Şimdi Ara

Satılık - Retro - Samsung NX300 - 4lens ve aksesuarlar ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık - Retro - Samsung NX300 - 4lens ve aksesuarlar ile
    Herkese selamlar, yurtdışından kullanmak için aldığım Samsung NX300 Siyah deri Retro tasarım Mirrorless Kameramı maddi sıkıntılar nedeni ile satıyorum.

Cihazın sayısız incelemelerine Google üzerinde ulaşabileceğiniz gibi hem Türkçe hemde güzel bir inceleme olduğundan dolayı shiftdelete üzerindende ulaşabilirsiniz. İnceleme Linki

Teknik özellikler
    •Çözünürlük: 20.3 Megapiksel
    •Sensör: 23.5x15.7 mm CMOS
    •Ekran: AMOLED 800x480 3.31 inç 768.000 piksel
    •ISO: Maksimum 25600
    •Seri çekim: Saniyede 8.6 kare
    •Flaş: Harici (kutudan çıkıyor)
    •Hazır çekim modları: 13 farklı mod
    •Çekim modları: P, S, A ve M
    •Bağlantı: Kablosuz ağ desteği, NFC
    •Video: Full HD
    •Bellek: SDHC ve SDXC uyumlu SD bellek yuvası
    •Pil: 1130 mAh Li-İyon
    •Pil ömrü: CIPA standartlarına göre 320 Kare

Kutu içeriği
    NX300 Body(Gövde)
    18-55mm lens
    Harici Flaş
    Samsung BP-1130 Batarya
    Duvar Şarjı
    USB Kablosu
    Boyun askısı
    Orijinal Adobe Lightroom 4 Lisansı
    Program CDsi

Aşağıda belirttiğim bunca aksesuara rağmen benim satış fiyatımda TR satış fiyatı seviyesinde. Bütün aksesuarları ve makineyi değer olarak toplasanız 4500liralık değeri var bu set'in
    Fakat ben 3.000TL istiyorum. Taksit isteyen olursa belirtmesi yeter, hemen ilanı taksit yapan mecralardan açabilirim.

Yanında;
    Orijinal Samsung askılı çanta
    Orginal 8gb hafıza kartı
    Orijinal Samsung BP-1030 (1030mAH) batarya
    ve evet bir tane daha Orijinal Samsung BP-1030 (1030mAH) batarya
    Orijinal Samsung 50-200mm Telephoto (Zoom-Yakınlaştırma) Lensi
    Orijinal Samsung 18-200mm Telephoto (Zoom-Yakınlaştırma) Lensi (Plastiğinde ufak bir ezik var. Lensin birşeyi yok)
    Orijinal Samsung 30mm Genel amaçlı Portre (Pancake) Lensi

Elden almak isteyenlerde lütfen PM atsın. Takas kesinlikle düşünmemekteyim. Teşekkür ederim
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• :)) Hayırlı Satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 8 Temmuz 2013; 13:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pazarlik gerekirse de edilir.

Makinayı alacak değilim ama bikaç şey yazma gereği hissettim insanların mağdur olmamaları için, ne de olsa forum sitesi burası.

Aynı makina bir ay kadar önce almanyadan geldi, standart kutu içeriği ile 1600tl civarında, Türkiye deki mediamarkt te 55-200 lens fiyatı 670 tl idi geçen hafta, 1600+670=2270 diğer aksesuarlar için geriye kalıyo 730 lira???????? bir de hiç kullanılmadı deseniz bile artık ikinci el bi cihaz o.

Sanki senin olayın biraz ticaret yapmak???

Yurtdışında kimi yerlerde Samsung S4 900liraya burda kimi yerde ise 2000liraya satılıyor. Türkiyeden 900 liraya almana imkan var mı? Aynı şey iPhone5 içinde geçerli.VE tabii bu kamera içinde..Ayrıca fiyatın bu rakamda olmasının nedeni sanalpazar üzerinden komisyon alması. Normal alımlarda komisyonu düşüceğim elbette. Pazarlıkta yapılabilir.

Lütfen yurtdışı fiyatlarını kıyas yaparken Türkiye piyasasını da düşünün.

Ayrıca burası forumun satış bölümü, zararına satmak, aldığım fiyata veya üstüne satarken sizden izin alacak değilim.

Yorumuna teşekkür ederim fakat tek taraflı düşünülerek yapılan bir yorum olmuş. Yine de saygı duyuyorum
  • Elbette ne kadara satmak istediğini bana soracak değilsin ama benim bir tanıdığım bu fiyata böyle bi alışveriş yapmaya kalksa kesinlikle müdahale ederim. Aynı açıdan yaklaşarak o yorumu yaptım. Fiyat ikinci el ürün ve aksesuarlar için (nekadar az kullanırsan kullan) gerçekten yüksek, o fiyata alan olurmu bilmem..

Burada kaça alınıyo olayına gelince, gerçekten pahalı satılıyo ama senin cihaz sıfır değilki.. Önceki yorumda da dediğim gibi senin olayın biraz ticaret

Saygılar..
  • Israrla cihazımın 2.el olduğunu savunuyorsun. Ben ilan satırlarımın neresinde cihazı kullandığımdan bahsetmişim söylermisin bana. Israrla cihaz kullanılmadı sıfır diyorum sende bana sanki cihaz seninmişcesine 2.el diyorsun. İnsanlara ithamlarda bulunmadan önce bi vicdanınızın sesini dinleyin aynı şeyi ben yada başkası sana yapsaydı benim gibi hafif tepki göstermezdin diye düşünüyorum.

[size=5]Arkadaşlar ürün sıfır. Tertemiz herşey kutulu ve Türkiye dahil bütün dünyada 1sene garantili. Efendi gibi gelip teklifini yapanla anlaşabileceğimi düşünüyorum.Daha öncede söyledim şu açılmış olan ilanın komisyonu var diye fiyat bu seviyede ama bu ilan taksit avantajı da veriyor. Tercih sizin.
    Daha Fazla Göster
  • 1) konuyu açtığın yere bak

Tüm forumlar » [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] » İkinci El » Fotoğraf Makinaları ve Kameralar » Dijital Fotoğraf Makineleri (DSLR, Kompakt vb.) » Satılık - Retro - Samsung NX300 - 2lens ve aksesuarlar ile

2) Kullanmak için aldım diyosun, biton masraf yaptım aksesuar aldım diyorsun. Ve şimdi de kutusundan çıkarmadım bir kere bile fotoğraf çekmedim diyorsun öylemi??

2.el kısmına ilan açılmış olması ürünün kullanıldığı manasına gelmez...

Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.

Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır..

Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez...

• Maddi problemimi çözdüm. Cihazı kullanıcam.
    Diğer kameram Sony NEX-5 satılıktır. Onunla ilgili ilanı bugün açmayı planlıyorum.
    İlginize Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.