Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır gibi PS5 CD version tek kol 16.000 Satın Al 4 Mart 2024 15:37 1 1 Satılık Sıfır gibi PS5 CD version tek kol 16.000 Satılık PS5 Dısk version tek kollu yurtdısından (Gürcistandan ) 6-7 ay once alındı 1-2 saat ya oynandı ya oynanmadı, playstationa alışamadıgımdan satıyorum, kutuludur, adana ve sakarya ve ardahandan elden satabılırım sıfırdan tek farkı fiyatıdır Fiyat o olur mu bu olur mu diye sormayın arkadaşlar hiç oynamadım için dip fiyat verdim not : ürünü dok koymak ıcın kullanılan aparatın fotografdakı gibi bir kusuru var ama dik durmasına yada başka birşeye engel değildir .SERİSİ : CFI-1200Abu alttakı makınayı dık tutan aparatın ortadakı noktanın ust tarafı arkadaşlar kullanıma engel değil amaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ardahan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Macbook air m1 8G 256 GB Uzay Grisi 13500>>13,000 Knight Online için sms onay hizmeti lazım her numara için 50 tl Corsair VENGEANCE SODIMM DDR5 RAM 32GB (1x32GB) 4800MHz CL40 Intel XMP iCUE