Şimdi Ara

Satılık QX9650 / SIFIR E6750 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q6600 lar go rev. ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

Q6600 G0 -> 330 YTL

Gördüğün gibi öyle
  • Bir adet Q6600 aldım. Sonuncusunu aldım galiba. Saygılar.
  • PM ATTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    QX9650 45nm Quadcore L739 -> 1200 YTL

Bu işlemci gerçek 4 çekirdekli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: manakan

quote:

Orjinalden alıntı:
    QX9650 45nm Quadcore L739 -> 1200 YTL

Bu işlemci gerçek 4 çekirdekli mi?

Hayır, 2 adet 2 çekirdekli DIE birlikte bir işlemcide. Toplam 12MB Cache oluşturuyorlar. Şu anda gerçek quadcore birtek AMD işlemciler var onlarında performansları ortada. Yani gerçek 4 çekirdeğin getirdiği birçok problemin çözülmesi gerekiyor, bu tip bir işlemci kullanan platforum, soket vs.. değişmeli. Intel'de gerçek dört çekirdekleri bu yaz Nahalem mimarisi ile göreceğiz, Nahalem ile birlikte anakart yapısı ve sokette değişecek.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Adımıza faturalı mı yolluyorsun işlemcileri ? Fiyatlar magazalardan daha fazlada ?

http://teknofiyat.com/?search=E8400&altlimit=&ustlimit=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatino -- 30 Ocak 2008; 18:32:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatino

Adımıza faturalı mı yolluyorsun işlemcileri ? Fiyatlar magazalardan daha fazlada ?

http://teknofiyat.com/?search=E8400&altlimit=&ustlimit=

arkadaş ürünleri sıfır yolluyor adına fatura kestirebilir belki sorman lazım..
  • forumda bırı sıfır urun satıyorsa ve o guvenılır kısı ıse ve tanıyorsanız ben ondan alırım.gıdıp baskasını zengın edecegıme.

hayırlı satıslar kardeş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32051
    E8400 = 89.25 x 3 = 267.75

Şimdi bir sazan gelcek CardFinans ımız yoksa napcaz dicek.
    Olan birine nakit verip karttan 3 taksit geçermisin dediğinde,
    Hele o kişinin içeriye borcu varsa
    Hem ucuz bir işlemciniz hemde bir garibi sevindirmiş olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsaglam

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32051
    E8400 = 89.25 x 3 = 267.75

Şimdi bir sazan gelcek CardFinans ımız yoksa napcaz dicek.
    Olan birine nakit verip karttan 3 taksit geçermisin dediğinde,
    Hele o kişinin içeriye borcu varsa
    Hem ucuz bir işlemciniz hemde bir garibi sevindirmiş olursunuz.

Ürünün Stokta Bulunduğu Mağazalar ????

vatanın hangi mağzasında var sitesinde varda stoktada varmı?

• ya ikinci elin suyunu çıkarıyorsunuz arkadaşlar böyle mesnetsiz mesajlarla..

bir ürün satılınca direkt teknofiyat linki, sıfırı şurada şu fiyata..

muratın verdiği fiyatlar gayet güzel. isteyen novadan 280 e alsın, ki stokta yok diyecekler muhtemelen..

onun dışında 290 istemiş, nova dışındaki tüm firmaların içinde en ucuz fiyat 299 ytl.
    sıfır kutusu açılmamış demiş. yani SIFIR

tutup da neden link verme isteği duyuyorsunuz anlamıyorum..

insanı sattığına satacağına pişman ediyorsunuz.

murat uygun fiyatttan sıfır q6600 verdiğinde neden kimse "ya kardeş, q6600 fiyatları şu şu seviyede, fiyatı biraz yükselt" demedi? şimdi 8400 deki fiyat farkı 10 ytl olunca zoruna gitmiş bazı arkadaşların..

