Şimdi Ara

Satılık QX9650 / SIFIR E6750 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım pardon benim lafım satıya değil nasıl Stranger xt arkadaşımızın öyle konu dışı yazdıgı gibi yani..

Şimdi Sen bir alıcı olarak q6700 ile stoklara girecek olan E8400 ü stoklarda yok diye üstüne fiyat koyunca iyi de :) Bazı arkadaşların bak sıfırı burada bu fiyata yazınca kötü mü oluyor ? Çifte standartlı yorum bunlar arkadaşlar gerçekçi olalım bir ankaralı ahmet var bir de mağaza garantisi var :) Ne kadar acındırdınız ilim irfan işi yaptınız ticareti... yoruma açıksa ben yorumumu yazarım. O zaman kapatırsın yorumu kimsede yorum yapmaz.

Burada ki meseleyi anlayamayanlara diyorum. Tamam forumda bir grup oluşturulmuş bu gruplaşmada herkes birbirinin sattıgını poh pohlar olmuş. Oda güzel Fakat gerçekçi olmanız da gerekiyor. Şimdi sokakta yürüyorsun fiyatını bildiğin bir ürünü böyle mahoş bir sokaktaki hüseyin beyin dükkanında vitrinde görüyorsun. Fiyatta normalin üstünde az çok fark etmiyor, geçerken allah allah bu ürün şurda şöyle ya adama bak napmış diyip söylene söylene geçmez mi yahu ?

Bırakalım lütfen.. Gerçekçi olalım. Tamam benim satan arkadaşa lafım yok fiyatını kontrol etmesini rica ettim ister düşürür ister düşürmez.. Gruplaşmayla bir yere varamazsınız ancak fiyatları bilmeyen bir işlemci bulayımda ucuz olsun amacıyla girmiş parasını zor zanaat biriktirmiş biri gelse ben alıyorum dese ertesi gün vitrinde ucuzunu görse demez mi arkadaşlar lütfen...

Örnekleri diger arkadaşların arttırdıgı gibi olayı dramatize ederek saatlerce forumun limitine gelinceye kadar yazarım ama gerenk yok!.

Hayırlı satışar!.

• Arkadaşım işlemcilerin tanesini 12 taksit 354YTL'den DFS bilgisayardan aldım. Daha ne konuşuyorsunuz ya, orda ilan yoruma açık diyor, yargılamaya açık demiyor.. Üstteki mesajda yazmışım zaten.. DFS bilgisayar neden bu fiyattan sattı, cünkü onun taksit anlaşması yok, yüksek faiz biniyor.. Ben neden oradan aldım, cünkü başka yerde yoktu ordada 2 tane kalmıştı.. Neden şimdi satıyorum? Cünkü elime daha üst işlemci geldi ihtiyacım kalmadı 1 günde. E bu kadar insanda ararken benim rafımdamı dursaydı işlemciler, olabilecek en az zararla satmaya çalışıyorum. Faizi düşersen işlemci başı sanırım 20 YTL zarardayım.

Artık dahada abartıp faturayı buraya koymayacağım cünkü birşey ispatlamama gerek yok. Forumdaki gruplaşmaya vs.. gelince, bu insanlar beni tanıyan ve arz-talep dengesizliğinden kazanç sağlamaya ihtiyacı olmayan bir insan olduğumu bildikleri için kalkmış yorum yapmışlar, sağolsunlar..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyatlar çok iyi satıcıda çok iyi :)
  • PM
  • E6750 için PM__!
  • QX9650 45nm Quadcore L739 tarafımdan alınmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mülo26

QX9650 45nm Quadcore L739 tarafımdan alınmıştır

Hayırlı olsun.. Şu anda elimdeki diğer işlemciyide satıyorum. Bazı arkadaşlar pm'den ulaşıp işlemcinin durup durmadığını soruyorlar mülo26 adlı arkadaşın attığı mesaj yüzünden. Bu arkadaş daha önce sattığımı aldı. Şu anda bir tane daha satıyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• evet AbsoluteZero da iki adet qx9650 vardı birini ben aldım bir tane daha var qx9650
    almayı düşünen olursa hiç tereddüt etmesin sıfır diye yollasalar anlamassınız hiç kullanılmamaış gibi kutusu ve içeriği el geğmemiş bir şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

QX9650 45nm 12MB Cache 3 GHZ Quadcore - 1250 YTL

Elimdeki ikinci QX9650'yide satıyorum. Evde günlük olarak kullandığım işlemcidir. İşlemci kutulu, faturalı garantili. Hava soğutma çok rahat 4 GHZ yapabiliyor full stabil. Kutusu eksiksiz, logosu yapıştırılmamış halde duruyor.

Gigabyte P35 DQ6 -> 250 YTL

QX9650 işlemciyi takas ettiğim arkadaştan aldım, eskişehirde bir bilgisayarcıdan almış, alırken fatura almamış, seri nosundan kontrol ettim anakart garanti kapsamında. Kullanan arkadaş tertemiz kullanmış. Kutusu ve tüm aparatları tam.

Anakart ve işlemciyi bundle alana ikisini 1350 YTL'ye veriyorum..

Fiyatım sondur. Kargolar alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hayırlı satışlar hocamm

• quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

Anakart ve işlemciyi bundle alana ikisini 1350 YTL'ye veriyorum..

Fiyatım sondur. Kargolar alıcıya aittir.

Hey'in yerine ben olsam kargoyu karşılarsanız alıyorum derdim. Aaaaa demişim bile.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 25 Şubat 2008; 12:00:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.