Şimdi Ara

SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL

Cihaz sıfırdır. Yurtdışından beraberimde getirilmiştir. Kutuları açılmamıştır.

Ürün CFI-1216B kodlu dijital versiyondur. En son çıkan modeldir. 3.9kg hafifleştirilmiş ve soğutma sistemi iyileştirilmiş en son versiyondur. İlk modele göre 0.6kg, bir önceki versiyonuna göre 0.3kg haflftir. Ayrıca soğutma sisteminde de yapılan değişiklikler sayesinde piyasada bulabileceğiniz en son model Playstation 5 dir.

Ürünün yanında ayrıca +1 Dualsense kol verilecektir.

Ürünler sıfır kapalı kutusunda ve faturalıdır.

Sony Türkiyede 1 yıl garantisi vardır.

Sadece PS5 fiyatı için lütfen özel mesaj atınız.

SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat dusurulmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar çıkarılmıştır

• şimdi ben olayı anlayamadım SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL 

standart kutunun yanında bir de ekstra kol mu var 13000 liraya?

eğer çift kol fiyatıysa güzel fiyat SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL 

• Çift kol 13 bin mi?

• Arkadaşlar ürün tek kol. İçinden gelen orijinal kolunu yazdım başlığa, bir yanlış anlaşılma olmuş ilanı düzeltiyorum.

• SATILIK // SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PS 5 DİJİTAL VERSIYON CFI-1216B + 1 EKSTRA DUALSENSE KOL 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel. 2 Adet Kol da gelmiştir. Biri cosmic red, diğeri beyaz renk olacak şekilde kapalı kutu olarak onları da ayrı/ ya da ps5 le beraber satıyorum.

Kollar ayrı alınması halinda tanesi 1800tl, PS5 ile beraber alınması halinde 1 PS5 Digital + 1 Ekstra kol = 14000tl'dir.

• Pm

• kol istemiyorum sadece kutulu cihaz ne kadar ?

• Merhaba sadece cihaz ne olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.