyorsan ilânda da belirttiğim üzere mantıklı tekliflere açığım. Keza her yer kitap doldu, yakında berserk mode: on şeklinde dolaşmaya başlayacağım. Nen de yüzde çoğumuz gibi boş zamanlarımda kitap okuyarak, kitap okuma aktivitesini boş zaman işi olarak görmeyi düşünüyorum bir vakit.
Bu ilân açılalı çok oluyordu, pek rağbet aldığımı söyleyemeyeceğim. Haliyle aynı ilânı tekrar ısıtıp önünüze koydum. Varsa bir teklifiniz, ederi budur diyorsanız ayar verecek değiliz, dinleriz orta yolunu buluruz.
Kitapçı değilim ama istediğiniz kitabı kitap sarraflarına sorarım, hiçbir ek ücret talep etmeden bulursam adresinize gönderirim. Msn adresim var, yardımcı olabileceğimi düşünüyorsanız ekleyebilirsiniz.
Ben mesela yüzüklerin efendisini örnek vereyim iki hafta kulturtv.comda bu kitapda %50 vardı ve 26 satıyordu.Ve sana şunu deyim normal katapçıya götürsen bu kitaplara vereceği 2-3 ytl sıfır fiyatından 4 ytl inip bu fiyatlara satman imkansızdan da öte.Çünkü her kitapçı zaten peşine indirim yapıyor.Hadi kolay gelsin
Efendim ben de sembolik olduğunu söyledim rakamların. Ayrıca verdiğiniz linkteki fiyatın indirimsiz halinden almıştım ben, şuan fiyatlar nedir ne değildir bilmiyorum. Eski ilânımı tazeledim o kadar. Yeter ki almak isteyen olsun, biz konuşur anlaşırız