lütfen tadını kaçırmayın..
  • stokta olmayan bi ürünü 10 ytl farkla almak bence gayet makul... Ucuz ama stokta yok ne anlamı var ki.. ben kuyumcuyum mesela aynı şuna benziyor.. adam elinde altın dükkan dükkan dolaşıyor bozdurmak için 100 liralık mala 120 lira diyolar hadi al deyincede param yok diyolar.. müşteride davar gibi dolaşıyo akşama kadar... şimdi adamlar stokta olmayan mala fiyatı koymuşlar sizde bekleyip durcaksınız...
  • Mevzu tadı kaçırmak değil.
    Tamam hiçbiryerde yok 9 ytl de ucuz.
    Aldık diyelim.
    Yarın bu stoklara girerse kendini kötü hissetmez misin?
    Sonuc itibari ile ilanın sonunda da "her türlü yoruma açık" demiyor bu?
    Bu türlü spekülasyonlardan uzak kalmak istiyorsa kullanıcı yorumlara kapatsın olsun bitsin.
    Topic kirletmek bizde istemiyoruz. Ama surdanda bir ürün alırken bir cazibesi olması gerekmiyor mu?
  • arkadaşım, stoğa girince 280 ytl olmayacak o ürünün fiyatı, bunu ikimiz de biliyoruz.. daha önce de pc firmaları stokta olmayan ürünlere ne fiyatlar verdi..

ha, diyorsan ki belki olur stoğa girince 280 ytl, beklemeye değer buluyorsan beklersin, sonuçta zorla satılan birşey değil..

yahu murat sesini çıkarmamış , ama ben okudum benim bile zoruma gitti,

cazibe arıyorsan BENCE 10 ytl ucuz olması, ve istediğin an gidip alabilmen, yani stokta olması bence iyi bir cazibe alacak arkadaşlar için.. ürün 3 ay kullanılıp satılmıyor ki , sıfır sonuçta..

düşüncelerine saygım var ama burada bu şekilde tekno linkleri verip burada 280 ytl diyerek bence satıcı arkadaşa ayıp ediyorsun.. sırf bu yüzden burada mal alıp satmanın tadı kaçıyor..

sözüm kimseye değil, mesela bir arkadaş 1 hafta kullanılmış işlemci satıyor, sıfırı diyelim 100 ytl ise adam 85 istemiş, mağazadan alacağınız aynı ürün, sadece 1 hafta kullanılmış, tak diye biri tekno linki verip "kardeş (ki kardeş diyen satandan da küçük biridir) burada sıfırı 100 ytl, hem de X taksit yapıyorlar" diyor..

e madem öyle, git oradan al X taksite.. veya indirim istiyorsan adam gibi pm at, bu şekilde yapılan TACİZ sonrası indirim beklemek büyük hata bence..

tekrar söylüyorum, içimden geldi yazdım, sözüm kimseye değil, murat isterse silerim yazdıklarımı..

• dövüşmen yaw isteyen istedigi fiyattan versin .

• pm..
  • Stranger xt ye büyük oranda katılıyorum. yalnız şu da var. bazı arkadaşlarımız ki muratı kastetmiyorum; o arkadaşlarımız stokta olmadığı için bazı ürünleri fahiş fiyattan verebiliyorlar. Şükürki murat gibi arkadaşlarımız bu tarz satışlar gerçekleştirmiyorlar. şahsım adına böyle davranan arkadaşlara teşekkür ediyorum. hayırlı işler.
  • Ben karda değilim aldığım fiyattan daha düşüğe sattım iki işlemciyide.. Daha ne diyim.. Ürünler DFS bilgisayardan alındı, sanırım TR'deki son 2 E8400'dü.. Almak isteyen arkadaşlar şubat ortasına kadar beklesin yine giriyormuş stoğa..

Ha birde 10 YTL kardayım ya, o 10 YTL ile şimdi ben neler yaparım, şöyle boğaza inerim, bir waffle yerim.. 3 YTL kalır.. Onlada arabama benzinimi koyar bir bodrum., gelsin deniz, kızlar, ha deniz soğuksa ordan bir kızıldeniz yaparım, 10 YTL bu hayatım kurtuldu.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 30 Ocak 2008; 22:05:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.